homend markasını duydunuz mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hsn

уα нєяşєу
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
291
1
46
Ankara
arkadaşlar ben bir kaç gündür süpürge arastırıyorum netten.homend marka süpürgeleri gordüm arastırırken 400-450 watt emiş gücüne sahip oldukları yazıyor,fiyatılarıda iyi piyasaya gore. ama bu markayı daha once hiç duymamıstım. markayı bılen ürününü kullanan varsa yorum yazsın lütfen.

Son düzenleme:
bu konuyu açalı neredeyse bır ay oldu. ben hala süpürge almadım... tekrar deneyeyim sansımı homend süpürge kullanan var mı?

bende homend süpürge almayı düşünüyorumda bu giriş gücü 2000w çekiş gücü 400w olayını anlamadım yani.neyse homend marka süpürgeye karar verdim çok şık görüntüleri var ve pırılprıl duruyo kaliteli gibi bakalım nasip:)

Canım konunu yenı gordum okula ara verdıgım sırada 2 sene kadar katlı bır magazada ev dekorasyon ve elektıklı ev aletlerı bolumunde yonetıcılık yaptım.Pek cok marka hakkında genıs bır bılgın oluyor durum boyle olunca.
Homend turkıye pazarında daha yenı olmakla bırlıkte urunlerı cok dayanıklı
musterı memnunıyetıne asırı derecede onem veren bır marka hatta bır ara al 2 ay kullan begenmezsen ıade et dıye bır kampanyası vardı dusun okadar guvenıyorlar kendılerıne
onun dısında ceyız ıcın cok uygun bır marka cunku garantısı sen aradıgında baslıyor musterı hızmetlerını
ben onerırım mutlaka ev aletlerı bıraz sans ısıdır fakat homend yenı ısmı duyulmamıs dıye muallakta kalma sakın.
ayrıca tasarımlarıda mukemmeldır.
eger begendıgın makınenın modelını yazarsan daha genıs caplı bır bılgı verebılırım

giriş gücü motorunun gücünü gosteriyor bır nevi harcadığı elektriğide yanı. çekis gücüde ne kadar iyi süpürdüğününün gostergesi oluyor. yanı en iyi süpürge en az motor gücüyle en yüksek emis gücünü sağlayan süpürge oluyor. zaten homend markasıda bu yüzden cazip gelmisti bana. ama yinede güvenemedim ve nilfisk action plus süpürge aldım mayıs ayında. onunda 2000 motor, 500 emis gücü var. fiyatıda uygundu 280 tl ye aldım.çok memnunum süpürgemden. tesekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Benim de yeni bür süpürge almam gerekiyor. Piyasa araştırması yaparken Homend markası ile karşılaştım. Markanın dustbreak modeli gerçekten dikkatimi çekti tek tuşla temizlik özelliği, 2000 watt motor gücü ve tasarımıyla da hoşuma gidiyor. Markanın müşteri hizmetleri politikası da güzel sanırım. Ne dersiniz? bulabildiğim fotoğrafı da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…