• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hızmaa!!!

kokunhuzur10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
57
10
6
Arkadaşlar burnumu deldirdim 2 ay oldu daha öncede deldirmiştim ama hiç sorun yaşamamıştım. Şimdi çok büyük sorun var. Devamlı çıkartıp takıyodum ama şuan çıkmıyo yapştı sanki oraya burnumda geliyo onunla birlikte :D Eczaneye gittim anestezili bir krem verdi sürdüm ama oda fayda etmiyo. Ve çok oynarsam mikrop kapıyo sizce napabilirim yardımcı olur musunuz?

İltihaptan yapışmıştır o canım. Benimde başlarda oluyodu kremi düzenli kullan

Kremi kullandığımda çıkartmak için uğraşayımmı yoksa bir süre kremi normal kullanayımmı?

Hiç sevmem niye taktırdın ki yani hep böyle ayarlı giderli tipler kullanır ya nese hatanı anladın döndün :KK45:doktora git bence

Kremi kullandığımda çıkartmak için uğraşayımmı yoksa bir süre kremi normal kullanayımmı?
Hayır hayır uğraşma .Benim bir arkadaşımın da öyle olmuştu.seneler önce senin gibi uğraşırken bayilmisti yanımda. Yumuşasin bence Dr git o daha uygun bir ilaç yazar.

Kremi sür iki parmağınla ovalar gibi yap biraz acır ama içindeki iltihap yumuşar o zaman bide hızmayı burnunun içinden itekle yanlara oynatarak çek

Hızma emitasyon mu gümüş mü bazılarına yaramıyor kaynıyor etle kapanıyor o yüzden iltihaplanıp kremi kullan, emitasyon kullanma hızmayı alkolle dezenfekte et tak düzelir zamanla.

Kremi denerim ama olmazsa bi hastaneye giderim çünkü çıkartamıyorum hiç bir şekilde çok acıyor :)

Kremi denerim ama olmazsa bi hastaneye giderim çünkü çıkartamıyorum hiç bir şekilde çok acıyor :)
Deldirdikten sonra hiç değiştirdin mi ya delirdiğin yerden mikrop kapmış ya da degistirdiysen kullandığın hızma dan.çıkmaz o kolay kolay.bende 14 yıldır kullanıyorum. Bana olmadı ama arkadaşıma aynı senin gibi oldu emitasyon hızma taktı burnu şişti iltihap oldu.zorlarkende canı acıdı bayıldı. Hiç unutamam o günü.
O yüzden kendin uğraşma. Dr git daha kötü olmadan ilaç verir yumuşatır orayı sonra zaten kolay çıkar.

Kız kıyamam sana ya :) burnumda onla grliyo diyo :)

Back
X