• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hollandalı taraftarların çirkin eğlencesi

Yazin meydana gelmis haberi yeniymis gibi maksat gundem degissin itele basina.Afyon yutmus ,uyusmus beyinlerimizde bunlari yesin.Onlar da suriyeli degil.Olsa da bunlari hak etmez,farketmez de 45 cocuga tecavuz olayi bu kadar gundemi mesgul etmedi -edemedi- malum !! Sebepten aman dindar kesim kotulenmesin diye.Diger ogretmen tecavuzu olayina inanmayan kalkip bu haberin gercegine inanir mi ? Geciniz...

Bu arada posta'dan haber paylasmak yasak diye biliyorum.Yanlis mi hatirliyorum?

Ya zaten sorun suriyeli çingene romen bulgar makedonyalı falan olması değil. Kim olursa olsun yapılan insanlık suçu. Ama bu haber neden aylar sonra bize mülteci olarak sunuluyor onu sorgulayın. Körü körüne haber okumayın..

Yazin meydana gelmis haberi yeniymis gibi maksat gundem degissin itele basina.Afyon yutmus ,uyusmus beyinlerimizde bunlari yesin.Onlar da suriyeli degil.Olsa da bunlari hak etmez,farketmez de 45 cocuga tecavuz olayi bu kadar gundemi mesgul etmedi -edemedi- malum !! Sebepten aman dindar kesim kotulenmesin diye.Diger ogretmen tecavuzu olayina inanmayan kalkip bu haberin gercegine inanir mi ? Geciniz...

Neden yasak chelzy?

Şimdi baktım sadece sözcü yazıyor gözümden kaçtıysa bilemem .Sabah Fox haberde verdiler haberi doğru veya değil . Benim için önemli olan yapılan davranışların çirkinliği Suriyeli ya da Roman olmaları ilgilendirmiyor beni.

Neden yasak chelzy?

Şimdi baktım sadece sözcü yazıyor gözümden kaçtıysa bilemem .Sabah Fox haberde verdiler haberi doğru veya değil . Benim için önemli olan yapılan davranışların çirkinliği Suriyeli ya da Roman olmaları ilgilendirmiyor beni.

Aklimda posta diye kalmis.Sozcuymus.Karistirmisim:KK64:

"
PSV Taraftarlarından İnsanlık Dışı Hareket: Romanlara Para Atarak Eğlendiler"

yaz şunu Google'a çıkıyor sayfa sayfa..

arattım onedio sayfasındaki haberi çıkıyor ilk, haberin altındaki tweetler düşündürücü, sahte can yeleği üretmek için sureylileri kullanıp yine onlara satmaları gibi....

Oluyor arkadaşlar bazen gazetelerde yanlış bilgiler veriliyor haberlerde, bu haberi burda paylaşanın suçu ya da sorumluluğu değil sonuçta, burda toplasan 10-20 kişiyiz bu gazeteleri binlerce insan okuyor

valla holiganlar zaten dünyanın hiç bi yerinde normal değil, hem de toplu halde hareket ederken

kanald de madridli yaşlı bi adam holiganları azarlayıp, paraları kadınların avucuna bıraktı, öyle yapılmaz böyle yapılır diye uygulamalı göstermek için sanırım

başka bi madridli kadında toplulğa hareket çekip gitti

Back