hızlı kilo alımım vücudumun sağlıksız görüntüsü 😥

kesinlikle o kadar guzel anlatmissin ki mutlaka spor yapacagim ve egzersiz ayrica bu tur sayfalarida takip edecegim evet ddikkat edeesem yediklerime ictiklerime onceki kiloma ulasrm tesekkur ederim

evet basaracagim cunku onceki kilomda 55 lerdeydi yani yime yapabilirim tesekkur edeeim

Doğru söylüyorsun Samsonn ama yine de sevmedim senin diyetini

Ana yazılanlara bakınca ben tombul oluyorum ama aynalar tombul demiyor bana. Daş gibi kadınım çok şükür. Biraz iri bir taş ama olsun :)

Bana göre ideal kilo, ideal ölçü diye bir şey yok. Sağlıklı diyebileceğimiz bir kilo, kişinin kendini mutlu hissedeceği görüntü var sadece. Konu sahibi mutlu değilmiş kilo vermeye çalışsın o vakit.

Ben hafif balık etli görüntümü seviyorum. 32 yaşındayım hayatımın hiçbir döneminde dayatılmış güzellik ölçülerine uymak gibi bir gayem olmadı mesela. Hiç diyet yapmadım, spor yapıyorum sevdiğim ve iyi hissettiğim için. Çok zayıf olduğum dönemler de oldu, tombik dönemlerim de oldu. Şimdi ikisinin arasında bir yerdeyim. Yaşasın her şeyi özgürce tüketebilme özgürlüğü :)

Doğru söylüyorsun Samsonn ama yine de sevmedim senin diyetini
Canım ben yaparsam herkes yapar. Her akşam yemeğin üzerine 1 trilaçe ya da cheesecake gömen insanım Yalnız yaşıyorum, akşam en büyük keyfim tatlı filmdi. Çikolatasız varlığın anlamı yok gibiydi. Ekmek desen markette reyonu seyrederken dalardım, öyle düşkündüm. 1 koca trabzon somonunu max 2 günde katıksız bile yerim. O ekşi maya kokusuna bayılıyorum çünkü.

+20 kg olunca ve insulin dirinci, gluten alerjisi vs ayyuka çıkınca, 1 ay çenemi tuttum yemedim. Neticede ne oldu biliyor musun, hem ekmek, hem şekerli gıdalar tamamen anlamını yitirdi. Hiç canım çekmez oldu, pastanın alası önüme gelsin, ha o pasta ha strafor parçası... resmen gıda olarak bile algılamıyorsun alışkanlık zincirini kırınca. Zaten Karatay, Ümit Aktaş gibi doktorlar hep aynı şeyi söylüyor. Şeker un beyinde uyuşturucunun uyardığı bölgeyi uyarıyormuş...aynı şey yani, bağımlı olduğun için güzel geliyor.

Ben bu 1 ay sonunda 7 kg vermiştim. Kendimi ödüllendireceğim dedim, ilk içtiğim meyve suyunda, azkala kadının evinin ortasına çıkarıyordum, öyle midem bulandı...o ev baklavalarından yedim, saman tadı veriyor yok olmaz benim ağzımın tadı mı kaçtı diye dondurma, pasta ne varsa yedim...o aradığım tat yok...ama 1 hafta ısrarla arayışa girince eskiye dönüyorsun.

Diyet diye bakmayacaksın olaya zaten...çok soğuk diyet fikri.. O rafine şeker + minimum basit carb hayat biçimi olmalı. Çünkü böyle yapınca hem bir sürü nefsi körelten sağlıklı alternatifler keşfediyorsun, hem enerjin, sindirim sistemin, uyku düzeninin yeniden yaş 18 gibi oluyor.

Ben zaten daha önceki konumda da yazmıştım aralıklı oruç yapıyorum ama en geç 20:00 de son öğünüm. Ekmek genelde kendim yaptığım için tadı çok güzel oluyor , pirinç pilavı değişik versiyonlarına bayılıyorum, tek şeker artık neredeyse hiç tüketmiyorum onun yerine stevia veya hurma kullanıyorum. Şerbetli tatlılar zaten hiçbir zaman bana göre olmadı.
Azmine hayranım ne güzel kilo vermişsin.

Diyet ve yürüyüş ile 3 ayda 12 kiloya yakın verdim. Evde yürüyüş için leslie sansone videolarını tavsiye ederim. Sağlık sorunun yoksa ardından jillian yaparsın.

Eveeet, hatırladım. Ben de intagramda A. Çoruhlu'yu takip etmeye başladım, IF de olsa geç yemenin iyi olmadığını söylüyor. Özellikle hormanlar için sıkıntıymış. 5 den sonra yemeyen sağlıklıdır diyor ablam

Kadın 50 sinde taş valla. Ben çok görsellik kısmında değilim, ama sağlık için denemek istedim. 3 gündür evde hiç bişey yemiyorum. 1 hafta sonunda sonuçları yazacağım.

Ama kim bilir ne tür bakımlar, dolgu, botoxlar yaptırıyordur yoksa yalnız alkalik beslenme ile o şekilde olacağını hiç sanmıyorum.
Eşim eve geç geliyor mecbur beraber yiyoruz, bakalım bu soruna bir çözüm bulacağım ama.

Belki de, ama kadının bilgi donanımı müthiş. Kırmızı/ mavi ışık tavsiyesini denedim, son yıllarda hiç bu kadar güzel uyumamıştım. Ufukda ki ilk yatırım planım bir abajur

Bende bu konudan şikayetçiyim
Boyum 1.70 ve şuan 65 kilo oldum
Çok yemiyorum ama iş çıkışım geç akşamları yemek yemek hemen kilo yapıyor.
Konuyu takipteyim yardımcı olalım birbirimize

Belki de, ama kadının bilgi donanımı müthiş. Kırmızı/ mavi ışık tavsiyesini denedim, son yıllarda hiç bu kadar güzel uyumamıştım. Ufukda ki ilk yatırım planım bir abajur
Kırmızı/ mavi ışık ile uyuma ilk defa duyuyorum araştırayım bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…