• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Home ofis çağrı merkezi işi

sibel atay

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
2
0
1
32
Kızlar merhaba hera çağrı merkezi evden çalışmak için başvuru yaptım kendim bilgisayarımı kulaklığımı kullanıcam Telekom’un modemını satıcam daha önce böyle bir işte çalışmadım kandırılmak yada dolandırılmak istemiyorum bilgi verir mısınız

Kızlar merhaba hera çağrı merkezi evden çalışmak için başvuru yaptım kendim bilgisayarımı kulaklığımı kullanıcam Telekom’un modemını satıcam daha önce böyle bir işte çalışmadım kandırılmak yada dolandırılmak istemiyorum bilgi verir mısınız
Valla ben dolandırıldım PC ye bağlanıp sistem kurdular kulaklık aldım satış değil anketti maaş dönemi gelince yok oldular açmadılar telefonlarımı yok oldular. Genel olarak edindiğim bilgiye göre böyle bir iş olsa bile genelde yüz yüze bir görüşme yapıp uygunsan alınıp eğitimi yüz yüze verip öyle çalıştırıyorlarmış aman dikkatli olun. Benim cebimden para çıkmadı bir kulaklık ama giden saatlerim emeğim onlarca insanla konuşup sarf ettiğim nefesim heba oldu

Anlıyorum birde çoğu firma lise mezunu isterken bunlar istemedi o şüpheye düşürdü nasıl güvenip işe girerim bilemiyorum

Anlıyorum birde çoğu firma lise mezunu isterken bunlar istemedi o şüpheye düşürdü nasıl güvenip işe girerim bilemiyorum
Valla bilemiyorum hiç bana pek gerçek gibi gelmedi ama araştırın internetten çünkü sizinki daha riskli insanlara satacaksınız gün sonunda o insanlar mağdur olursa diğerleri sırra kadem basarsa muhattap olarak sizi bilecekler

Back
X