Hızlandırılmış kurslar

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Merhaba Arkadaşlar

Bu hızlandırılmış kpss kursları hakkında bi bilgim yok, giden yada gidecek olan var mı?
Sınava son 3-4 ay kala felan mı oluyor?
Aylık ödemesi yada toplu ne kadar oluyor.
Bilenler beni aydınlatırsa çoook sevinirim...

dersananesine göre fiyat değişir..
ama hani uzun dönem gitmedim 3 4 ay gidicem fiyat ucuzdur die düşünme. çünkü ders saati uzun dönemle aynı..

eger hem iş kpss ise zor olur senn için. haftanın 4 5 günü muhtemelen dersaneye gitmen gerekiyo. eger çalışıyosan akşam gidersin. 9 da çıkarsın.. eve gitmem yemek falan derken ancak 11 de musait olursun.. 11 den sonra kalkıp ders çalışcagını zannetmiyorum.
kendin birebir işlemezsen, kendin yazarak çalışmazsan hocanın anlattıkları havada kalır.

genelde bi çok kişi , kendini düzene koysun diye gider.. eger sende bunu düşünüyosan dersane olmazsa motovasyon olamam ders çalışamam ders git ozman..
diğer türlü vakit kay bı diye düşünüyorum.
tabi matematik için özel ders bulman lazım. yada bi dersaneye gidip sadece mat dersi almak istiyorum diyeceksin.
tarih çoğrafya anaysa bunlar kendin çalışarak yapabilceğin şeyler..

facebookta online birsürü site var.. ben bi çok kpss grubuna üyeyim. ordada soru sorunca üstünde duruyorlar.. herkes senn gibi öğrenci zaten.. yapamadıgın sorunv arsa bizzat bende ilgilenirim.

bide şu durum var.. sen ders çalıştında bu 3 4 aynımı dersanede geçirmek istiyorsun? bu olabilir tabi. ama eger işteysen bunu tavsiye etmem. gerçkten çok yorar seni

çok uzattım.. anlatmak istediğimi anlattımmı bilmiyorum.

bide bunu yazamadan geçemicem:)
müminin münimin duasına ihtiyac varmış. sen bi müslüman kardeş için dua edersen melekelrde sana edermiş..
dua ve selametle

Son düzenleme:
asmunikal saol arkadasım inşallah senın ıcınde her sey gonlunce olur Allah yardım etsın.
demek ıstedıklerını anladım ama sadece matematık dersı gorme talebımı kabul ederlerse oyle daha ıyı olucak gercekten sanırım yoksa vakıt kaybı gercekten ben de boyle dusunuyorum

amin amin inş kardeşim. rabbim herkesin gönlüne göre versin. kimsenn emeğini boşa çıkarmasın.
büyük dersaneler kabul etmez bunuda. kçk dersaneler bunu kabul eder.
öncelikle hısrslı ol ve pes etme. bak ben işten geldim 1 saatirde başladım.
darısı başına canım

zorlueokul var. kpss videoaları var. topikten kızlar tavsiye etti. iyi gibi. bakmanı tavsiye ederim.

hızlandırılmış kursa ben kaydoldum. 18 haziranda başlayacak 20 eylül son.
haftada 3 gün 4'er saat ders işleyecekmişiz.
aylık ödeme 100 tl . toplamda 500 tl ödeyeceğim.

ben beni motive etsin, düzene soksun diye istedim en çok. ve biraz da matematikte beni desteklesin diye ...
bakalım, iyi olur inşallah ...

canım hazıranda başlayacaksa ve aylık 100 tl verıceksen toplamda 300 lira odemen gerekmez mı neden 500 tl? o kısmı anlaymadım.
bide hangı dersaneye yazıldın canm burda isim vermek yasaksa ozelden dersane adını mesaj atabılırmısın?

taksitler mayısta başlayacak canım.eylül ayı içinde ödeyeceğiz. yani toplamda 5 ay. peşin olsaydı 400 tl idi fiyatı.
sokrates'e yazıldım canım ben. erzurumda yaşıyorum ve kpss konusunda iddialı bi dershaneymiş.gerçekten öyledir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…