Selam kızlar. Ben uzun zamandır guatr hastayım. Ameliyat olmuştum 7 sene önce fakat tekrarlamis.yeniden ameliyat olmak da istemiyorum. Ayrıca çocukluğumdan beri astım hastasıyım. Doğum kilolarimi bu sebeplerden dolayı ve abur cubur yememden dolayı veremedim.simdi şifa orucunu buldum. Zor çok zor ama sonunda vücuttaki tüm hasta hücrelerden ve hastalıklardan arınmak ve vücudun olmasi gereken kiloya gelip sabitlenmesi var.bunun için başladım.
Dün akşam yemekli misafirm vardı. Yemekten sonra bir çay bardağı suya bir çay kaşığı ingiliz tuzu karıştırıp içtim. Bagirsaklarimda hareket hissediyorum akşamdan beri fakat hala wc ye çıkmadım. Bu karisimin müshil etkisi gösterip sistemi boşalması gerekiyor.
Avrupa da yapılan bir araştırmaya göre insanlar ortalama 5 ile 43 kilo arasında bi miktar atık toksin vb çöpü ömür boyu bagirsaklarinda taşırmis. Ingiliz tuzu kullanmaktaki amaç bu çöp ten kurtulmak ve açlığa dayanıklı olmak için sistemin temizlenmesi.
Ayrıca şunu da belirteyim bu orucu mutlaka ama mutlaka bir doktor kontrolünde yapmalısınız yoksa Allah korusun çok kötü sonuçlanabilir. Herşeye uymalisiniz ve iyi motive olmalısınız.ben doktorumun desteği ile basladim ve düzenli olcumlerimi yaptiracagim