• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıhlamur kuşburnu altın otu

Ya kusura bakmayin yorum yapip tamamen unutmusum birdaha yazmayi..

Ben malzemeleri alip kullanmaya baslamistim ama yanilmiyorsam 2 gun sonra bana farkli bir etki yapmaya basladi ve inatla 2-3 gun daha sabrettim ama sorun giderek artinca kullanmayi kestim. Sorun su,cocuklugumda epilepsi hastasiydim ama erken tedavi ile bu hastaliktan tamamen kurtulmustum. Aradan 25 yil fln gecti hic nobet gecirmedim cok sukur ama bu kürü uyguladigim andan beri nobet gecirecekmisim gibi oluyordum. Gozlerimde tuhaf tuhaf çakimalar dalgalanmalar basladi. Cok korktum biraktim ve aninda gecti. Ihlamur ve kusburnu zaten surekli tukkettigim seylerdi ama ben bunu altinotunun yaptigini dusunuyorum. Internette arastirdim hic boyle bir bilgi bulamadim ama ben boyle birsey yasadim iste. Uyuyan yada devam eden epilepsisi olanlar dikkat etsin. Yada bi denesin en azindan belki de bi tek benim basima gelmistir.

haftasonu biraz tv seyretme imkanım oldu genelde de prof saraçoğluna denk geldim.diyet yapıp veremiyorum diyenlere şekeride dengelemek için bir kür verdi malzememi aldım dün başladım.1 ay deniycem.
nettede böyle bir yazı buldum.
Prof Dr İbrahim Saraçoğlu Ahaber tv'de uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve çalışmalarını tamamladığı Zayıflama kürü ıhlamur, altın otu, kuşburnu çayı tarifi verdi. Zayıflamak için ıhlamur, altın otu, kuşburnu çayı, kanda bulunan ve iştah kesen Leptin hormonu seviyesini yükselterek zayıflamayı sağlıyor.

Ancak Prof İbrahim Saraçoğlu bu kürü uygulayacak kişilerin içinde lezzet artırıcı katkı maddeleri (çin tuzu olarak bilinen monosodyum glotamat veya aspartan) katılmış hazır gıdaları kesinlikle tüketmemelerini tavsiye ediyor. Çünkü bu lezzet artırıcı olarak lanse edilen katkı maddeleri kanda bulunan açlık hormonu olarak adlandırılan Ghrelin hormonu seviyesini yükselterek kişilerin daha çok yemesini sağlıyor.

Zayıflatıcı ıhlamur, altın otu, kuşburnu çayı tarifi

Malzemeler:

* 10 gram Ihlamur
* 10 adet Kuşburnu
* 5 gram Altınotu

Hazırlanışı: Bir litre suyu kaynattıktan sonra içine 10 gram ıhlamur ve 10 adet Kuşburnu (Çatlatarak veya bıçakla çizerek) koyun ve 5 dakika kaynatın. 5 dakika dolunca içine 5 gram Altın otu ilave edip 5 dakika daha kaynatın. Ardından ocaktan alın. birkaç dakika demlenmesi için bekledikten sonra bir kaba süzün. Elde ettiğiniz bu çayı üçe veya dörde bölerek gün içinde tüketin.

Zayıflatıcı çayı içtikten bir saat sonra günde iki defa bir kase çilek, ahududu veya frambuaz tüketin.

Bu kürü en az bir ay süre ile uygulayın.

Not:

* Tatlandırmak amacıyla çaya hiç bir şey ilave etmeyin.
* Her gün taze olarak hazırlayın.
bu gün iş çıkısı bu çay karısıını hocanın magazasından alıp ben de başlıycam insallah etki eder

Selam kızlar bende Altınotu karışımını Saraçoğlunun sitesinden sipariş verdim.
İçen arkadaşlar lütfen etkilerini paylaşır mısınız.

Öncelikle şunu belirteyim çilek falan yemedim. İştah kesiyor ve tatlı krizine sokmuyor insanı ama halk arasında bilinen adı çin tuzundan uzak durdum. Diyeti sevdim fakat çilek yemediğimden mi bilmiyorum ama 1 kilo verdim. Biraz ara vermek üzereyken yazayım dedim
Tadı nasıldı çayın? Benim tarife göre yaptığım çay çok acı.

ben bu kürü içiyorum ilk üç günde 1.5 kğ verdim ve sonra durdu 10 gün oldu ve hiç hareket yok 1 ayı mutlaka tamamlayın dedikleri için ayı tamamlıcam işe yaramazsa bırakıcam.verdiğim kğ yarım kğ geri geldi.

arada haftanın 3 gün spora gidiyorum.ve haftada 3 gece yoğurt,zerdeçal,zencefil kürünüde yapıyorum eğer verirsem kastan veriyorum ve yağ duruyor. yani ne yapsam hava metebolizmamda bir gariplik var heralde.şu an 72 kğ yum gramlar aşağı yukarı oynayıp duruyor.

ibrahim sarçoğlunun soğam kürünü uyguladım kistlerimden kurtuldum rabbim şifasını verdi elbette.Ama ben bu adama inanıyorum verdirir diye düşünüyorum.Maydonoz kürünü yapmaya başladım 1 gün içtim zoruma gitti bir iki gün yapmadım ama baktımki büyük abdest affedin yağlımsı işe yaradığı kanaatine vardım.Bu sabah başladım bakalım 15 gün eşimede başladım karaciğer yağlanmasınada faydası çokmuş yapan biri var 65 yaşlarında kilo vermiş gördüm tartılmamış hiç bunuda hiç anlamam ama vermiş epey bide buna başlıyım diyorum iki koldan fazla olur mu acaba ama buna bünye bi alışsın bi kaç gün onuda ilave ederim

Merhaba acaba bu kürdeki gramları tane olarak söyleyebilir misiniz neye tekabül ediyor? uygulayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Back