Hızlı Kilo verdirici tarifler

Nasıl yapıyorsun kuzum onu kaç kg verdn

Bir cubuk tarcin ile bir kirmizi elma kup kup dograniyor iki litre suda kaynatılıyor bir gunde hepsinin suyunu iciyosun 5 gün yapılıyor. Ben doğum kilolarını vermeye çalışıyorum bayağı kilolu olduğum için şu anda bir seferde 1.5 kilo gitti iyiydi bence.

Bende 1 lt suya yarımdan fazla büyük bir elma doğradım bir tane çubuk tarçın attım onu içicem bakalım.
Suyu hiç sevmiyorum birde içine tarçın gibi sevmediğim şeyler giricne iyice midcem kalkıyo İçmeye çalışıyorum

sen nasıl verdin cnm
Diyet spor ile verdim ekmeği kestim onun yerine ceviz yedim kahvaltıda ara öğünde çiğ yer fıstığı yedim kahve içtim akşam 7de yedim sonra hiçbişey yemedim bir hafta akşam 5te aksam yemegi yeme yöntemini denedim çok başarılı ama sabır istiyor. Bide iste zencefilli tarçınlı yeşilçay içtim günde iki kez. Haftada 3 gün yürüyorum geri kalan günlerde de eliptik bisiklet var onu kullanıyorum. Bir buçuk ayda düştüm 58e. 55 olayim korumaya geçicem bir ay dinlenicem sonra keyfi kilo vericem 53 falan olsam yeter diyorum. Valla çok kez kalkıştım kilo verme çabalarına hep başarısız oldum en son bi teyze benden için ablama senin kızkardeşin hangisi balık etli olan mi deyince bide oğlum karnıma dokunup bebek mi var anne deyince şok oldum başlarım bu işe dedim oluyor ya müthiş bisey spor yapmadigim günler çok mutsuzum umarım hep böyle gider.

Ay 65 kg gayet normal bir kilo cnm ya neden o kadar taktın.
Ya bende 62 kg çıkıyodum ertesi gün 66 ,,, 1 haftadır ısrarla 66 67 çıkıyorum ne bu nasıl oldu anlamadım. Şişlik desem ne şişliği bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…