hm22'nin YGS - LYS günlüğü

anladıysan sevindim sanki karışık anlattım gibi geldi aslında son soruyuda çözdümde anlatması çok uzun şekli çizebilirsen çözeyim.ondada kenar açı kenar özelligi var.

Yok yok anladım teşekkür ederim, aslında dediğim gibi kurallarını biliyorum şuradan deyince anlıyorum ama işte görme problemim var.

Şekli çizebilirsen derken ?

geometride şöyle derler yapamayağım diye şartlama kendini verilen bütün bilgileri yaz değerlendir ortaya birşey çıkar.özellikle eşitlik ve paralelliklerden kesin birşey çıkıyor.

İşte aslında sanırım en büyük sorunum önyargımı yenememek, şu formülü biraz daha çözmeye çalışayım da lys simetriye başlayacağım, üstüne gitmek istiyorum.

Bireyin denemesini çözdüm.
Çözdüğümde burada fikrimi belirteceğimi söylemiştim.
Bence tek kelime ile gereksiz, fazlası ile kolay sorular.
3lü denemesi var elimde kalan 2sini de arada çerez niyetine çözebilirim ama elinde olmayanların almasını tavsiye etmem.Tabi moral olsun diye çözülebilir belki.
Türkçe ve Sosyal çok farklı değildi aslında normal bir denemeden ama matematik ve fen berbattı, geometri yapamayan benim bile sadece 1 boşum var.Fen de ise ufak bir dikkatsizlik olmuş.

Türkçe : 36,25 Net
Sosyal : 33,75 Net
Matematik : 39 Net
Fen : 38,75 Net

Toplam Netim : 147,75
Ygs 2 Puanım : 485

ilk sorunun çözümü biraz uzunda sketch toy da çizebilirsen oraya yaparım cevabını ya da sende yapabilirsin açılara harf ver benzer üçgenler çıkıyor devamı geliyor zaten.

ilk sorunun çözümü biraz uzunda sketch toy da çizebilirsen oraya yaparım cevabını ya da sende yapabilirsin açılara harf ver benzer üçgenler çıkıyor devamı geliyor zaten.

Tamam ben soruyu tekrar bir inceleyeyim birazdan harf vererek çıkmazsa tekrar sorarım.

akşam bir iki tane mat sorusu ekleyeceğim vaktin olunca bakarsın olur mu acelesi yok zaten

akşam bir iki tane mat sorusu ekleyeceğim vaktin olunca bakarsın olur mu acelesi yok zaten

Bakarım tabi ki ama birazdan dışarı çıkacağız planımız belli değil geç gelebilirim haberin olsun.

Dünü sadece 1 deneme çözerek bitirdim ama güzel bir gün geçirdim, bu da hafta içi olan çalışmamı etkiliyor ..

Dün hücre bölünmelerine simetriden çalışıp 60 sor çözdüm.
Sonrasında da Anti Bden şimdiye kadar çalıştığım bütün biyolojinin tekrarını yaptım, uyku düzenim iyice bozulunca çalışmamı da etkiledi.

Son günlerde pek güzel çalışamadım, dün de midemi üşütmüşüm sanırım bütün gün yattım durdum.

Bugün kendimi toparladım, çalışmaya kaldığım yerden devam ettim.
Lys Simetriden Reaksiyon Hızına çalışıp 75 soru çözüm.
Ygs Simetriden Yüzde Problemlerinden 50
Faiz Problemlerinden 30
Karışım Problemlerinden 34 soru çözdüm. Böylece kitap bitmiş oldu, sanırım bitirdiğim 4. kitap oluyor bu.
Fem dergiden cümlenin ögelerine çalışıp 54 soru çözdüm.
Geometriden de formülden 32 soru çözerek çalışmamı tamamladım.

Hm22 cim bugün tibetimizin 3. haftasının ilk günü.Yani sayımız 5 e çıktı.Hatırlatayım dedim canım.

Hm22 cim bugün tibetimizin 3. haftasının ilk günü.Yani sayımız 5 e çıktı.Hatırlatayım dedim canım.

Teşekkür ederim ama bugün 7'ye çıkmadı mı ?
Geçen hafta perşembe 5 e çıkarmıştık, bu arada tamamen unutmuşum perşembe olduğunu.

Teşekkür ederim ama bugün 7'ye çıkmadı mı ?
Geçen hafta perşembe 5 e çıkarmıştık, bu arada tamamen unutmuşum perşembe olduğunu.

Ben 1'er 1'er arttırdım sen 2'şer 2'şer gidiyorsun herhalde canım.

Ben 1'er 1'er arttırdım sen 2'şer 2'şer gidiyorsun herhalde canım.

Yanlış hatırlamıyorsam yazdım diye hatırlıyorum ama haftada 2şer 2 şer arttırın deniliyor, bu arada bugün çarşambaymış, arttırma günü yarınmış ders çalışırken fark ettim

Bir de bir şey rica edebilir miyim sende, benim konu düzenimde bir terslik oldu da bana Fem 13. derginin konularını yazman mümkün mü ?

2 veya 1 diye yazıyor diye hatırlıyorum ben de.Pardon bu arada tarihi ben karıştırmışım evet
Tabi yazayım hemen:
Mat1:kümeler
Mat2:Toplam Çarpım Sembolü
Geometriramitler-Küre-Dönel Cisimler
Fizik:Eliektirk Akımı
Kimya:Sulu Çözeltilerde Asit-Baz Dengesi
Biyoloji:Kalıtım2
Türkçe:Karma Dil Bilgisi-Anlatım Bozuklukları
Tarih:1.TBMM Dönemi ve Kurtuluş Savaşı
Coğrafya:Nüfus ve Göçler-Türkiye'nin Nüfusu-Yerleşme
Felsefe: Siyaset Felsefesi2

Son düzenleme:

Çok önemli değildir heralde, ben bayadır başlayacağım da, daha doğrusu başladım devam edemedim o yüzden baya araştırdım
Etki hissediyor musun ? Ben bu sıralarda biraz gergin, neye alınacağımı, kızacağımı bilemez haldeyim, etkilerinde okumuştum ruhsal rahatlama öncesi içindekilerinin boşaltımıdır diye, bir de sivilcem hatta sivilcelerim çıktı bu yaştan sonra Tamamen tibete verip sabrediyorum.

Konular için çok teşekkür ederim, haftaya geçeceğim sanırım ama içim rahat etmiyor önümüzdeki haftanın konularını bilmeyince.

Çok belirgin şeyler hissetmiyorum ama iyi geliyor gibi.Daha erken bence hem ben daha az arttırarak gidiyorum belki seninkinin daha belirgin olmasının sebebi budur.Rica ederim ne demek (konular için)
Ya birşey soracağım ben günde ene fazla 2 konu çalışıyorumm ve en fazla 100 er soru çözüyorum onlardan.Zamanım yetmiyor hatta çoğu zaman.Sen her dersten 60-70-30-40 gibi rakamlarda soru çözüyorsun benim öyle sinmiyor içime sana yeterli oluyor mu bu?

Konusuna göre değişiyor.
Ben simetriden çalıştığım için önceliğim onun devamındaki soruları bitirmek oluyor.
Kaç tane ise genelde onları çözüyorum konu sonrasında, kavradığımı düşünüyorum.
Mat1de problemleri yine simetriden bitirdim ama konu çalışmadım, problemleri bildiğimi düşündüğümden 30-40 soru çözdüm geçtim, yada türkçem iyi konuya göz atıp sorusunu çözüyorum..
Ama şöyle yapıyorum hafta sonu 2 gün tekrar yaparken mesela ekstra çözdüğüm sorular oluyor, bazen o haftaki konulardan bazen başka, ya da hafta içi biyoloji, kimya vs yazıp konu belirtmediğimde geçmiş konulardan soru çözüyor oluyorum, ayrıca denemeler de güzel bir tekrar oluyor, bu şekilde içime siniyor, parça parça çözmekten memnunum yani, fakat 100er soru çözüp günde 2 konu bitirirken de yavaş değilsin bence, konular benim için ciddi konuysa ben de günde 2 bilemedim 3 konu bitiriyorum, çok konu olan günler çıtırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…