hndnK87 Meme Estetigi Ameliyati

24 yaşındayım bende, problem olacağını zannetmiyorum.. doktorlara sormak lazım sanki birde..

18 i geçmişssin gelişimin tamamlanmış sıkıntı olmaz dedi görüştüğüm doktorlar. ama garanti süreleri 20 yıl vs deniliyo silikonlar için değiştirmek zorunda kalcakmıyım o kafamı karıstırıo :/

Geçmiş olsun canım. Mutlu ve sağlıklı günlere inşallah.
Darısı bizim başımıza :)

20 yıl sonra yenileyelim zaten, yine deforme olacak.. yer çeki malumm :))

çok geçmiş olsun, güle güle kullan :) darısı da olmayanların başına...

teşekkürrr ederimmmm canım.. öyle mutluyum ki, aynayla barışık, dünyayla barışıkkk.. polyana oldum çıktım.. :))

Geçmiş olsun canım .. bende ocak yada şubat gidi düşünüyorum kısmetse.. dr araştırıyorum şuan..umarım bende sizler gibi aynı güzel duyguları hissederim:)

4 sene once bende bu ameliyati oldum ve dunyalar benim olmustu taki pip marka silikonla ilgili haberleri okuyuncaya dek en kisa zamanda silikonlarimi degistirmek istiyorum, asagi yukari sizlere maliyeti ne oldu kizlar? Yakin zamanda yaptiran arkadaslar bilgi verirseniz cok memnun olurum

canımm sen de mi pıp mağdurusun, çok geçmiş olsun..ben her şey dahi 6500 lira ödedim 7 ekim de ameliyat oldum.

emirgul çok geçmiş olsun. en iyi bilinen dr lardan birini seçmeni tavsiye ediyorum. tetkik vs yaptır, bir güzel tarasınlar vücudunu. inş her şey yolundadır canım... bizi habersiz bırakma.

canım duyumlarıma göre pıp marka silikonların 2009-2010 serilerinde problem varmış sadece.. yinede riske atılmayacak bir durum.. ben 30 kasım, central hospıtal kozyatağında 6.000.00TL ye yaptırdım, doktorumdan da çok memnun kaldım..

Son düzenleme:
2,5 ayı doldurduk silikonlarımla. :) ödem yok denebilcek kadar az. kıvamıda tam istediğim gibi.. la senzadan çıkmaz oldum..
Allah sağlığımızdan etmesin yeter.. :)

2,5 ayı doldurduk silikonlarımla. :) ödem yok denebilcek kadar az. kıvamıda tam istediğim gibi.. la senzadan çıkmaz oldum..
Allah sağlığımızdan etmesin yeter.. :)

Amin canım..Allahım saglık sıhhat versin inşallah.Böyle mutlu huzurlu bir şekilde tadını doya doya çıkaralım inşallah.. Desene sende benim gibi iç çamaşırı hastalıgına tutuldun Aman dikkat,bir başladımı bu bagımlılık yapıyor

aminnnn....... bağımlılık yaptı bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…