Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
45 günlük kızıma holle organik keçi sütlü mama almayı düşünüyorum. İnternette fazla yorum yok bu mamayı kullanan var mı acaba. Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
45 günlük kızıma holle organik keçi sütlü mama almayı düşünüyorum. İnternette fazla yorum yok bu mamayı kullanan var mı acaba. Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Merhaba merak ettim benim de bebeğim 3aylik bende kullanmayı düşünüyorum siz kullandınız mı
Merhaba merak ettim benim de bebeğim 3aylik bende kullanmayı düşünüyorum siz kullandınız mı
Evet aldım ama hiç sormayin bunu 1 gün icirdim çocuk ertesi gün çimento renginde kaka yaptı. Neyse dedim belki düzelir. Akşam mamayı verdigimle normalde hiç kusmayan çocuk tek damlası kalmayana kadar kustu. Fiyatı da çok pahalı mamanın hemen bıraktım kalan mamayı kediler içti.
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Evet aldım ama hiç sormayin bunu 1 gün icirdim çocuk ertesi gün çimento renginde kaka yaptı. Neyse dedim belki düzelir. Akşam mamayı verdigimle normalde hiç kusmayan çocuk tek damlası kalmayana kadar kustu. Fiyatı da çok pahalı mamanın hemen bıraktım kalan mamayı kediler içti.
simdi hangisini kullanıyorsunuz
Hipp combiotic kullanıyorum 5 aylık oldu 2 aylıkken başlamıştım gaz sorunumuz geçti bu mamayı başlayınca ama aynı zamanda bir miktar anne sütü de alıyor sizin bebek ne kadar
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Hipp combiotic kullanıyorum 5 aylık oldu 2 aylıkken başlamıştım gaz sorunumuz geçti bu mamayı başlayınca ama aynı zamanda bir miktar anne sütü de alıyor sizin bebek ne kadar
3 aylik oldu
Merhabalar,
Çok sorunlu herşeyi yemeyen bir bebeğim var araştırdım Holle Türkiye’ye yeni gelmiş ama 87 yıldır dünyada var olan bir mama. İsviçre’de özel olarak tutulmuş organik topraklı çiftliklerde üretiliyor. Dünyanın %100 organik olan tek maması Holle. İçerisinde koruyucu yok. Hipp %95 organik ve içersinde 48 tane koruyucu katkı maddesi içerebiliyor. Keçi sütlüsünü bizde denedik organik keçi sütlü oda Türkiye de tek organik keçi sütlü mama. Sorunlu bir bebeğim olduğu halde Holle yi severek aldı. Kilo alması da gayet güzel. Her mamayı denedim ama en iyisi Holle olarak test ettim. Bu arada bende Aptamil denedim Holle kullanmadan önce. Mama değiştirdiğimde kakası farklı bir renk oldu. Bu da mama değişiminden kaynaklanmış doktorumuz öyle söyledi . Diğer mamanın vücuttan atılma süresiymiş.Telaşlanacak bir durum olmadı 1 haftada kendine geldi.
Bence Türkiye ye iyi ki gelmiş dediğim tek mama Holle severek kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim .
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 aydır Holle 2 mama kullanıyorum ama keçi sütlü değil "Demeter" sertifikası önemli araştırdığınızda anlarsınız. Aptamil kullandım 1.5 ay kadar ama felaket geçmişti uyku yok gaz yaptı vs.. Holle de gazı çok kolay kendi çıkarmay başladı ve açlık süre aralığı uzadı. Sık mama vermiyorum artık. Çok ama çok memnunum. Kaka sorunu da ortadan kalktı. Demir vitamini de ayrıca kabız yapıyor