2yıllık evliyim,evlenmeden öncede adet düzensiliğim vardı diane 35 kullanıyordum.Evlendikten sonrada doğum kontrolu olarak kullanmaya devam ettim.2008 yılının mayıs ayında hapı bırakıp çocuk sahibi olmak istedim.Kontrol için doktora gittim herşey güzeldi bir sorunum yoktu.Aradan 3 ay gecti ve ben hic adet olamadım.Doktorum izinliydi başka bir doktora gittim oda bana kistlerim oldugunu pko ve farlutal kullanıp adetli iken gelmemi söyledi.Kullandım ve tekrar gittim kistler yok olmuştu.Sonra hiç bir ilaç vermdi ve gönderdi.aradan zaman gecti ve ben yine adet olamadım
Bu sefer ilk doktoruma gittim ultrasyonda baktı kistler var dedi çocuk sahibi olmak icin kistlerin yok olması gerek dedi. Ve bana 3 aydaha diane 35 i kullanarak kistlerin gitmesi için tedavi verdi.3ay sonra yumurtlama hapı veriirm dedi.Şuanda hapımı yarıladım bitmesini bekliyorum bitince gidicem.
glokofen hapından çok bahsediliyor ben ı haptanmı kullanmalıyım?Doktoruma bahsetmelimiyim?
Hocam bilginizi bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim?Hamile kalabilmem zor mu?

Bu sefer ilk doktoruma gittim ultrasyonda baktı kistler var dedi çocuk sahibi olmak icin kistlerin yok olması gerek dedi. Ve bana 3 aydaha diane 35 i kullanarak kistlerin gitmesi için tedavi verdi.3ay sonra yumurtlama hapı veriirm dedi.Şuanda hapımı yarıladım bitmesini bekliyorum bitince gidicem.
glokofen hapından çok bahsediliyor ben ı haptanmı kullanmalıyım?Doktoruma bahsetmelimiyim?
Hocam bilginizi bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim?Hamile kalabilmem zor mu?