hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Ne güzel çözmüşsün, işte gelmiyor benim aklıma bunlar, nasıl oturacak bilmiyorum.
Diğer soruları da yavaş yavaş çizmeye çalışsam çözer misin ?

tamam sen koy ben bakarım yalnız mouse um yok touchpad le bu kadar çizebildim

Son düzenleme:
hahaahaa olduğu kadar artık bayadır ben mouse kullanmıyorum kendiimi iyi geliştirdim.düşün oyunları bile öyle oynuyorum yani

Ben mouse kullanmayı hiç sevmiyorum, eşim mouse kullan diye diye alıştırmaya çalışıyor Ne var ben memnunum halimden hıh diyorum ama kime diyorum

Evet yarın 5'e geçeceğiz, sanki ben ufak ufak sabahları daha iyi uyanmaya başladım en azından dinç uyanıyorum, daha çok çalışabiliyorum gün içinde ama uyku saatim olmuyor 7 de kalkamıyorum.

Tamam o zaman tibet e devam:13: Bu arada geç cevap verdim bağlantı kesildi(kardeşim okuldan gelmişti neyse geri gitti allahtan) Geometri sorularına da bakacaktım bakamadım o yüzden.

Son düzenleme:
bu ilk soruda bir bilgi eksikligi mi var x in alabilecegi degerleri mi soruyor.yoksa net bir cevap mı?

Direk x kaçtır demiş.
Tekrar baktım bilgi eksiliği de yok.
Bana bazı sorular çok saçma geliyor ama bilmediğimdendir diyorum.

Tamam o zaman tibet e devam:13: Bu arada geç cevap verdim bağlantı kesildi(kardeşim okuldan gelmişti neyse geri gitti allahtan) Geometri sorularına da bakacaktım bakamadım o yüzden.

Kardeşin yokken bilgisayar da sana kalıyor iyisin.
Hiç merak etmeyin ben size bol bol geometri sorusu sorarım tabi şekillerimden anlayabilirseniz.

Bence öyle idare eder bir telefon değil baya güzel.
Bir de dayanıklı ise daha ne olsun.

Kimse şikayetçi değil şarjı hiç elinden düşürmezsen 2 normalde 5 gün falan gidiyormuş.Gio alacaktım ama çok kasıyor sanradan demişler vazgeçtim.Bunu bayağı bir araştırdım busabah 6 da kalktığmdan bunda karar kıldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…