Homend Ürünlerinde Kampanya

HayataPozitifBak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
118
17
98
Arkadaşlar
Burada süren uzun araştırmalarım sonucunda Homend'in konuşan çaycısını almaya karar verdim. Kendi sitesinde de %40 indirim kodu buldum.
Ayrıca tost makinesi de araştırıyorum fakat ona karar veremedim. Yine bu sitede Homend Grilliant Tost makinesini gördüm. Özelliklerine baktım iyi gibi. Bu tost makinesini kullanan var mı? Ek olarak kendi sitesinden alırsam bu ürünleri bana hediye olarak dik şarjlı süpürge de hediye ediyor (çift şekilde kullanılabilen)
Bu ürünlerin hepsinden alacağım için hediye olarak gelmesi tabi ki ilgimi çekti. Henüz karar vermiş değilim, fikirlerinizi almak isterim. Tost makinesi ve Dustrider dik şarjlı süpürge kullananız var mı?

Söylediğiniz ürünler hakkında değilde marka hakkında bilgim var Homend marka gerçekten çok sağlam ve şık. Çaycı mikser ve narenciye sıkacağı var ve çok memnunuz

benim indirim kodum var, yararlanmak isteyen var ise verebilirim. aynı kod defalarca kullanılabiliyor.

Merhaba,

Homend in internet sitesinden alışveriş yaparken kullanabileceğiniz indirim kodunu paylaşıyorum.

Homend İndirim Kodu İSTANBUL19

%15 NET İNDİRİM SAĞLAR. ALT LİMİTSİZDİR.

Sevgiler.

Konuşan Çaycıyı aldım ben. Ayrıca blender seti de aldım Homend marka... Tost makinemi Tefal Gourmet Grill tercih ettim. Daha kullanmadım ama kullandıktan sonra yazarım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…