• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıhlamur kuşburnu altın otu

kelebekolacam

b:1.65 bşl:82.8 gncl:73.8 k.hf:72 hdf:69
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
10.928
32.458
598
haftasonu biraz tv seyretme imkanım oldu genelde de prof saraçoğluna denk geldim.diyet yapıp veremiyorum diyenlere şekeride dengelemek için bir kür verdi malzememi aldım dün başladım.1 ay deniycem.
nettede böyle bir yazı buldum.
Prof Dr İbrahim Saraçoğlu Ahaber tv'de uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve çalışmalarını tamamladığı Zayıflama kürü ıhlamur, altın otu, kuşburnu çayı tarifi verdi. Zayıflamak için ıhlamur, altın otu, kuşburnu çayı, kanda bulunan ve iştah kesen Leptin hormonu seviyesini yükselterek zayıflamayı sağlıyor.

Ancak Prof İbrahim Saraçoğlu bu kürü uygulayacak kişilerin içinde lezzet artırıcı katkı maddeleri (çin tuzu olarak bilinen monosodyum glotamat veya aspartan) katılmış hazır gıdaları kesinlikle tüketmemelerini tavsiye ediyor. Çünkü bu lezzet artırıcı olarak lanse edilen katkı maddeleri kanda bulunan açlık hormonu olarak adlandırılan Ghrelin hormonu seviyesini yükselterek kişilerin daha çok yemesini sağlıyor.

Zayıflatıcı ıhlamur, altın otu, kuşburnu çayı tarifi

Malzemeler:

* 10 gram Ihlamur
* 10 adet Kuşburnu
* 5 gram Altınotu

Hazırlanışı: Bir litre suyu kaynattıktan sonra içine 10 gram ıhlamur ve 10 adet Kuşburnu (Çatlatarak veya bıçakla çizerek) koyun ve 5 dakika kaynatın. 5 dakika dolunca içine 5 gram Altın otu ilave edip 5 dakika daha kaynatın. Ardından ocaktan alın. birkaç dakika demlenmesi için bekledikten sonra bir kaba süzün. Elde ettiğiniz bu çayı üçe veya dörde bölerek gün içinde tüketin.

Zayıflatıcı çayı içtikten bir saat sonra günde iki defa bir kase çilek, ahududu veya frambuaz tüketin.

Bu kürü en az bir ay süre ile uygulayın.

Not:

* Tatlandırmak amacıyla çaya hiç bir şey ilave etmeyin.
* Her gün taze olarak hazırlayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar programi annem izlemis,bugun beni arayip hararetli hararetli anlatti. 1 haftadir rejimdeydim. 90 kiloyla (saglikli beslenme-islenmis gidalardan uzak durma) diyete basladim. Bir haftada 1-2 kg verdim. Tartilmiyorum,tartilar moralimi bozuyor.

Yarin sabah erkenden yuruyuse cikacagim. Aktardan herseyi temin edip eve gelip bir de tartilacagim :) Yarindan itibarenki tarihi esas aliyorum ve size gelismeleri aktariyorum ;)

Kizlar programi annem izlemis,bugun beni arayip hararetli hararetli anlatti. 1 haftadir rejimdeydim. 90 kiloyla (saglikli beslenme-islenmis gidalardan uzak durma) diyete basladim. Bir haftada 1-2 kg verdim. Tartilmiyorum,tartilar moralimi bozuyor.

Yarin sabah erkenden yuruyuse cikacagim. Aktardan herseyi temin edip eve gelip bir de tartilacagim :) Yarindan itibarenki tarihi esas aliyorum ve size gelismeleri aktariyorum :KK66:

merhaba, bende yapmayı planlıyorum ise yaradımı acaba düzenli kullanabildin mi ?

MERHABA!
Ben 2 haftadır,DR: Ozan Tuncer'in DKZ yöntemini kullanıyorum.Gece yatarken kaynar suya 2 yemek kaşığı ev yapımı elma sirkesi koyup içiyom,ve 7 gündür de bu kürü yapıyom(Ama çilek,frambuaz yemiyom.Çünkü bulamıyom bu mevsimde. Nerden bulup bide okadar yiycen?). Henüz bi sonuç alamadım. Alırsam yazarım.

Bende bu diyeti yapmaya başladım. Yaklaşık 3 gün oluyor. Çilek ahududu falan tüketmiyorum sağlıklı besleniyorum. Şunu söylemeliyim ki tok tutuyor

Bende merak saldim bu formule nette yorumlar iyi yönde.ıhlamur ve kuşburnu zaten tükettigimiz bildigimiz sey ama altin otunu merak ettim.hergun cilek yada ahududu bulamam diye dusundum hocamizin telefonunu buldum sitesinde aradim.musteri temsilcisine sordum glucobay kkullaniyorum bu kurude yapabilirmiyim diye evet dedi.cilek ahududu surekli temin edemem dedim sorun degil daha hizli etki etmesi icin oneriyor hocamiz dedi.yarin malzemeleri alip basliyicam bende..

Sarac oğlunun internet sitesinde bu 3 lu karışımın hazırlanmış bitki sallama cayı var ben onu alcam...cunku aktarlardaki bu bitkilerin cok taze olması gerektini söylemişti..ıhlamurda kış ıhlamuru olcak demişti..en iyisi hazırını almak..ben aktarlardakılere güvenemiyorum tazelik konusunda

ben yaklaşık 3 hafta yaptım ama tamamlayamadım 1kilo 800 gr verdsim ama bıraktım ve geri aldım.yalnız ben çilek fln yemedim

Öncelikle şunu belirteyim çilek falan yemedim. İştah kesiyor ve tatlı krizine sokmuyor insanı ama halk arasında bilinen adı çin tuzundan uzak durdum. Diyeti sevdim fakat çilek yemediğimden mi bilmiyorum ama 1 kilo verdim. Biraz ara vermek üzereyken yazayım dedim

Kızlar kullananlardan yorum bekliyorum: bu karışım gayet acı heralde altınotundan dolayı.sizinki de öyle acımıydı?

Back