Home office calisanlar

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Arkadaslar kucuk bebegim var birakacak kimsem yok daha once insan kaynakları uzmanı olarak calisiyordum ama bebek olunca evde oturmak durumundayım. Home office çalışmayı planlıyorum 20000 kadar da sermayem var. Bana evden yapabileceğim işler konusunda fikir verir misiniz? Özellikle e ticaret ilgimi cekiyor. Siz ne tur fikirler verirsiniz?

e ticaret güzel ama bunun içinde malz. almak -kargo işi var. yada tedarikciyi bulup anlaşma var.
var oglu var.
ben bir dönem ve isteyen olursa evde iş yaparım. ama benimki yaptım ver parasını şeklinde.
mesela benimkileri yazayım sana :
1- tercume edilen yazıları kitaplaştırmıştım. kullanma kılavuzu birşeydi. ( 4-5 kere böyle bir iş yaptım daha yapmam. cok bilmedigim bir sektördü tercume edilenlerin de dogrulugunu kontrol etmem gerekiyordu. cok zorlandım ama yapmıştım.. )
2-almanca ödev-veya sunumlar
3- grafik tasarım-logo veya şirketlerin yıllık hediyeleri takvim ajanda -bardak altlıgı vb... tasarımları
* ben tasarlarım veririm paramı alırım.
basmak, matbaa bulmak bunlara hiç karışmadım.

4-kek, börek , reçel ,yemek yaparım isteyene ( bunu da gecen sene düşündüm. farklı bir plandı ama cok baglayıcı olacagı için evden yapmaya karar verdim . ve bu kararımda kk kadınları cok etkilidir. fikir ve işleyiş vb. konularda sagolsunlar baya yardımcı olmuşladı.
5- tarım işçisi de oldum bu sene zeytin -limon topladım yöömiyeli ( burada öyle diyorlar da ) yevmiyeli
6- bir dönem eşim özel bir okulda branş ögretmenliği yaptı. yardımcısı işten cıkarılmıştı. onun yanına yardımcı olarak gittim. yarı zamanlı.

Çin'deki tedarikçiye Türkiye'deki adreslere gönderimi sağlatırsanız sizin kargo derdiniz kalmayacaktır.. Zamanında eşim bunu bu şekilde yaptı ama sanırım sonradan gümrük mevzuatını değiştirdikleri için pahalı gelmeye başlamıştı.. Gümrük mevzuatını bildikten sonra yapılabileceğini düşünüyorum

İstanbul genelinde gerçekleştirdiğimiz GİZLİ MÜŞTERİ projelerinde görevlendirilmek üzere ;
Günlük 84 TL ile 120 TL Arası Gelir İmkanı.
İşin Tanımı : Kurumsal firmalara müşteri gibi gidip size nasıl davrandıklarını, güler yüzlü hizmet sundular mı, yerler ve camlar temiz miydi gibi rapor tutarsınız hepsi o kadar.
Boş Zamanlarınızda, İş Çıkışlarında veya Hafta Sonu
Yapabileceğiniz bir iş
Sadece Online Başvurular Dikkate Alınmaktadır...
BAŞVURU FORMU :

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…