• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hollandalı taraftarların çirkin eğlencesi

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.posta.com.tr/dunya/Haber...arlarin-cirkin-eglencesi.htm?ArticleID=332294
Hollanda takımı PSV'nin taraftarlarının mültecilere yiyecek ve para atarak eğlendikleri görüntüler büyük tepki topladı
fft2mm7648566.jpg

Posta.com.tr

Dünyayı ayağa kaldıracak görüntülerde UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Atletico Madrid-PSV maçı öncesi PSV taraftarları maç öncesi bir kafede içki içip eğleniyor. Daha sonra masalardan mültecilere yemek ve para atılarak tempo tutuluyor.

Haberin Videosu

Bu çirkin görüntüler dünya çapında tepkiye neden oldu.

Hümanist avrupa'dan görüntüler
ve insanları müslüman olman yeterli aşağlanman için

Orada birsey dikkatimi çekti şınav çekiyorlar parayla kadinlar,orada bir kadında şınav çeken bir kadına tekme atıyor yapma der gibi :KK57:

Hümanist avrupa'dan görüntüler
ve insanları müslüman olman yeterli aşağlanman için

Ortadoğu çok mu hümanist? Türkiye? Avrupayla ilgisi yok durumun. İnsanlık vicdan yok kalmadı. Hayvanat bahçesindeki maymunlara bakar gibi bakıyolar. Bu görüntüdekiler de bence suriyeli falan değil çingene gibiler daha çok. Müslüman dediğin için söylüyorum. Yoksa çingene olmaları da ypılanı haklı çıkarmaz. Bulgar veya romen olabilirler yani. Suriyelilerin bu tip hareketlere gireceğini düşünmüyorum.

onlar mülteci değil ki Roman çingeneler.. bu da yurdum insanının haber servis şekli.. haa bu arada yapılanı doğru görmüyorum ama "ay şuraya mülteci yazalım, daha dikkat çeksin" komik olmuş..

Şimdi onu diyodum avrupada zaten dolu bunlar. Suriyeliye hiç benzemiyolar.

bundan kendilerine eglence cıkarmıslar her ulkede var iste boyle tipler hicbirseyi bir ulkenin geneline baglamamak lazım surekli yasanırsa oyle bir algı olusur ama ortadoguya bakarsak daha fecilerini goruyoruz bunlarıda desifre etsinler iyicede utanırlar belki

Ortadoğu çok mu hümanist? Türkiye? Avrupayla ilgisi yok durumun. İnsanlık vicdan yok kalmadı. Hayvanat bahçesindeki maymunlara bakar gibi bakıyolar. Bu görüntüdekiler de bence suriyeli falan değil çingene gibiler daha çok. Müslüman dediğin için söylüyorum. Yoksa çingene olmaları da ypılanı haklı çıkarmaz. Bulgar veya romen olabilirler yani. Suriyelilerin bu tip hareketlere gireceğini düşünmüyorum.

hayır yani gören olsa bizim "Müslüman" ülkede çok iyi davranıyorlar falan sanır.. Hamburgercide dayak yiyenler, tekmelenenler, kovulanlar.. hem de bunlar gibi çingeneye de değil, bizzat mültecilerin kendisine.. kendi mabadımızda ki açığı görmeyip başkalarına sektirmek şu aralar çok moda..

Eğer böyle bi durumu Türkiye yapmış olsaydı ,tüm ülkeler topa tutardi....!!!!!!!

Tmm da cnm nerden biliyorsunuz belki Suriyeli, Avrupalıların kendini savunması kesin roman bunlar diyecektir zaten

"
PSV Taraftarlarından İnsanlık Dışı Hareket: Romanlara Para Atarak Eğlendiler"

yaz şunu Google'a çıkıyor sayfa sayfa..

yok tutmazlardı sweet.. hamburgerci de el kadar çocuk tekme tokat dayak yedi.. bizimkilerin ne sesi çıktı da Avrupa'nın ne çıkacak?
O Türk olduğu için ses cikmamistir, biz yapsak kesin olay olurdu

Back