- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
Rica ederim canım.Düşün düşün o çok işe yarıyor sorularda.Bazen işin içinden o olmayınca çıkamıyorsun.
off kızlar deminden beri diyorum ki bu foto niye pc ye gelmiyor bekliyorum bekliyorum meğersem telefonun şarjı bitmiş
şimdi atıyorum
Tekrar çizmeyi denedim ama orasını bir türlü beceremiyorum
Bu daha kötü oldu.
Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends!
Orası doğrusal değil böyle aşağıdan çapraz geliyor.
Tamam ben anladım çizdim şimdi.Ama nereyi soruyordu onu unutmuşsun.İlkinde de anlamamıştım canım.
off kızlar deminden beri diyorum ki bu foto niye pc ye gelmiyor bekliyorum bekliyorum meğersem telefonun şarjı bitmiş
şimdi atıyorum
ya ben acayip dalgınımEki Görüntüle 806875
bu arada soruda köklerle uğraşmamak için 2x kaçtır yaptım ona dikkat et anlamadığın olursa sor.ay hala gülüyorum ya mal mı bekliyorum foto gelecek diye
Şimdi ben bunu gayet güzel anladım da 90dan büyük olması bir işimize yaramadı mı nasıl oldu ?
Şu alttaki çizgi varsa oradan dike kadar olan yer.
İşte burası.
Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends!
90 dan büyük olması işimize yaradı çünkü 45 in olduğu yere bu sayede dik indirebildik ikizkenar üçgen yapabilmek için.
Çok uğraştırdım ama sonunda anladım canım.Ben buna biraz bakayım çözebilirsen söylerim sana.
Tamam şimdi oldu çok teşekkür ederim.
Olur mu hiç becerip çizemedim sadece
ben eksik yazmışım mesela bu tip sorularda hep böyle yap 90 dan büyük derse hemen dik indir hele ki orada bir 45 açısı varsa
kalanlar hangileri tekrar gönderde bakayım.
Eki Görüntüle 806898
a yı buldum gerisi işlem kalabalığı diye devam etmedim ama sonuç çıkıyor.ikinci sorunun cevabı bu galiba
Bu tarz sorularda illa bir a verip pisagoru denemem gerekli sanırım.
Teşekkür ederim.
rica ederim.evet pisagor ve öglid ti galiba o çok çıkıyor genelde diğerlerini de ben kağıda yazayım toplu gönderirim.şimdi çıkayım bir iki saate dönerim.
Tamamdır, bend e yemekle uğraşayım sonra da yemek var, sonra tekrar çalışmaya geçerim.
Olur mu hiç becerip çizemedim sadece