24 yaşındayım bende, problem olacağını zannetmiyorum.. doktorlara sormak lazım sanki birde..
18 i geçmişssin gelişimin tamamlanmış sıkıntı olmaz dedi görüştüğüm doktorlar. ama garanti süreleri 20 yıl vs deniliyo silikonlar için değiştirmek zorunda kalcakmıyım o kafamı karıstırıo :/
Geçmiş olsun canım. Mutlu ve sağlıklı günlere inşallah.
Darısı bizim başımıza :)
teşekkürrr ederimmmm canım.. öyle mutluyum ki, aynayla barışık, dünyayla barışıkkk.. polyana oldum çıktım.. :))
teşekkürrr ederimmmm canım.. öyle mutluyum ki, aynayla barışık, dünyayla barışıkkk.. polyana oldum çıktım.. :))
4 sene once bende bu ameliyati oldum ve dunyalar benim olmustu taki pip marka silikonla ilgili haberleri okuyuncaya deken kisa zamanda silikonlarimi degistirmek istiyorum, asagi yukari sizlere maliyeti ne oldu kizlar? Yakin zamanda yaptiran arkadaslar bilgi verirseniz cok memnun olurum
4 sene once bende bu ameliyati oldum ve dunyalar benim olmustu taki pip marka silikonla ilgili haberleri okuyuncaya deken kisa zamanda silikonlarimi degistirmek istiyorum, asagi yukari sizlere maliyeti ne oldu kizlar? Yakin zamanda yaptiran arkadaslar bilgi verirseniz cok memnun olurum
2,5 ayı doldurduk silikonlarımla. :) ödem yok denebilcek kadar az. kıvamıda tam istediğim gibi.. la senzadan çıkmaz oldum..
Allah sağlığımızdan etmesin yeter.. :)
Amin canım..Allahım saglık sıhhat versin inşallah.Böyle mutlu huzurlu bir şekilde tadını doya doya çıkaralım inşallah.. Desene sende benim gibi iç çamaşırı hastalıgına tutuldunAman dikkat,bir başladımı bu bagımlılık yapıyor
Eyvah o zaman....
pekiiii, zaten var olan bağımlılığın ortadan kalkması gibi bir durum olabilir mi? yoksa iyice batar mıyım