• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hollandalı taraftarların çirkin eğlencesi

hayır yani gören olsa bizim "Müslüman" ülkede çok iyi davranıyorlar falan sanır.. Hamburgercide dayak yiyenler, tekmelenenler, kovulanlar.. hem de bunlar gibi çingeneye de değil, bizzat mültecilerin kendisine.. kendi mabadımızda ki açığı görmeyip başkalarına sektirmek şu aralar çok moda..
Sanki geçen gün suriyeli çocuğu yere fırlatan adam mars ta yaşıyor.
"Ele verir talkını kendi yutar salkımı' gibi olmuş

Tmm da cnm nerden biliyorsunuz belki Suriyeli, Avrupalıların kendini savunması kesin roman bunlar diyecektir zaten

Çingene olmaları savunma sebebi mi yani? Suriyeli ile çingenenin bir farkı yok avrupalının gözünde o konuda rahat ol. Ama suriyeli kadın orda o hareketleri yapmaz para vercekler diye.

Tabi canımmm alalım.
Burayıda alice harikalar diyarımı sanıyorlar ne..
Birileri öyle olmadığını açıklasın bi zahmet...

yerlere fırlatılan, dövülen, aç bırakılan, 2000 liraya namusu satın alınan, ev kirası karşısında küçücük kızlarına el konulan bu ülke değil name, lütfen.. tek sorunumuz Avrupa'nın romanlara para atması..

yerlere fırlatılan, dövülen, aç bırakılan, 2000 liraya namusu satın alınan, ev kirası karşısında küçücük kızlarına el konulan bu ülke değil name, lütfen.. tek sorunumuz Avrupa'nın romanlara para atması..
Anladım ayrı dünyaların insanlarıyız :KK53:

Çingene olmaları savunma sebebi mi yani? Suriyeli ile çingenenin bir farkı yok avrupalının gözünde o konuda rahat ol. Ama suriyeli kadın orda o hareketleri yapmaz para vercekler diye.
Parasız lik yaptirir nerden biliyorsun yapmaz diye cnm

Ayy cok komikdi yaa cok guldum, bayaa eglenceli olmus haaa...

Agzinizi degil, gozunuzu acin. Bunlar multeci yada cingene farketmez. Vataniniz birgun elden giderse, orda burda avrupa koselerinde ayni duruma bizde duseriz.

Insanlik ayibi cart curt... Hicbisey degil valla. Hayatin ta kendisi bu, iste buyrun hayaat...

Parasız lik yaptirir nerden biliyorsun yapmaz diye cnm

parasız değiller, mülteci yardımı yapılıyor.. camilerden toplanıyor, halk tarafından toplanıyor.. o yüzden bizde ki gibi düşünmeyin.. aç-susuz köprü altlarında yaşamıyorlar.. zaten bu ülkeden kaçma sebepleri de bu, mülteci yardımı..

parasız değiller, mülteci yardımı yapılıyor.. camilerden toplanıyor, halk tarafından toplanıyor.. o yüzden bizde ki gibi düşünmeyin.. aç-susuz köprü altlarında yaşamıyorlar.. zaten bu ülkeden kaçma sebepleri de bu, mülteci yardımı..
Yardım yapılmışa benzemiyor ,kuruş para topluyorlar sonuçta

Ayy cok komikdi yaa cok guldum, bayaa eglenceli olmus haaa...

Agzinizi degil, gozunuzu acin. Bunlar multeci yada cingene farketmez. Vataniniz birgun elden giderse, orda burda avrupa koselerinde ayni duruma bizde duseriz.

Insanlik ayibi cart curt... Hicbisey degil valla. Hayatin ta kendisi bu, iste buyrun hayaat...
Hiç komik değil .........

Back