Piercing, Hızma hızmam çıktı,yardımm :/ :/

brglerdem33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
6
2
29
Merhaba kızlar, dün burnumu deldirdim. Bugün akşam saatlerinde burnumdan çıktı. Orda taktıklarını takmaya çalıştım ama girmedi.. Bende kapanmasın diye küpe ile denedim o baya bi girdi ama arka taraftan çıkmadı bi hayli de acı napacam ki ben :/ :/

delik yeni olduğu için yeri belirgin değildir. diğer uçtan çıkmadığı dediğin aslında ete denk geliyordur. oynata oynata doğru yeri bulman lazım.
tabi burundaki delikler çok çabuk kapanabiliyor. yeni deliği 1 gün boş bıraktıysan yavaştan kapanmaya başlamış da olabilir. biraz deneyip doğru noktayı bulursan azıcık acır ama yeniden takılır hızma.
olmuyorsa da çok zorlama, iyileşince yeniden deldirirsin.

Terramicyn varsa evde küpeyi ona sürerek tak. Burnuna da sür biraz. Zorlarsan girer. Yoksa zeytinyağı kullan.

Teşekkür ederim geç atıyorum ama üzgünüm bu yüzden :/
Burnumu dediğiniz gibi yaptım,ertesi gün deldirdiğim yere gittim tekrar ben tam takamamıştım orda sprey sıkıp tekrar taktılar.
Hızmalar kaybolmasa sorun olmayacakta işte

hızmaların ucu düşmesin diye yuvarlak olur. kupeyı falan deneme hızmanı dene ve azıcık bastır
halıyle acır bıraz arkasında da hafif yara kabuk baglamıstır. alısana kadar daha cok cıkar o :) hele ki uyku da:)

antibiyotikli merhem sürmeyi denediniz mi?
böylelikle daha kolay takabilirsiniz hızmanızı hem de tahrişi önlemiş olursunuz
ben öyle yaptım..
2 ay oluyor deldireli benim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…