• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hobby nevresim takimi kullanan varmi ?

rosa27

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
18
0
16
Mardin
Kizlar ceyizime misafirler icin Hobbynin nevresim takimlarindan almayi düsünüyorum ama kalitesini hic bilmiyorum aranizda kullanan varmi ?

Kizlar ceyizime misafirler icin Hobbynin nevresim takimlarindan almayi düsünüyorum ama kalitesini hic bilmiyorum aranizda kullanan varmi ?

tam yılını hatırlamıyorum ama biz en az 5-6 yıldır kullanıyoruz evde canlı renkler olmasına rağmen çok memnunuz hala, şimdiki fiyatlarına baktım, taç'a yakın ama zaten yurtdışına üretim yapıyorlarmış sanırım daha çok. tabii aynı kalitesi devam ediyor mudur bilemem. daha yakın zamanda alıp kullananlar varsa yazarlar umarım.

ben yurtta 3 yıldır hobby nevresim takımı kullanıyorum. renkleri de canlı ve açık renkler olmasına rağmen ne bir solma ne tüylenme hiç bir şey olmadı. kesinlikle çok güzel bi marka.

bu marka nevresimleri satan bildiğiniz zincir mağazalr var mı acaba, internette gördüm ama mağazalarda bulamıyorum eskiden vardı halbuki:(

Back
X