anladıysan sevindim sanki karışık anlattım gibi geldi aslında son soruyuda çözdümde anlatması çok uzun şekli çizebilirsen çözeyim.ondada kenar açı kenar özelligi var.
geometride şöyle derler yapamayağım diye şartlama kendini verilen bütün bilgileri yaz değerlendir ortaya birşey çıkar.özellikle eşitlik ve paralelliklerden kesin birşey çıkıyor.
Yok yok anladım teşekkür ederim, aslında dediğim gibi kurallarını biliyorum şuradan deyince anlıyorum ama işte görme problemim var.
Şekli çizebilirsen derken ?
İşte aslında sanırım en büyük sorunum önyargımı yenememek, şu formülü biraz daha çözmeye çalışayım da lys simetriye başlayacağım, üstüne gitmek istiyorum.
ilk sorunun çözümü biraz uzunda sketch toy da çizebilirsen oraya yaparım cevabını ya da sende yapabilirsin açılara harf ver benzer üçgenler çıkıyor devamı geliyor zaten.
akşam bir iki tane mat sorusu ekleyeceğim vaktin olunca bakarsın olur mu acelesi yok zaten
Bakarım tabi ki ama birazdan dışarı çıkacağız planımız belli değil geç gelebilirim haberin olsun.
tamam acelesi yok zaten.ben de birazdan çıkacağım akşam 11 12 gibi anca gelirim yarın baksan da olur:)
Hm22 cim bugün tibetimizin 3. haftasının ilk günü.Yani sayımız 5 e çıktı.Hatırlatayım dedim canım.
Teşekkür ederim ama bugün 7'ye çıkmadı mı ?
Geçen hafta perşembe 5 e çıkarmıştık, bu arada tamamen unutmuşum perşembe olduğunu.
Ben 1'er 1'er arttırdım sen 2'şer 2'şer gidiyorsun herhalde canım.
Yanlış hatırlamıyorsam yazdım diye hatırlıyorum ama haftada 2şer 2 şer arttırın deniliyor, bu arada bugün çarşambaymış, arttırma günü yarınmış ders çalışırken fark ettim
Bir de bir şey rica edebilir miyim sende, benim konu düzenimde bir terslik oldu da bana Fem 13. derginin konularını yazman mümkün mü ?
2 veya 1 diye yazıyor diye hatırlıyorum ben de.
Tabi yazayım hemen:
Mat1:kümeler
Mat2:Toplam Çarpım Sembolü
Geometriramitler-Küre-Dönel Cisimler
Fizik:Eliektirk Akımı
Kimya:Sulu Çözeltilerde Asit-Baz Dengesi
Biyoloji:Kalıtım2
Türkçe:Karma Dil Bilgisi-Anlatım Bozuklukları
Tarih:1.TBMM Dönemi ve Kurtuluş Savaşı
Coğrafya:Nüfus ve Göçler-Türkiye'nin Nüfusu-Yerleşme
Felsefe: Siyaset Felsefesi2
Çok belirgin şeyler hissetmiyorum ama iyi geliyor gibi.Daha erken bence hem ben daha az arttırarak gidiyorum belki seninkinin daha belirgin olmasının sebebi budur.Rica ederim ne demek (konular için)Çok önemli değildir heralde, ben bayadır başlayacağım da, daha doğrusu başladım devam edemedim o yüzden baya araştırdım
Etki hissediyor musun ? Ben bu sıralarda biraz gergin, neye alınacağımı, kızacağımı bilemez haldeyim, etkilerinde okumuştum ruhsal rahatlama öncesi içindekilerinin boşaltımıdır diye, bir de sivilcem hatta sivilcelerim çıktı bu yaştan sonraTamamen tibete verip sabrediyorum.
Konular için çok teşekkür ederim, haftaya geçeceğim sanırım ama içim rahat etmiyor önümüzdeki haftanın konularını bilmeyince.
Çok belirgin şeyler hissetmiyorum ama iyi geliyor gibi.Daha erken bence hem ben daha az arttırarak gidiyorum belki seninkinin daha belirgin olmasının sebebi budur.Rica ederim ne demek (konular için)
Ya birşey soracağım ben günde ene fazla 2 konu çalışıyorumm ve en fazla 100 er soru çözüyorum onlardan.Zamanım yetmiyor hatta çoğu zaman.Sen her dersten 60-70-30-40 gibi rakamlarda soru çözüyorsun benim öyle sinmiyor içime sana yeterli oluyor mu bu?