• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam porselen diş varken ortodontik tedaviye başlayabilirmiyim?

kustinoro

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
403
1
643
Yozgat
merhaba hocam,ben ortodontik tedaviye başlamak istiyorum,çene ameliyatı için,bir kaç yıl önce başlayacaktım vazgeçmiştim,fakat o zaman dişimde porselen diş yoktu,azı dişim porselen ve köprü var,tedaviye başlarken porselen dişlerin çıkması gerekiyor mu bir sorun teşkil eder mi?dişlerimde çarpıklık yok sadece çene ameliyatı için tedavi olmak istiyorum,şimdiden çok teşekkürler...

merhaba hocam,ben ortodontik tedaviye başlamak istiyorum,çene ameliyatı için,bir kaç yıl önce başlayacaktım vazgeçmiştim,fakat o zaman dişimde porselen diş yoktu,azı dişim porselen ve köprü var,tedaviye başlarken porselen dişlerin çıkması gerekiyor mu bir sorun teşkil eder mi?dişlerimde çarpıklık yok sadece çene ameliyatı için tedavi olmak istiyorum,şimdiden çok teşekkürler...

mevcut kaplamalrınızın ağzın hangi bölgesinde olduğunu yazmamışssınız.eğer ameliyat bölgesi sınırları içinde kalmayacaksa kaplamalrınızın çıkmaasına gerek yok

azının arkasındaki diş kaplama hocam azı dişim de ve arkasındaki köprü,dişim çok teşekkür ederim hocam :)

bende hafif kapanış bozukluğu var üst ön 4 dişime porselen kaplama yaptrmak istiorum bunun için ortodontik tedavi gerekirmi?

Back