Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sabrina hayran kaldim. Bencede git kurtar kendiniii biran once :))ben pes ediyorum, ofiş kaçar..
Güle güle :))))Valla sabrina hayran kaldim. Bencede git kurtar kendiniii biran once :))
Hoşçakal :)))ben pes ediyorum, ofiş kaçar..
Ben daaa burayim hanimefendi.Güle güle :))))
Buyur hanfeeendi:)))))Ben daaa burayim hanimefendi.![]()
Yazin meydana gelmis haberi yeniymis gibi maksat gundem degissin itele basina.Afyon yutmus ,uyusmus beyinlerimizde bunlari yesin.Onlar da suriyeli degil.Olsa da bunlari hak etmez,farketmez de 45 cocuga tecavuz olayi bu kadar gundemi mesgul etmedi -edemedi- malum !! Sebepten aman dindar kesim kotulenmesin diye.Diger ogretmen tecavuzu olayina inanmayan kalkip bu haberin gercegine inanir mi ? Geciniz...
Bu arada posta'dan haber paylasmak yasak diye biliyorum.Yanlis mi hatirliyorum?
Şimdi baktım sadece sözcü yazıyor gözümden kaçtıysa bilemem .Sabah Fox haberde verdiler haberi doğru veya değil . Benim için önemli olan yapılan davranışların çirkinliği Suriyeli ya da Roman olmaları ilgilendirmiyor beni.Yazin meydana gelmis haberi yeniymis gibi maksat gundem degissin itele basina.Afyon yutmus ,uyusmus beyinlerimizde bunlari yesin.Onlar da suriyeli degil.Olsa da bunlari hak etmez,farketmez de 45 cocuga tecavuz olayi bu kadar gundemi mesgul etmedi -edemedi- malum !! Sebepten aman dindar kesim kotulenmesin diye.Diger ogretmen tecavuzu olayina inanmayan kalkip bu haberin gercegine inanir mi ? Geciniz...
Bu arada posta'dan haber paylasmak yasak diye biliyorum.Yanlis mi hatirliyorum?
Neden yasak chelzy?
Şimdi baktım sadece sözcü yazıyor gözümden kaçtıysa bilemem .Sabah Fox haberde verdiler haberi doğru veya değil . Benim için önemli olan yapılan davranışların çirkinliği Suriyeli ya da Roman olmaları ilgilendirmiyor beni.
"
PSV Taraftarlarından İnsanlık Dışı Hareket: Romanlara Para Atarak Eğlendiler"
yaz şunu Google'a çıkıyor sayfa sayfa..
arattım onedio sayfasındaki haberi çıkıyor ilk, haberin altındaki tweetler düşündürücü, sahte can yeleği üretmek için sureylileri kullanıp yine onlara satmaları gibi....