Hmaileliğiniz süresince toplam kaç kilo aldınız,bebeğiniz kaç kilo doğdu?

ilk oğlumda 10 kilo aldım,38+5'te 3050gr doğdu.İkincisinde 7 kilo aldım,38+1'de 3060 gr doğdu.

30. haftada 3 kg nasıl olur kendımden utandım resmen

33. haftadayım 22 kilo aldım bebeğm 2 kg

Kızlarrr yine de fazlası zarar tabii ama,kaç kilo aldığınızı pek umursamayın,bebeğinizi emzirince hemencecik gidiveriyorlar :) Ben 25 kilo almıştım dim ya,fazlasını bile verdim

30 kilo aldim. Bebegim su an tam 2 aylik ve emziriyorum. Dogumdan sonraki ilk hafta 10 kg gitti. Simdi 20 kg fazlaligim var gr eksilmiyorum. siz nasil verdiniz emzirirken ben neden veremiyorum vallahi cildiricam ( bana da anlatir misiniz????

merhaba,

74 kiloda hamile kaldım, 70 kilo doğurdum. oğlum tam 3 kilo doğdu, yani su vb. yaklaşık 5 kilo almış olmam lazım olduğu düşünülürse hamileyken oldukça kilo verdim. (mide rahatsızlığı nedeniyle)

9 ay boyunca oğlum iyi midir acaba diye kendimi üzdüm, doktorum hep oğlun iyidir, senden gidiyor, senin kendine bakman lazım dedi.Gerçekten de öyle oldu, doğuralı 3 yıl olmasına rağmen vücüdumda hala ve sürekli her türlü kansızlık ve vitamin eksiğini kapamaya çalışıyorum. Tabi ki herkeste böyle olmak zorunda değil, ama bebeğin sağlıklı olması için günde 3 litre süt içp 2 kilo meyve yemeye gerek de ypk diye düşünüyorum.

Kısaca anne adayı arkadaşlar, kendiniz çok üzmemeye çalışın bence...

arkadaşlar kızım şu an 3 aylık. 38+2 de doğum yaptım ve kızım da 3 kilo idi. 60 ile hamile kalmıştım ve 73,5 ile doüuma gittim. yani 13,5 kilo aldım toplamda. ilk 5 günün sonunda doğum bebek ödem derken 6 kilo verdim ama gerisi hala duruyor. hem de kocaman bir göbekle birlikte. emzirdikçe kilo verirsin diyo herkes ama neden bende işe yaramıyo anlamadım bir ara şekeri hayatımdan uzaklaştırayım dedim ama -alakalı mıdır bilemiyorum- sütüm azaldı. ben de tatliya geri döndüm.

ben tatlının süt yapacağını düşünmüyorum sadece sana kilo olarak dönecektir.süt olması için bol su ve süt iç,yeşillik ye eğer şekerin yoksa pirinç çorbası iç sütlü (pirinç şekeri yükseltiyor) ben ilk kızımda hergün içiyordum ve ben iki yıl emzirdim kızımı sütüm fışkırırdı inşallah bunda da öyle olur ilk kızımda 9 kilo almıştım bunda henüz 3 :26:

ben 26 kilo aldim 73 le hamile kaldim 99la dogum yaptim..kizim 3950 gramm 50 santim dogdu,..ilk hafta 12 kilo gitti..suan kizim 7 aylik 20 kilosu gitti geri 6 kilo kaldi dogum öncesi kiloma dönmem icin..ama öyle 2 3 ayda gitmiyor 20 üzeri kilo alinanlarda..6 ayda yavas yavas kendiliginden gidiyor ama birazda dikkat etmek lazim..süt olsun diye herseyi yemeyin..cünki süt degil kilo yapiyor :))

13 kilo almışım bebeğimde 3160gr doğdu yani toplamda 16 kg
50 ile başladım 66 ile doğurdum 4 ay sonra bu hafta 53 kg olduğumu öğrendim artık kilo vermek istemiyoruuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…