- 18 Şubat 2018
- 11.989
- 53.511
- 44
-
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Bu tür aktiviteler kışın daha iyi yapılır aslında çünkü yazın o dehşet verici sıcaklarda nefes nefese kalıyor insan. Ben yazdan hiç keyif alamıyorum bu yüzden, o yapış yapışlık hissi bütün enerjimi sömürüyor. Kış insanıyım galibaSpor yüzme tenis vb şeylere gidiyordum düzenli yürüyüş ve çeşitli şehir dışı geziler . Havalar bozdu benim frekansta bozuldu yapacak bir şey kalmadı gibi. Kötü hissettiriyor.
Kendime ben saati yapıyorum, oğlum ve kocam uyuyunca salonda kafama göre takiliyorum.Yaaa saçmalamabende bekar bireyim derdim tasam böyle şeyler işte öyle bir hengame içinde olsam bu siteye girecek vakit bulamazdım galiba yine tebrikler
Bende kış insanıyım aslında güneşi sevmemBu tür aktiviteler kışın daha iyi yapılır aslında çünkü yazın o dehşet verici sıcaklarda nefes nefese kalıyor insan. Ben yazdan hiç keyif alamıyorum bu yüzden, o yapış yapışlık hissi bütün enerjimi sömürüyor. Kış insanıyım galiba
Kime göre neye göre fırsat aslında. Örneğin 100 tane çantam vardır 101 i almak beni artık eskisi kadar mutlu eder mi? Psikoloğun bana bilmediğim farkındalık yaratacak bir şey önereceğini hiç sanmıyorumHayattan pek keyif almıyorsunuz önünüzde fırsatlarınız olmasına rağmen anladığım kadarıyla.Bir psikologa görünseniz?
Başkasına ait bir işte çalışmıyorum evden yonetebildigim bir işim var şuan. aslında tam olarak 9 10 saatimi işte geçirmekten kurtarmakti amacim. İşte de atomu incelemiyorsun ama neticede bir disiplin git gel vs. Belki de sadece bir bakış açısıBi işiniz yok mu? Is yoksa hobi de olamaz. Amaçsız uyanan insani hicbir sey uzun süre eğlemez.
İstediğiniz zaman istediğinizi yapabilme özgürlüğüne sahipsiniz anladığım kadarıyla.Ama belki de dolu dolu yaşadınız sıkılmaya başladınız artık.Geçici bir süreç olabilir.Ben şuan kahve yaptım kitabımı aldım yanıma okumaya başlamadan önce biraz buraya bakmak istedim.Çünkü bana iyi gelen bu şekilde yapmak.Pilatese gitmek bu mevsimde daha güzel aslında ,sıcakta daha zor oluyor.Pilatese gidin,halk eğitim kurslarında seramik boyama vs oluyor bir bakın.Hayat güzel ve daha güzel hale getirmek ya da yasanilmaz görmek düşüncemizde bitiyor.Güzelliklerin farkında olun daha iyileri için yola devam edin,çok daha keyifli hale gelir diye düşünüyorum.Kime göre neye göre fırsat aslında. Örneğin 100 tane çantam vardır 101 i almak beni artık eskisi kadar mutlu eder mi? Psikoloğun bana bilmediğim farkındalık yaratacak bir şey önereceğini hiç sanmıyorumyeterince farkındayım maalesef acıtan da bu
Evet bir doyum hali gibi. Geçicidir inş. pilates hiç denemedim olabilir, seramik kursu da aklımdaydı. Küçük şeylerle mutlu olmaktan uzaklaştım. Teşekkür ederimİstediğiniz zaman istediğinizi yapabilme özgürlüğüne sahipsiniz anladığım kadarıyla.Ama belki de dolu dolu yaşadınız sıkılmaya başladınız artık.Geçici bir süreç olabilir.Ben şuan kahve yaptım kitabımı aldım yanıma okumaya başlamadan önce biraz buraya bakmak istedim.Çünkü bana iyi gelen bu şekilde yapmak.Pilatese gitmek bu mevsimde daha güzel aslında ,sıcakta daha zor oluyor.Pilatese gidin,halk eğitim kurslarında seramik boyama vs oluyor bir bakın.Hayat güzel ve daha güzel hale getirmek ya da yasanilmaz görmek düşüncemizde bitiyor.Güzelliklerin farkında olun daha iyileri için yola devam edin,çok daha keyifli hale gelir diye düşünüyorum.
Süper fikir magnetlerinizi şimdi gördüm elinize sağlıkhangi şehirdesin?? aynı şehirde olsak beraber örgü örer, kahve içer magnet falan yapardık sohbet ederdik :)
Valla ben de sizin gibi yazın çok aktiftim ama kış gelince ben de sizin gibi hissediyorum. Bilgisayar bağımlısı olacağım diye korkuyorum. Kışın yaparım diye bir sürü puzzle, el işi, hobi malzemesi almıştım eve, duruyorlar öyle ama yapasım yok. Dışarıya çıkmadığım gün verimsiz geçmiş gibi hissediyorum. Dışarı çıkma imkanınız varsa çıkın. Spor, pilates, ilginizi çeken kurs vs bulursanız ne güzel, bulamıyorsanız evde bir şeyler yapmaya çalışın. Kötü yorum okudum diye oyun, tiyatro, film etkinliklerini iptal etmeyin, gidin izleyin siz de eleştirin. Kel insanın saç öğüdü ne kadar olur bilemiyorum da mesela benim yarın bir trekking etkinliğim var ama bugün evdeyim, ne yapacağım bilmiyorum.. Şimdi konunuza yazarken kendimi çok verimsiz hissettim, Bir kitap almıştım onu okuyayım bari. "Şu sayfaya kadar okumam lazım sonra mola" diye kendimi motive etmeye çalışacağım.Evet bunları yaparken yorgunluktan zaten o gün verimli geçti diyebiliyordum. Şuan pek diyemiyorum sizin günler nasıl geçiyor anlatin biraz
Evden ne iş yapıyorsunuz, bu ara tamda böyle hissediyorumBaşkasına ait bir işte çalışmıyorum evden yonetebildigim bir işim var şuan. aslında tam olarak 9 10 saatimi işte geçirmekten kurtarmakti amacim. İşte de atomu incelemiyorsun ama neticede bir disiplin git gel vs. Belki de sadece bir bakış açısı
Evet çıkmaya çalışıyorum hava müsade ettiği müddetçe yürüyüşe devam. artık cafe cafe gezmek kendime kahve ısmarlamak rica minnet kararsizlikla, belirsizlikle gelen arkadaşlarla buluşmak ya da buluşmadan verim alamamaktan da çok sıkıldımValla ben de sizin gibi yazın çok aktiftim ama kış gelince ben de sizin gibi hissediyorum. Bilgisayar bağımlısı olacağım diye korkuyorum. Kışın yaparım diye bir sürü puzzle, el işi, hobi malzemesi almıştım eve, duruyorlar öyle ama yapasım yok. Dışarıya çıkmadığım gün verimsiz geçmiş gibi hissediyorum. Dışarı çıkma imkanınız varsa çıkın. Spor, pilates, ilginizi çeken kurs vs bulursanız ne güzel, bulamıyorsanız evde bir şeyler yapmaya çalışın. Kötü yorum okudum diye oyun, tiyatro, film etkinliklerini iptal etmeyin, gidin izleyin siz de eleştirin. Kel insanın saç öğüdü ne kadar olur bilemiyorum da mesela benim yarın bir trekking etkinliğim var ama bugün evdeyim, ne yapacağım bilmiyorum.. Şimdi konunuza yazarken kendimi çok verimsiz hissettim, Bir kitap almıştım onu okuyayım bari. "Şu sayfaya kadar okumam lazım sonra mola" diye kendimi motive etmeye çalışacağım.
Yazayım özeldenEvden ne iş yapıyorsunuz, bu ara tamda böyle hissediyorum
Yok canim ben de mesaili calismaya karsiyim gunde 3-4 saat calismak da yeterli. Hani mesgul eden bisey var mi anlaminda diorum. Gece olmasa gündüzün tadını bilmezdik hesabi. Hep tatil modunda olunca sıkılıyorsun çünkü.Başkasına ait bir işte çalışmıyorum evden yonetebildigim bir işim var şuan. aslında tam olarak 9 10 saatimi işte geçirmekten kurtarmakti amacim. İşte de atomu incelemiyorsun ama neticede bir disiplin git gel vs. Belki de sadece bir bakış açısı
Haftanın üç günü olan yüzme rutinim artık yok üşüyorum gidesim gelmiyor. beni cidden etkiledi yerine bir şey koyamadim, zorluyor. Öyle cidden mesguliyetlerimi yetersiz görüyorum şuan. Ha gidip bir işyerine şuan 10 saatini verir misin desen ona da noYok canim ben de mesaili calismaya karsiyim gunde 3-4 saat calismak da yeterli. Hani mesgul eden bisey var mi anlaminda diorum. Gece olmasa gündüzün tadını bilmezdik hesabi. Hep tatil modunda olunca sıkılıyorsun çünkü.
:)) zamanımızı satmayalim tamam ama satmadigimiz o zamanla ne yapacagimiz bize hic ogretilmedi. Cocukluktan itibaren hobi asilaniyor avrupada. Kimi ata biniyo, kimi golfe gidiyor mezara girene kadar, kimi kosuyor paten yapiyor. Yuzme güzel bi aktivite onu sürdürulebilir kilman çok iyi olur. Reformer pilates de baya etkili ve vakit geçirtio insana. Bi odayi ayirabilsen evde aslinda.Haftanın üç günü olan yüzme rutinim artık yok üşüyorum gidesim gelmiyor. beni cidden etkiledi yerine bir şey koyamadim, zorluyor. Öyle cidden mesguliyetlerimi yetersiz görüyorum şuan. Ha gidip bir işyerine şuan 10 saatini verir misin desen ona da noretro varmış geçer inşallah
Ay evet kesinlikle katılıyorum bu çocukluktan aşılanması gereken bir şey mesela geçen gün arkadaşım diyor farklı bir şeyler yapalım ATV ye mi binsek:)) zamanımızı satmayalim tamam ama satmadigimiz o zamanla ne yapacagimiz bize hic ogretilmedi. Cocukluktan itibaren hobi asilaniyor avrupada. Kimi ata biniyo, kimi golfe gidiyor mezara girene kadar, kimi kosuyor paten yapiyor. Yuzme güzel bi aktivite onu sürdürulebilir kilman çok iyi olur. Reformer pilates de baya etkili ve vakit geçirtio insana. Bi odayi ayirabilsen evde aslinda.