- 19 Kasım 2018
- 270
- 152
- Konu Sahibi mathilda_14
Bayanlar selamlar herkese,
Kilo vermeye yardımcı kürleriniz yöntemleriniz varsa paylaşabilir misin?
Kilo vermeye yardımcı kürleriniz yöntemleriniz varsa paylaşabilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde derdim bu:)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/zayiflama-kurleri.569/
Sitede koskocaaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme bölümü var. Oralarda biiiir sürü tarifler var yarışmalar var. Site içi arama yapmayı bırakın Google'a zayıflamak istiyorum yazınca bile Kadinlar Kulübü çıkıyorken Bir Derdim Var bölümüne konu açmanız olmamış.
Ay nasıl bir şey cnm kaç kilo verdin kaçtan kaça düştün daha önce de duydum o çayı aktardan mı alıyoruz?benim var.
esila çayı
Nasıl yapıyorsun kuzum onu kaç kg verdnTarçın elma kürü bana çok iyi geldi.
bi dilim taze zencefil yarim çay kaşığı zerdecal tarcın iki üç tane karanfil.. ????? Kaynatıyor muyuz suya mı atıyoruz nasıl yapıcaz kuzum bunuYa ben diyet ve sporla beraber zencefil ve zerdecali hiç eksik etmiyorum. Günde iki fincan yeşil çay ama söyle bi dilim taze zencefil yarim çay kaşığı zerdecal tarcın iki üç tane karanfil.. yağları eritiyor ki bence kesin etkili. Bide yarim demet maydonoz yarim limon suyu ve bir şu bardağı şu rondodan geçirip ara o gun yapıyorum bazen. Ekmek makarna pirinç yok kuruyemiş yiyorum onun yerine ve akşam 7den sonra asla bisey yemiyorum. Bir hafta akşam 5te en son yemek yeme şeklini denedim çok müthiş zayıflatıyor ama biraz zorlu o. Kabak detoksunu denedim ama kızlar bende hiç iyi geri dönüş olmadı deli gibi saldırdım yemeğe sonucunda en iyisi bikac günde değil de yavaş yavaş az yemek.
Fakat doktorlarında verdiği kilo vermeye yardımcı metabolizma hızlandırıcı yağ yakıcı tarifler var pulbiberli yoğurt tarçınlı su vs. Böyle bir şey aradığım...Hızlı kilo verme diye bir şey yoktur.
Dengeli ve sağlıklı beslenerek düzgün kilo vermek vardır.
Bundan başka bir öneri de ancak cinayet işlemek olur.
67 iken 55 e düştümAy nasıl bir şey cnm kaç kilo verdin kaçtan kaça düştün daha önce de duydum o çayı aktardan mı alıyoruz?
ayy süper ya ne kadar zamanda67 iken 55 e düştüm
evet aktardan alıyorsunuz
nelere dikkat ettiniz67 iken 55 e düştüm
bende hayatımda olmadığım bir kiloya çıktım geçen ay 69,500 beynimden vuruldum vallahi zaman geçsin diye dua ettim... bir diyet bir spor 4 günde 2 kilo verdim. 1 ay önceydi şimdide 62 kiloyum ama 62 kilo insanlar gayet zayıf duruyor ben hala kendimi kilolu hissediyorum 55'e düşmeliyimnelere dikkat ettiniz
ben çok istedim ama. başlarda açlık orucu yaptım bi 10 gün. sonra bu çayla devam ettim. şu an 5. paketime başladım. tabi sizde başta bi balın alerji vs. var mı, sonra kullanın.nelere dikkat ettiniz
Demliyoruz bir kupaya hepsini koyuyorum yeşil çay da dahil üstüne de kaynar su koyuyorum 20 dakika bekliyorum ben ılık içebiliyorum çünkü. Soğuk suyla yapılan da benzer kürler var bi gece önceden bir şişe suya koyulup buzdolabına koyuluyor.bi dilim taze zencefil yarim çay kaşığı zerdecal tarcın iki üç tane karanfil.. ????? Kaynatıyor muyuz suya mı atıyoruz nasıl yapıcaz kuzum bunu
Ben de 65.6 idim şuan 58e düştüm hedefim 55 dediginiz çayla devam edeyim biraz da saolun67 iken 55 e düştüm