Hızlı Kilo verdirici tarifler

mathilda_14

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
270
152
Bayanlar selamlar herkese,
Kilo vermeye yardımcı kürleriniz yöntemleriniz varsa paylaşabilir misin?

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/zayiflama-kurleri.569/

Sitede koskocaaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme bölümü var. Oralarda biiiir sürü tarifler var yarışmalar var. Site içi arama yapmayı bırakın Google'a zayıflamak istiyorum yazınca bile Kadinlar Kulübü çıkıyorken Bir Derdim Var bölümüne konu açmanız olmamış.:duduk:

Aman dikkat edin sağlığınızdan olmayın.Bence en iyi zayıflama yöntemleri:

1-İyice acıkmadan yemeyin.
2-Her lokma ağzınızda lapa olana kadar iyice çiğneyin.
3-Tam doymadan kalkın, ki 2.maddeyi uygularsanız zaten bu otomatikman oluyor.
4-Paketli,hazır gıdaları evinize sokmayın ve canınız çok isterse doğal olanlarını evde kendiniz hazırlayın.
5-Un ve şeker içeren gıdaları çok tüketmeyin.Çünkü çabuk acıktırır.
6-Akşam erken bir saatte yemek işini bitirin.
7-Bol su için.
8-Hareketli olun.

Zayıflamaya engel metabolik bir rahatsızlığınız yoksa inşaAllah bunlara uyarak süreç içinde zayıflarsınız.

Detoks düşünüyorsanız kabak detoksu ayran aşı detoksu ananas detoksu iyi geliyor. Geceden detoks suları hazırlayın gün içinde onu tüketin. Diyet bölümüne göz atın

Ya ben diyet ve sporla beraber zencefil ve zerdecali hiç eksik etmiyorum. Günde iki fincan yeşil çay ama söyle bi dilim taze zencefil yarim çay kaşığı zerdecal tarcın iki üç tane karanfil.. yağları eritiyor ki bence kesin etkili. Bide yarim demet maydonoz yarim limon suyu ve bir şu bardağı şu rondodan geçirip ara o gun yapıyorum bazen. Ekmek makarna pirinç yok kuruyemiş yiyorum onun yerine ve akşam 7den sonra asla bisey yemiyorum. Bir hafta akşam 5te en son yemek yeme şeklini denedim çok müthiş zayıflatıyor ama biraz zorlu o. Kabak detoksunu denedim ama kızlar bende hiç iyi geri dönüş olmadı deli gibi saldırdım yemeğe sonucunda en iyisi bikac günde değil de yavaş yavaş az yemek.

Ya ben diyet ve sporla beraber zencefil ve zerdecali hiç eksik etmiyorum. Günde iki fincan yeşil çay ama söyle bi dilim taze zencefil yarim çay kaşığı zerdecal tarcın iki üç tane karanfil.. yağları eritiyor ki bence kesin etkili. Bide yarim demet maydonoz yarim limon suyu ve bir şu bardağı şu rondodan geçirip ara o gun yapıyorum bazen. Ekmek makarna pirinç yok kuruyemiş yiyorum onun yerine ve akşam 7den sonra asla bisey yemiyorum. Bir hafta akşam 5te en son yemek yeme şeklini denedim çok müthiş zayıflatıyor ama biraz zorlu o. Kabak detoksunu denedim ama kızlar bende hiç iyi geri dönüş olmadı deli gibi saldırdım yemeğe sonucunda en iyisi bikac günde değil de yavaş yavaş az yemek.
bi dilim taze zencefil yarim çay kaşığı zerdecal tarcın iki üç tane karanfil.. ????? Kaynatıyor muyuz suya mı atıyoruz nasıl yapıcaz kuzum bunu

Hızlı kilo verme diye bir şey yoktur.
Dengeli ve sağlıklı beslenerek düzgün kilo vermek vardır.
Bundan başka bir öneri de ancak cinayet işlemek olur.
Fakat doktorlarında verdiği kilo vermeye yardımcı metabolizma hızlandırıcı yağ yakıcı tarifler var pulbiberli yoğurt tarçınlı su vs. Böyle bir şey aradığım...

nelere dikkat ettiniz
bende hayatımda olmadığım bir kiloya çıktım geçen ay 69,500 beynimden vuruldum vallahi zaman geçsin diye dua ettim... bir diyet bir spor 4 günde 2 kilo verdim. 1 ay önceydi şimdide 62 kiloyum ama 62 kilo insanlar gayet zayıf duruyor ben hala kendimi kilolu hissediyorum 55'e düşmeliyim:KK43:

bi dilim taze zencefil yarim çay kaşığı zerdecal tarcın iki üç tane karanfil.. ????? Kaynatıyor muyuz suya mı atıyoruz nasıl yapıcaz kuzum bunu
Demliyoruz bir kupaya hepsini koyuyorum yeşil çay da dahil üstüne de kaynar su koyuyorum 20 dakika bekliyorum ben ılık içebiliyorum çünkü. Soğuk suyla yapılan da benzer kürler var bi gece önceden bir şişe suya koyulup buzdolabına koyuluyor.

X