• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hızlı ve sağlıklı kilo vermek isteyenler ŞİFA ORUCU ma destek olun

purmelal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
620
97
118
Selam kızlar. Ben uzun zamandır guatr hastayım. Ameliyat olmuştum 7 sene önce fakat tekrarlamis.yeniden ameliyat olmak da istemiyorum. Ayrıca çocukluğumdan beri astım hastasıyım. Doğum kilolarimi bu sebeplerden dolayı ve abur cubur yememden dolayı veremedim.simdi şifa orucunu buldum. Zor çok zor ama sonunda vücuttaki tüm hasta hücrelerden ve hastalıklardan arınmak ve vücudun olmasi gereken kiloya gelip sabitlenmesi var.bunun için başladım.

Dün akşam yemekli misafirm vardı. Yemekten sonra bir çay bardağı suya bir çay kaşığı ingiliz tuzu karıştırıp içtim. Bagirsaklarimda hareket hissediyorum akşamdan beri fakat hala wc ye çıkmadım. Bu karisimin müshil etkisi gösterip sistemi boşalması gerekiyor.

Avrupa da yapılan bir araştırmaya göre insanlar ortalama 5 ile 43 kilo arasında bi miktar atık toksin vb çöpü ömür boyu bagirsaklarinda taşırmis. Ingiliz tuzu kullanmaktaki amaç bu çöp ten kurtulmak ve açlığa dayanıklı olmak için sistemin temizlenmesi.

Ayrıca şunu da belirteyim bu orucu mutlaka ama mutlaka bir doktor kontrolünde yapmalısınız yoksa Allah korusun çok kötü sonuçlanabilir. Herşeye uymalisiniz ve iyi motive olmalısınız.ben doktorumun desteği ile basladim ve düzenli olcumlerimi yaptiracagim

BU DÜN SABAHKI MESAJIM

Bugün 1.gunum.79.50 kilo ile başladım.
Sabah guatr hapimi yuttm. Duzenli kullandiginiz ilaclariniza devam etmeniz gerekiyor.

Daha sonra soğuğa yakın ılık su ile gusul abdest aldım ve oruca niyetlendim Allahım senin Rıza için arınmak için şifa bulmak ve fazla kilolarimdan kurtulmak için niyet ediyorum dedim.
Bu oruca hergüne ılık suyla gusul alarak başlanıyor.

1.gunde çiğ sebze meyve sebze suyu meyve suyu tuketebiliyoruz. Ben sabah salata yaptım limonlu. Kesinlikle bi gram bile yağ tuz yok .Bugün sebze meyve ile geçecek ve saat başı 1 bardak su

Dünkü kilo : 79.50
Bugünkü kilo : 78.80

Bugün ve Dayanabilirsem bundan so rakı birkaç gün hicbirsey yemeyecegim. Vucudumun tüm atık toksin ve hasta hücrelerden arinmasi için. Bu süre zarfında değişik rahatsızlık lar hissedecegim vücut nereyi onariyorsa orada bir takım ağrı sizi yada kaşıntı deri döküntüsü vb olmasi gerekiyor. Tüm bunlar orucumun ise yaradigina işaret edecek.

Sabah 1 litre suya 2 limonun suyu ve 4 yemek kaşığı hakiki bal karıştırıp limonata yaptım. Bu limonata hergün yarım yada 1 çay bardağı içilecek.
Ve her saat başı 1 bardak su iciliyor toksin lerin atimini kolaylaştırmak için.

Arada sadece metabolizma hızlandırıcı çay içilebilir başka hicbirsey yok.

Kendimi gayet iyi hissediyorum açlık yorgunluk ya da biryerimde ağrı yok.fakat dün akşam başım ciddi biçimde ağrıdı. Bu tamirattan değil sanırım usuttugim içindi.

Bu sebeple bu sabah duş almadim. Şimdilik durum bu.

3.gün

dünkü kilo : 78.80
Bugün ku kilo : 77.10

Orucum gayet iyi gidiyor. Bugün beklediğim gibi vücut dışarıdan besin gelmeyince kendi kendi idare etmek için hasta hücrelere ve hasta dokulara saldırdı. Yaratilistan her hücre de 40 gün yetecek kadar besin depolanirmis. Vücutta yağ ve hastalık yapan hücre olmasa bile hücreler 40 günlük açlığa dayanacak kapasitede yaratılmış.

Sabah ballı limonatami içtim. Susadikca da su içmeye devam ediyorum. Dolayısıyla kalbim su değil biliyorum. Tabi ki odemler atılacak yağlar ve hasta hücreler atılacak
sabırla bekliyorum.

Astım hastası ve guatr hastası olduğumu söylemiştim. Dün geceden beri Afedersiniz balgam çıkarıyorum. Ve dilimin üzeri beyazladi. Bu beyazlama guatr nodullerinin küçülmeye hatta yok olmaya başladığının vücudun oraya mücadele içinde olduğunun gostergesiymis.

Şeker ve tansiyonum hala normal.aksam halsizdim ve başım agriyordu fakat biraz şu içmek ve uyumak iyi geldi.

Bugün luk bu kadar. Doktorum bugün bırakabilir ve 7 gün arayla 7 defa 3 günlük oruç yapabilirsin diyor böylece verilen kilo da sabitleniyormus. Ben 1 defalarca 10 günlük yapmayı istiyorum ama bakalım şimdilik iyiyim devam edebilirim ama annem kes sonra devam et diyor. Bebeğim 16 aylık ve cok hareketli onun peşinde koşarken güçsüz kalırsın diyor ama bem gayet iyiyim. Bakalım ne karar verecegim

Back