hoodia gordonii isimli ürün sağlık bakanlığınca yapılan denetlemeler sonucu bugün gelen bir yazı ile yasaklanmıştır.kullanan ve kullanmayı düşünen arkadaşların dikkatine.ayrıca elinde bu üründen bulunan eczaneler ürünü aldıkları yere iade edebiliyorlar....
bu konu daha önce açıldıysa kilitlenebilir...saygı ve sevgilerimle....
fx15 ıle bu kapsulun uretıcısı aynı firma degılmı?:asigim:
benim anlamadığım yasaklandı denen ürünün televizyonlarda reklamları dönüyo, baı programlarda ki bu programlara ünlü diyetisyenler katılıyor bu diyetisyenlerin yanında ürünün tanıtımı yapılıyor hatta tavsiye ediliyor uykarıda yazılarını verdiğim slim cream vücuda sürülen bir krem şimdi bu maddeyi ha ağız yoluyla almışız ha vücudumuza sürerek almışız ne farkı var bu bakanlıkların sözü sadece eczanelere geçiyor sanırım fisfisfiskafamçokkarıştı
canım bende o yüzden dedim tv dekini bilmiyorum aynı isimle birçok ürün var piyasada senin dediğin hangisi..bazılarının içinde başka maddelerde oluyor aynı maddeyi içermiyorsa senin dediğin olmayabilir belki...mesela lidada önce netten satışa sunuldu sonra yasaklandı..ama içeriği lida ile aynı olupta yasaklanmayan ürünler hala piyasada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?