• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Homend marka küçük ev aletleri

Canım bn blender, mikser ve çaycısını aldım.. Aslında şu an tanıtım fiyatları olduğu için uygun çaycısını 190 tl'den 110 tl'ye aldım özellikleri ve kalitesi de alman malı olduğu için herkes çok tavsiye etti.. ben tavsiye ederim.. Ama uygun diye diyorsan aynı fiyatlaraa aynı özelliklerde braun ve philips de de ürünler var..

Evet canı tanıtım fiyatları olduğu için öle bnde teknosadan aldım o fiyatı 190 tl normal fiyatı aslında.. yılbaşından sonra artacakmış fiyatları...

canım ben homend sadece kettle kullanıyorum. çok memnunum. hem de çok şık. daha önce bir başka kettle aldımdı içi bir tuhaf oldu pas gibi bişeyler öğk.. attım hemen bunu aldım mavi ışığı falan var çok şirin.

Bende homendin ütüsü ;blender i ve tostçusu var:10:

ütüsü gayet iyi digital olanlardan 110 tl ya kampanyadan almıştım...Artık ütü yapmayı seviyorum.
tek eksi yanı bazen içi kireç dolunca buhar püskürtürken o kireçleri döküyor
onuda iki üç kez buhar püskürterek geçiriyorum.

blenderi ise emsallerine göre çok ucuz onuda 110 tldan almıştım ve ondanda çok mennunum.
tostçusunu yeni aldım karacadan 99 tlya satıyorlardı
döküm plaka demişlerdi ama döküm kaplama plaka gibi duruyor.
ama bu apartların kolayca çıkıp yıkanabilmesi çok güzel :36:

ben şimdi çaycısını almayı düşünüyorum...

unutmadan homendin en iyi kampanyalarını ykm yapıyor ben ütümü ve blenderimi ordan almıştım

homendin ketıl ve blendırını almayı düşünüyorum kullanıpta memnun olanlar bana model önerebilirler mi?ketılın cam olması çok hoşuma gitti.plastik olandan var evde philips in plastik te kaynatmak zararlıymış.

Back