hollandalı kızlar (dutch girls)

Bazıları güzel oluyor ama bazı tipleri çok basit görünebiliyor.

yani gerçekte tanıdığım epey hollandalı var hepsi sarışın platin flan değiller ama oldukça sarılar yaşları ilerledikçe çok çöküyorlar neden belli değil.

Ciltleri ince olduğu için olabilir. Özellikle çok güneş gördükleri zaman çabuk çökerler.

Canım sen şu Ruslara benzemek isteyen kızsın değil mi?

Yalnız şöyle bir durum var, Ruslar sarışın olduğu için Rus değil, kemik yapıları slav ırkına has olduğu için Rus.
Yani sen saçını kaşını boyasan da, tenini açtırsan da, gözlerine lens taksan da Rus olamazsın.
Aynı şekilde bir Rus da kahverengi lens takıp, sacını koyulaştırarak, solaryuma girerek bir Türk'e, İtalyan'a veya Latin'e benzemez. Tamamen kemik yapısıyla yani genlerle alakalı kalıcı ve değiştirilemez bir şey bu.
Amacım seni yermek değil yanlış anlama ama bence bunu takıntı haline getirmemelisin. Rus olmak güzel olmak demek değil, Türkiye sınırları içerisinde farklı olup dikkat çekmek demek. Eğer derdin farklı olup dikkat çekmek ise onu fikirlerinle, tavırlarınla ve tarzınla gerçekleştirebilirsin.

evet benim canım aslında rus dedim ama rus illa değil ben sarısın olmasa da beğeniyorum. yani tek beğenmediğim ırk sanırım türk ve diğer ırklar yani kumral ve esmer olan kahve gözlü ırk klasik bir bayan görüntüsü sevmiyorum türkan şoray gbi mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…