- 22 Eylül 2019
- 100
- 60
- 28
- 28
- Konu Sahibi yaren060716
-
14 kilo?14 kiloya yakin fazlan var. Mutlaka diyey ve egzersiz yapmalisin. Evde yapilanegzersizlere bak. Jillian michaels mesela. Yeme icmene de dikkat et. Verirsin hemen.
170 insan olarak 60 kilo benim icin ideal ve hos duran. Dolayisi ole 164 insanin 64 kilo olmasi normal mi sizce? Herkes mi tombik anlamadim ki. Aaaa pardon herkes sporcuydu.14 kilo?
50 kilo bir 1.54 boy için ideal bir kilo olabilir (bana kalırsa zayıf diye tanımlanır) evet ama 55 de ideal kilodur, 7 8 kilo vermesi yeterli olur bence...
Canim kadinlar kulubunde zayiflama gruplari var katila bilirsin bende gecen yil 100.1 le baslamistim 75 kiloyla nezun olmustum sonra tekrar kilo aldim 99.8le tekrar takimlara girdim 1.5 ayda 8.5kilo verdim canim iraden yoksa takimlarda sorumluluk oldugu icin yemiyorsun hemde motive amacli cok guzel bir ortam oluyor tavsiye ederim kuzumya nihayet beni anlayan birisi ckti oncelikle tesekkur ederim insanlar asiri birsekilde manasiz buluyor bu yazdklarimi ama bence herkes icin 1 kg ın bile etkisivucuda fazla belki hissetmezsiniz ancak ruhen bile etki ediyor zamanla 1 kg 5 kg 10 kg derken bie bakmissiniz hangi ara aldm bu kilolari dyorsunuz hepimiz icin gecerli tamam belki gostermiyoruz ama saglik anlaminda her kg bir nebzede olsa yag iceriyor bununda sagligimiza etkisini az cok biliyoruz ben sonradan bilinclendim azcok ve oneri ve tavsiye istedim artik sizin gibi insanlarin bana verdgi katki ve moralle yoluma bakacagim gercekten tesekkir ederim abartan hayatimi karartan bir insan modeli degilim ama bu sorunun git gide artmasindan endiselndgm icin yazmak ostemstm en azndan beni anladniz var olun ❤
Aynı boydayız, bende 60-62 arası gidip geliyorum, bizim icin deali bence de bu170 insan olarak 60 kilo benim icin ideal ve hos duran. Dolayisi ole 164 insanin 64 kilo olmasi normal mi sizce? Herkes mi tombik anlamadim ki. Aaaa pardon herkes sporcuydu.
170 insan olarak 60 kilo benim icin ideal ve hos duran. Dolayisi ole 164 insanin 64 kilo olmasi normal mi sizce? Herkes mi tombik anlamadim ki. Aaaa pardon herkes sporcuydu.
170 insan olarak 60 kilo benim icin ideal ve hos duran. Dolayisi ole 164 insanin 64 kilo olmasi normal mi sizce? Herkes mi tombik anlamadim ki. Aaaa pardon herkes sporcuydu.
Tamam ben baska bisey demedkm ki senkn dediginden. 10 kg alti. Normaldir dedim. 164 icin 54. Normal 54 hedeflediginde ortAlama 56-57 lerde kalacaktir konu sahibi. Diyet kafasi budur cunku. Biz diyeti hayat tarzi olarak degil kilo vermek icin yapan bir milletiz. 50 kilo hedefi oldugunda ideali yakalar kaldi ki egzersiz de dusundugu icin 50 ye zaten inemez. Protein agirlikli besleneceginden kas kutlesi artacak fiziken incelecek ama tartida agir gorunecektir.Ben hayatımda hiç ama hiç spor yapmamış biri olarak belirtiyorum, kilom 55 boyum 165 ve 36 beden giyiyorum, normal değil zayıf duruyorum.. Ben de burdan yola çıktım...
Konu sahibi spor yapmiyor. Spor yapmayan insan ne kadar caba harcasa da vucudu yag tutar (kadinlarda metabolizma) dolayisi ile zayif olmamHayır,165'im 50 kiloyum ve gayet zayıf duruyor,farkında olduğum için yazdım.
Tabii kendi tercihi de ben sağlıklı bir görüntü olarak görmüyorum,kendimde de hoşlanmıyorum zaten.54 55 iken hafif sporla daha dikkat çekici duruyor giyilenler.
Konu sahibi spor yapmiyor. Spor yapmayan insan ne kadar caba harcasa da vucudu yag tutar (kadinlarda metabolizma) dolayisi ile zayif olmam
Kaldi ki ben 10 kolo alti 10 kilo ustu aciklamasi yaptim ama anlamadiginiz ne onu anlamadim. Konu sahibinin en az zayif olmak icin 10 kilosu var. Ve vermesi oldukca kolay.
14 kilo hedef kilodur. Surekli saglikli beslenecegi kesin olsa hakli olabilirdiniz ama yagli sekerli demeden yiyen biri bi gunde mukemmel bir beslenmeye sahip olamayacagindan hedefini fazla tutmasi iyi olacaktir.14 kilo yazmıştınız,sizin yazdığınıza göre bu ideal kilosunun bile altına denk geliyor.
Spor da yapmalı zaten,sporsuz diyetin bir anlamı yok,kilo verir sarkık görüntü oluşur bu kez.
Evet benim boyumda 1.65 ve 58 yeterli14 kilo mu? Hayatınızda spor yapmadıysanız belki, ama 1.64 biri olarak 58 ve altı benim için mümkün değil mesela. Bu tamamen kas oranı ile ilgili bir durum..
kızlar 28 yaşındayım 1.64 boyum var ve 64 kiloyum evleneli 2 seneyi geçti cocugum yok ve yaklasik 6_7kilo aldım sürekli boğazım durmuyor sekerli yaglı hiç fark etmiyor yiyorum bel çevrem acaip yağlandı resmen kocaman bir göbegim var aynada kendime bakmak istemiyorum esim önceden ne kadar güzelsin derdi artık önemsemiyor gibi ilgisi azaldı popo da çatlaklar başlamış bugün farkettim ne yapmam lazım artik gercekten hic bu kaar kilolo olmamistim en fazla 60 oldum ama cok rahatsiz ediyor tavisyesi olan var mi ozellikle evde yapabilecegm egzersz onersi olan var mi dsarisi sogudu yuruyus felan yapamyorum yada nasil beslenmeliyim lutfen yardim aynalara küs kaldim
Canım benimde boy 1,69 kilo 72 intermittent fasting'e başladım 2. haftam ve 4 kilo verdim. Akşamları evde leslie mil3 yapıyorum ki ben yemeğe düşkün biri olarak çok zorlanmadım. Deneyebilirsin :)kızlar 28 yaşındayım 1.64 boyum var ve 64 kiloyum evleneli 2 seneyi geçti cocugum yok ve yaklasik 6_7kilo aldım sürekli boğazım durmuyor sekerli yaglı hiç fark etmiyor yiyorum bel çevrem acaip yağlandı resmen kocaman bir göbegim var aynada kendime bakmak istemiyorum esim önceden ne kadar güzelsin derdi artık önemsemiyor gibi ilgisi azaldı popo da çatlaklar başlamış bugün farkettim ne yapmam lazım artik gercekten hic bu kaar kilolo olmamistim en fazla 60 oldum ama cok rahatsiz ediyor tavisyesi olan var mi ozellikle evde yapabilecegm egzersz onersi olan var mi dsarisi sogudu yuruyus felan yapamyorum yada nasil beslenmeliyim lutfen yardim aynalara küs kaldim
Benim de canım çekiyor tatlı, hamur işi vs. Ama elimin altında olmayınca yiyemiyorum. Siz yapıyorsanız yapmayın kek poğaça dışardan alıyorsanız da almayın. Olmayanı yiyemezsiniz. :)kızlar 28 yaşındayım 1.64 boyum var ve 64 kiloyum evleneli 2 seneyi geçti cocugum yok ve yaklasik 6_7kilo aldım sürekli boğazım durmuyor sekerli yaglı hiç fark etmiyor yiyorum bel çevrem acaip yağlandı resmen kocaman bir göbegim var aynada kendime bakmak istemiyorum esim önceden ne kadar güzelsin derdi artık önemsemiyor gibi ilgisi azaldı popo da çatlaklar başlamış bugün farkettim ne yapmam lazım artik gercekten hic bu kaar kilolo olmamistim en fazla 60 oldum ama cok rahatsiz ediyor tavisyesi olan var mi ozellikle evde yapabilecegm egzersz onersi olan var mi dsarisi sogudu yuruyus felan yapamyorum yada nasil beslenmeliyim lutfen yardim aynalara küs kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?