- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
- 103
- Konu Sahibi yaren060716
-
evet onu da uygulayacagim tesekkurlerburdaki takımlara katılıp spor ve diyetle sağlıklı beslenip zayıflayabilirsin
kesinlikle o kadar guzel anlatmissin ki mutlaka spor yapacagim ve egzersiz ayrica bu tur sayfalarida takip edecegim evet ddikkat edeesem yediklerime ictiklerime onceki kiloma ulasrm tesekkur ederimBir insanın aynaya baktığında kendini iyi hissetmesi çok önemli. Boyunuz 1.64 ideal kilonuz 54-58 adasinsay ideal olur sizin için. Spor salonuna yazılabilirsiniz imkanınız el veriyorsa. Yeme konusuna gelince, klâsik şeyler aslında. Abur cubur, karbonhidrattan uzak durmak, akşam belli bir saatten sonra yememek, güne güzel sağlıklı bir kahvaltıyla başlamak, başlangıç için iyi olur.
Ben dönem dönem diyet yaptım ama artık oturmuş bir beslenme alışkanlığım olduğu için 1-2 kiloluk oynamalar oluyor sadece. Mesela tatlıyı seviyorum, kendime sağlıklı tatlılar, atıştırmalıklar yapıyorum ve gündüz tüketiyorum çoğunlukla. . Eğer bunları yapmazsam sonuç abartılarak yediğim tatlılar olarak dönüyor bana. Sizde bira kendinizi tanıyarak değiştirin beslenme alışkanlığınızı. Instagram'da da takip edip, fikir alabileceğiniz güzel sayfalar var.
evet basaracagim cunku onceki kilomda 55 lerdeydi yani yime yapabilirim tesekkur edeeimAynı benbende 52kiloyla evlendim 58e çıktım 10gündür artık yeter dedim aynalara bakamıyordum çirkin hissediyordum kendimi bi rejime girdim bir kilo verdim şimdiden azim yapın yemeyin herşeyden yiyin ama az yiyin görün ozaman kilo vericeksiniz
umarim en kisa surede alrsniz sizdeKeşke benimde böyle dertlerim olsa.
Zira çöp gibi hatunum, kilo almak istedikçe alamıyorum
Doğru söylüyorsunMevzu kilo olunca %80 ne yediğin önemli, %20 spor. O fazla kiloyu 2 ayda sporsuz da verirsin yani, ama acil şeker ve basit carbi bırakman lazım. Göbek cevresindeki kilo en tehlikesi, çünkü asıl yaglanan içerdeki organlar. Günde 2 ogün yiyin, arada hiçbirşey. Patates, unlu mamül, şeker, pirinç yok. 6 'dan sonra yemek yok. En az 6-7 kg vermezseniz 2 ayda, gelin beni bulun.
Canım ben yaparsam herkes yapar. Her akşam yemeğin üzerine 1 trilaçe ya da cheesecake gömen insanım
Ben zaten daha önceki konumda da yazmıştım aralıklı oruç yapıyorum ama en geç 20:00 de son öğünüm. Ekmek genelde kendim yaptığım için tadı çok güzel oluyorCanım ben yaparsam herkes yapar. Her akşam yemeğin üzerine 1 trilaçe ya da cheesecake gömen insanımYalnız yaşıyorum, akşam en büyük keyfim tatlı filmdi. Çikolatasız varlığın anlamı yok gibiydi. Ekmek desen markette reyonu seyrederken dalardım, öyle düşkündüm. 1 koca trabzon somonunu max 2 günde katıksız bile yerim. O ekşi maya kokusuna bayılıyorum çünkü.
+20 kg olunca ve insulin dirinci, gluten alerjisi vs ayyuka çıkınca, 1 ay çenemi tuttum yemedim. Neticede ne oldu biliyor musun, hem ekmek, hem şekerli gıdalar tamamen anlamını yitirdi. Hiç canım çekmez oldu, pastanın alası önüme gelsin, ha o pasta ha strafor parçası... resmen gıda olarak bile algılamıyorsun alışkanlık zincirini kırınca. Zaten Karatay, Ümit Aktaş gibi doktorlar hep aynı şeyi söylüyor. Şeker un beyinde uyuşturucunun uyardığı bölgeyi uyarıyormuş...aynı şey yani, bağımlı olduğun için güzel geliyor.
Ben bu 1 ay sonunda 7 kg vermiştim. Kendimi ödüllendireceğim dedim, ilk içtiğim meyve suyunda, azkala kadının evinin ortasına çıkarıyordum, öyle midem bulandı...o ev baklavalarından yedim, saman tadı veriyoryok olmaz benim ağzımın tadı mı kaçtı diye dondurma, pasta ne varsa yedim...o aradığım tat yok...ama 1 hafta ısrarla arayışa girince eskiye dönüyorsun.
Diyet diye bakmayacaksın olaya zaten...çok soğuk diyet fikri.. O rafine şeker + minimum basit carb hayat biçimi olmalı. Çünkü böyle yapınca hem bir sürü nefsi körelten sağlıklı alternatifler keşfediyorsun, hem enerjin, sindirim sistemin, uyku düzeninin yeniden yaş 18 gibi oluyor.
Diyet ve yürüyüş ile 3 ayda 12 kiloya yakın verdim. Evde yürüyüş için leslie sansone videolarını tavsiye ederim. Sağlık sorunun yoksa ardından jillian yaparsın.kızlar 28 yaşındayım 1.64 boyum var ve 64 kiloyum evleneli 2 seneyi geçti cocugum yok ve yaklasik 6_7kilo aldım sürekli boğazım durmuyor sekerli yaglı hiç fark etmiyor yiyorum bel çevrem acaip yağlandı resmen kocaman bir göbegim var aynada kendime bakmak istemiyorum esim önceden ne kadar güzelsin derdi artık önemsemiyor gibi ilgisi azaldı popo da çatlaklar başlamış bugün farkettim ne yapmam lazım artik gercekten hic bu kaar kilolo olmamistim en fazla 60 oldum ama cok rahatsiz ediyor tavisyesi olan var mi ozellikle evde yapabilecegm egzersz onersi olan var mi dsarisi sogudu yuruyus felan yapamyorum yada nasil beslenmeliyim lutfen yardim aynalara küs kaldim
Eveeet, hatırladım. Ben de intagramda A. Çoruhlu'yu takip etmeye başladım, IF de olsa geç yemenin iyi olmadığını söylüyor. Özellikle hormanlar için sıkıntıymış. 5 den sonra yemeyen sağlıklıdır diyor ablamBen zaten daha önceki konumda da yazmıştım aralıklı oruç yapıyorum ama en geç 20:00 de son öğünüm. Ekmek genelde kendim yaptığım için tadı çok güzel oluyor, pirinç pilavı değişik versiyonlarına bayılıyorum , tek şeker artık neredeyse hiç tüketmiyorum onun yerine stevia veya hurma kullanıyorum. Şerbetli tatlılar zaten hiçbir zaman bana göre olmadı.
Azmine hayranım ne güzel kilo vermişsin.
Ama kim bilir ne tür bakımlar, dolgu, botoxlar yaptırıyordur yoksa yalnız alkalik beslenme ile o şekilde olacağını hiç sanmıyorum.Eveeet, hatırladım. Ben de intagramda A. Çoruhlu'yu takip etmeye başladım, IF de olsa geç yemenin iyi olmadığını söylüyor. Özellikle hormanlar için sıkıntıymış. 5 den sonra yemeyen sağlıklıdır diyor ablam
Kadın 50 sinde taş valla. Ben çok görsellik kısmında değilim, ama sağlık için denemek istedim. 3 gündür evde hiç bişey yemiyorum. 1 hafta sonunda sonuçları yazacağım.
Belki de, ama kadının bilgi donanımı müthiş. Kırmızı/ mavi ışık tavsiyesini denedim, son yıllarda hiç bu kadar güzel uyumamıştım. Ufukda ki ilk yatırım planım bir abajurAma kim bilir ne tür bakımlar, dolgu, botoxlar yaptırıyordur yoksa yalnız alkalik beslenme ile o şekilde olacağını hiç sanmıyorum.
Eşim eve geç geliyor mecbur beraber yiyoruz, bakalım bu soruna bir çözüm bulacağım ama.
Kırmızı/ mavi ışık ile uyumaBelki de, ama kadının bilgi donanımı müthiş. Kırmızı/ mavi ışık tavsiyesini denedim, son yıllarda hiç bu kadar güzel uyumamıştım. Ufukda ki ilk yatırım planım bir abajur
en özet hali canım:Kırmızı/ mavi ışık ile uyumailk defa duyuyorum araştırayım bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?