hızlandırılmış kurslar

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Merhaba Arkadaşlar

Bu hızlandırılmış kpss kursları hakkında bi bilgim yok, giden yada gidecek olan var mı?
Sınava son 3-4 ay kala felan mı oluyor?
Aylık ödemesi yada toplu ne kadar oluyor.
Bilenler beni aydınlatırsa çoook sevinirim...

ya birisi Allah rızası için yardım etsin
aranızda kursa giden hiç mi yok arkadaşlar yaaaa

son 3 ay kala oluyor ortala 500-900 tl civarı bir fiyat veriyorlar (bulundugun yere göre fiyat değişiyor) bence imkanı olan herkesin gitmesi gerekir. helede plan progmana uyamayanlar için güzel bir fırsat. hemde sınava taptaze bilgiyle girmek gibisi varmı

evet pekı bu konuda en ıyı kurs hangısı ben gıtmeyı dusunuyorumda
yedi iklimle gorusecegım orası ıcın ıyı dıyorlar telefonda fıyat bılgısı vermedı ama orası olacak herhalde anlasırız bı sekılde

ben bugn yediiklime gittim. orayı çok övdüler. ama gittiğimde ordaki baan hiç ilgilenmedi bile. ilk izlenim önemlidir ayrıca. beğenmedim kadının tavırlarını. fiyat 900 -800 filandı ankara için. bende istikrar akademiye kayıt oldum bugün.

canım 3 ay için fıyatı cok fazla demişler 500-600 tamamda 900-800 ne yanıı en ıyısı bende burdakı kursların coguyla bı goruseyım en son karar wereyım

arkadaslar ne yaptınız.bende gtmeyı dusunuyorum hızlandırılmıs kursa.bızım eseste bıyere sordum 500 dedı.ınsallah yararlı olur.

arkadaslar ne yaptınız.bende gtmeyı dusunuyorum hızlandırılmıs kursa.bızım eseste bıyere sordum 500 dedı.ınsallah yararlı olur.

Ben sadece 1 ders için gitmek istiyorum ama abartı fiyatlar yaa ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.Nedir bu insanları soyma çabası!!

ben lider dersanesine gidiyorum. yargı yayınları. 850 civarıydı.
şu an hızlandırılmış 650 ymiş biz matı haftada iki saat görüyorduk onlar dört saat göreceklermiş saat sayıları fazla olacakmış yani gidin derim ben faydası olur inşallah memur olunca birkaç günlük çalıştıığımız para olacak.

Son düzenleme:

bugün baktım bir kursa.hafta içi 4 gün.9dan 13 e kadar.900 istediinşallah faydası olur canım.memur oluruz.

izmir konak çankaya da dersaneye gitmek istiyorsanız lise ve önlisans mezunları için 17 haziranda hafta sonu,18 haziranda hafta içi grubu açılyor,kpss yoğunlaştırılmış program 162 saat ders var.23 eylüle sınava hazırlanmak için 2 eylülde dersler bitiyor.3-20 eylül arası genel tekrar yapılacak,bu fırsatlar son fırsatlar arkadaşlar,Tavsiye ederim,RADİKAL AKADEMİ 02324258494

ben de yazıldım 600 lıra yedııklıme kızlar.ama 25inde baslıyor dersler yanı 3 ay boyunca sayılır.haftada 3 gun 2 den 6 ya kadar dersler tabı etutler vs de olacakmıs hadı ınsallah hepımız atanırız kızlar yaaa

ben de sıkı pazarlıkla 650den 400e 4 taksitle yazıldım. iletisime yazıldım dersler bugun baslıyor. teorem yayınları kullanıyorlarmış benim dersaneye istikrara htyacım vardı bi de anlamadıklarımı çözdürcek bi hoca lazımdı çeşitli kitaplarım da var. bakalım hayırlısı olur inşallah kızlar...kaç puan hedefliyorsunuz hangi bölüm çıkışlısınız? ben meslek lisesi elektronik bölümüyüm puanlar 90-95 arası (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…