Hızma

Atommkarincaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
513
715
103
Merhabalar arkadaşlar. Burnumu deldirdim yaklaşık 3 ayı geçti ama son bir kaç gündür burnum kanıyor hızma takılı olan taraf kanıyor sürekli ama hızma yeri değil içten bir kanama. Başına böyle bir şey gelen yada sebebini bilen var mı sizce ne yapmam gerekiyor

Ben hızma kullandım.Neredeyse 7 8 ay burnumun içinde bir şişlikle dolaştım.Ne kardeşimde ne de kuzenimde böyle bir şey olmamıştı halbuki.Bazısının hassas demek ki

Ben hızma kullandım.Neredeyse 7 8 ay burnumun içinde bir şişlikle dolaştım.Ne kardeşimde ne de kuzenimde böyle bir şey olmamıştı halbuki.Bazısının hassas demek ki
O şişlik 1 2 ay bende de oldu. Şişlik geçti bir problem yokkenbu çıktı şimdi. Tam olarak hızma ile alakalı mı bilmiyorum ama hep hızma takılı taraf kanıyor diye hizmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorm

Ben ilk deldirdiğimde alışana kadar biraz sıkıntı oluyor şuan hiç bir sıkıntım yok kullandığınız hızmada farkediyor ama kanaması bence hızmayla alakalı değil diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…