• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hızlı kilo kaybı...

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
merhaba arkadaşlar,
Doğum yaptım ve 40 günde 15 kg verdim. Çok hızlı olduğunu düşünüyorum doktora gideceğim. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Açıkçası endişelendim. Beslenmeme dikkat ediyorum, spor yapmıyorum hep evdeyim bebeğim küçük olduğu için. Ev işi bile yapmıyorum yani emzirmek dışında kilo verdirecek bir hareketim olmuyor.bebek 3750 doğdu.

• Beğen
Reactions: H M
merhaba arkadaşlar,
Doğum yaptım ve 40 günde 15 kg verdim. Çok hızlı olduğunu düşünüyorum doktora gideceğim. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Açıkçası endişelendim. Beslenmeme dikkat ediyorum, spor yapmıyorum hep evdeyim bebeğim küçük olduğu için. Ev işi bile yapmıyorum yani emzirmek dışında kilo verdirecek bir hareketim olmuyor.bebek 3750 doğdu.
Kac kilo almistinki? Yoo normal lohusayken bu kadar gitmesi.. ilk dogumlarimda bende 25 kilonun 15 ini hatta daha fazlasini vermistim dogumla.. bebek plasenta odem vs.. normal yani

Buyuk bir kismi odemdir muhtemelen..

Beslenmede sikinti yoksa neden sagliksiz olsunki emzirdikce kilo vermeniz normal..

Kimi de kolayca veriyor iste sansli gruptasiniz demekki:KK66:
Ben 6 kiloyu 20 günde verdim. Ödemdi sanırım. Toplamda 11 kilo almıştım. 40 gün sonunda eski kilomdan 2 kilo aşağıdaydım.

Hamilelikte kac kilo aldiniz.Aldiginizdan fazlasini mi verdiniz.Yemeniz normalse kilo kaybi da ,odem olabilir.Ben dogum yaptigimda, mahallede 3 komsu da arkamdan dogum yapti.Hepsi benden sonra yapmasina ragmen kisa surede onceki kilolarina donduler .Ben hala vermek icin ugrasiyorum.
Kafanizin rahatlamasi icin doktora gidebilirsiniz.Belkide kilo verme konusunda şansli olanlardansiniz.

Ben 6 kiloyu 20 günde verdim. Ödemdi sanırım. Toplamda 11 kilo almıştım. 40 gün sonunda eski kilomdan 2 kilo aşağıdaydım.

Bikere dogumda kafadan enaz bi 6kilo gidiyor.
Sonrasi cok hizli ilerliyor iste.

O esnek gobegin gunbe gun kendini toparlamasi gercekten mucize..

40 günde 20 kilo verdim doğumdan sonra. İnanılması güç ama öyle.. diyey vs hiçbişey yapmadım.. sağlık sorunumda yok çok şükür.

merhaba arkadaşlar,
Bende 15 günde 13 kilo verdim canım normal bence 11 kilo almıştım hamilelikte normal doğum olunca hızlı gitti galiba

60 kiloydum gebelikten once....81 kilo ile doğuma gittim. Bebeğim ayın 2 sinde 3 ayını dolduracak.Su an 75 kiloyum.Eeeee konu sahibi sorun sende mi bende mi:olamaz:

Ben anlamadım. Doğumdan sonra bebek+ödem+plasenta vs onları verdin, üzerine bi 15 kilo daha mı verdin? Yoksa totalde 15 kilo mu verdin? Eğer ikincisiyse normal.

ne yaptıysan bana da söyle diyecektim
ama doğum yapmışsın:110:
bana normal geldi ödemden kurtulduğunuz ve çocuk içinizden çıktığı için bu kadar kilo vermişsiniz bence

Anne sütü 100 ml ortalama 70 kalori.
Bir bebek günde ortalama 1 litre içse eder 700 kalori.
Boş memeden emerken vücut yeni süt üretiyor oradan da 200-300 kalori harcansa standart bir insana göre günde fazladan 1000 kalori yakıyorsun.
Normal bir kadın günde yaklaşık 2000 kalori yakar sporsuz. Sen 3000 yakıyorsun. Günlük kalori alımına da 2000 desek her 7 günde 1 kilo vermen gayet olağan.
Hamilelikte de 6-7 kiloya kadar vücudun ödem topladığını da düşünürsek korkacak birşey yok sanki:)

merhaba arkadaşlar,
60 kg'la doğuma girdim, 40 gün dolduğunda 42 kiloya düşmüştüm, sezaryenle doğum yaptığımdan spor, en ufak birşeyi silkelememek, ev işi bile yasaktı, buna rağmen hamilelik öncesi kiloma geri döndüm, başka bir sorununuz yoksa verdiğiniz kilonun anormal olduğunu sanmıyorum.

ne yaptıysan bana da söyle diyecektim
ama doğum yapmışsın:110:
bana normal geldi ödemden kurtulduğunuz ve çocuk içinizden çıktığı için bu kadar kilo vermişsiniz bence
Zaten gebelik kilosu normal kilo gibi zor verilse sanirim ulkenin yarisi hala gebelik kilosuyla dolasiyo olur

60 kg'la doğuma girdim, 40 gün dolduğunda 42 kiloya düşmüştüm, sezaryenle doğum yaptığımdan spor, en ufak birşeyi silkelememek, ev işi bile yasaktı, buna rağmen hamilelik öncesi kiloma geri döndüm, başka bir sorununuz yoksa verdiğiniz kilonun anormal olduğunu sanmıyorum.
Munem ablam citir ablam :) yav bende kisayim ama 40 li kilolari goremedim bi turlu :)

Back
X