Merhaba Arkadaşlar
Bu hızlandırılmış kpss kursları hakkında bi bilgim yok, giden yada gidecek olan var mı?
Sınava son 3-4 ay kala felan mı oluyor?
Aylık ödemesi yada toplu ne kadar oluyor.
Bilenler beni aydınlatırsa çoook sevinirim...
dersananesine göre fiyat değişir..
ama hani uzun dönem gitmedim 3 4 ay gidicem fiyat ucuzdur die düşünme. çünkü ders saati uzun dönemle aynı..
eger hem iş kpss ise zor olur senn için. haftanın 4 5 günü muhtemelen dersaneye gitmen gerekiyo. eger çalışıyosan akşam gidersin. 9 da çıkarsın.. eve gitmem yemek falan derken ancak 11 de musait olursun.. 11 den sonra kalkıp ders çalışcagını zannetmiyorum.
kendin birebir işlemezsen, kendin yazarak çalışmazsan hocanın anlattıkları havada kalır.
genelde bi çok kişi , kendini düzene koysun diye gider.. eger sende bunu düşünüyosan dersane olmazsa motovasyon olamam ders çalışamam ders git ozman..
diğer türlü vakit kay bı diye düşünüyorum.
tabi matematik için özel ders bulman lazım. yada bi dersaneye gidip sadece mat dersi almak istiyorum diyeceksin.
tarih çoğrafya anaysa bunlar kendin çalışarak yapabilceğin şeyler..
facebookta online birsürü site var.. ben bi çok kpss grubuna üyeyim. ordada soru sorunca üstünde duruyorlar.. herkes senn gibi öğrenci zaten.. yapamadıgın sorunv arsa bizzat bende ilgilenirim.
bide şu durum var.. sen ders çalıştında bu 3 4 aynımı dersanede geçirmek istiyorsun? bu olabilir tabi. ama eger işteysen bunu tavsiye etmem. gerçkten çok yorar seni
çok uzattım.. anlatmak istediğimi anlattımmı bilmiyorum.
bide bunu yazamadan geçemicem:)
müminin münimin duasına ihtiyac varmış. sen bi müslüman kardeş için dua edersen melekelrde sana edermiş..
dua ve selametle