- 9 Eylül 2012
- 84
- 8
- 38
- Konu Sahibi fulcicek01
ARKADAŞLAR MERHABA .... Size kısaca sıkıntımı yazacagım. Annemin çene altında bir şişlik vardı yaklaşık 3-4 aydır.. 10 gün önce özel bir hastanede muayene yaptırdım KBB bölümüne.. doktor pek incelemeden ultrason ve kan testi yapalım dedi yaptırdık ultrasonda kitle gördüler. Submental bölgede daha sonra iğne biyopsisi yapalım dediler ona da tamam dedim yaptırdık.. alınan 10 örnekleme camlardan 2 tanesinde Hodgkin Lenfoma olasılığı gördüler ama olasılık diyince kafamız karıştı moraller bozuldu tam anlayabilmek için kitlenin tamamının alınması gerekir dediler. Ben de o hasteneye güvenmedim Başka bir hasteneye götürdüm orda detaylı incelendi daha sonra bilgisayarlı tomografi çekildi . Doktorumuz parça alınırsa net birşeyler söylenir dedi iğne biyopsisi sonucu kafasını karıştırdı onun da.. hemen parçayı aldırdık şimdi sonuç bekliyoruz.. bu hastalığın belirtileri sadece lenflerde şişlik degilmiş aşırı kilo kaybı yüksek ateş aşırı terleme uykusuzluk vs. Belirtilerinden hiç biri annemde yok ama cok Huzursuzum internette araştırmaktan yoruldum artık mutsuzluk çöktü iyice. . Daha 3 aylık bebegimm var üzüntüden sütüm kesildi napacam bilmiyorum sonuçlar cıkacak bu hafta ama ne çıkacağını bilmemek daha doğrusu en kötüsünü düşünmekten helak oldum nolur bilen yaşayan yada böyle bir ihtimal görünüp temiz çıkan birilerini gördünüz ya da biliyor musunuz? Ben resmen çökmüş durumdayım yardım edin nolurrrrrrr