- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
O Türk olduğu için ses cikmamistir, biz yapsak kesin olay olurdu
hayır dayak yiyen Suriyeli aç bir mülteci çocuktu.. haberini bulur eklerim birazdan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O Türk olduğu için ses cikmamistir, biz yapsak kesin olay olurdu
Sanki geçen gün suriyeli çocuğu yere fırlatan adam mars ta yaşıyor.hayır yani gören olsa bizim "Müslüman" ülkede çok iyi davranıyorlar falan sanır.. Hamburgercide dayak yiyenler, tekmelenenler, kovulanlar.. hem de bunlar gibi çingeneye de değil, bizzat mültecilerin kendisine.. kendi mabadımızda ki açığı görmeyip başkalarına sektirmek şu aralar çok moda..
Tv bas bas bağırıyor ,Suriyeli diye
Sanki geçen gün suriyeli çocuğu yere fırlatan adam mars ta yaşıyor.
"Ele verir talkını kendi yutar salkımı' gibi olmuş
Tmm da cnm nerden biliyorsunuz belki Suriyeli, Avrupalıların kendini savunması kesin roman bunlar diyecektir zaten
Tabi canımmm alalım.yoruldum yeminle.. evet Avrupa çok kötü davranıyor, biz harika davranıyoruz Romanları da alalım ülkeye..
Tabi canımmm alalım.
Burayıda alice harikalar diyarımı sanıyorlar ne..
Birileri öyle olmadığını açıklasın bi zahmet...
Alıştık artık, çıkın çıkın gelin yazmak lazım sınır kapılarına..yoruldum yeminle.. evet Avrupa çok kötü davranıyor, biz harika davranıyoruz Romanları da alalım ülkeye..
Anladım ayrı dünyaların insanlarıyızyerlere fırlatılan, dövülen, aç bırakılan, 2000 liraya namusu satın alınan, ev kirası karşısında küçücük kızlarına el konulan bu ülke değil name, lütfen.. tek sorunumuz Avrupa'nın romanlara para atması..
Parasız lik yaptirir nerden biliyorsun yapmaz diye cnmÇingene olmaları savunma sebebi mi yani? Suriyeli ile çingenenin bir farkı yok avrupalının gözünde o konuda rahat ol. Ama suriyeli kadın orda o hareketleri yapmaz para vercekler diye.
Alnında roman olduklarıda yazmıyor Suriyeli olduklarıda yazmıyorevet tabi ki bas bas bağıracak sweet.. gerçekten bizim medyaya inandığını söylemeyeceksin değil mi? :)
Parasız lik yaptirir nerden biliyorsun yapmaz diye cnm
Alnında roman olduklarıda yazmıyor Suriyeli olduklarıda yazmıyor
Yardım yapılmışa benzemiyor ,kuruş para topluyorlar sonuçtaparasız değiller, mülteci yardımı yapılıyor.. camilerden toplanıyor, halk tarafından toplanıyor.. o yüzden bizde ki gibi düşünmeyin.. aç-susuz köprü altlarında yaşamıyorlar.. zaten bu ülkeden kaçma sebepleri de bu, mülteci yardımı..
Ben Suriyeli demiyorum alnında romanda yazmıyor Suriyeli değil yazmıyorIsrarla Suriyeli diyorsunuz.. peki :)
Yardım yapılmışa benzemiyor ,kuruş para topluyorlar sonuçta
Hiç komik değil .........Ayy cok komikdi yaa cok guldum, bayaa eglenceli olmus haaa...
Agzinizi degil, gozunuzu acin. Bunlar multeci yada cingene farketmez. Vataniniz birgun elden giderse, orda burda avrupa koselerinde ayni duruma bizde duseriz.
Insanlik ayibi cart curt... Hicbisey degil valla. Hayatin ta kendisi bu, iste buyrun hayaat...
Bilmiyorum kim olursa olsun insanlık ayıbı. ..şaka yaptığını söyle sweet.. onlar Roman çingene, meydanda halktan para dileniyorlar zaten.. o yüzden bunlar Suriyeli değil diyoruz..