Kızlar dün hızma deldirdim sabah akşam tuzlu su ile temizleyip e fucited krem sürüyorum. Bunları yaparken hızma yerinden oynuyor sabit durmuyor. Kremi bilerek deliğin içine girsin diye ben hareket ettiriyorum ama tuzlu suda istemeden burnun iç kısmına sürerken oynuyor her şekilde. Oynarken ağrıyor zaten ama bekleyince azalıyor ağrı. Bakımını yanlış mı yapıyorum doğru mu? Yt videosunda bir tattocu oynatmayın falan diyordu. Hatta iltihap olmadan krem dahi sürmeyin diyor ama googleda falan arayınca krem sürün tuzlu su sürün falan diyor emin olamadım. Bir de burnumun içine baktım az önce delik kısmında sarımsı bir şey var iltihap mi yoksa yara olduğu için normal bir şey mi anlamadım. Yine ben içine de krem sürdüm ama her ihtimale. Sizce benim bu piercingi hiç oynatmamam mi lazım krem ve tuz su uygularken falan. Annemde kantaron yağı ya da zeytinyağı sür ara da oynat biraz yapışmasın burnuna diyor. Kantaron yağı bence de iyi gecelek ama arkadaşım sürme dedi. Kafayı yicem herkes bir şey diyor napicam ben??? Bir de piercing büyük burnuma iki ucu toplu olanlardan. Küçük boyunu ne kadar süre sonra takabilirim? Bir de sabunla falan yıkamam lazım mı hiç yıkamadim tahriş olur diye. Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler