Hiymenoplas, kızlık zarı dikimi olanlar toplanalım.

Su perisi2004

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
36
30
35
doktor ismi veremeyeceğim. Ama çok araştırdım. Takip edenlere gün gün fırsat buldukça yazacağım .
Aradım randevu aldım ve doktora gittim .istanbulda şişlide bi hastane.
Beni doktor odasına aldı ve konuştuk , tabi ben hüngür hüngür ağlamaktan derdimi çok anlatamadım ilişkiye en az 1 buçuk ay sonra girilmesi gerekiyor kalıcı dikimden sonra.
Sizi çatı ya alıyor önce bakiremisin değilmisin kontrol ediyor.dikime uygun dokuların varsa sorunsuz olur diyor doktor.
Uyuştırmak için o bölgeye ve içine siprey sıkıyor ve uyuştırıyor. Sonra kesip dikiyor içini sonra dışını.adet kanama deliği için kontrol amaçlı bişey batırıp bakıyor sonra fitil takıyor iki sölge için Yarım saat sürdü. Doktor ilişkiye girme zamanınızı söylüyor. Antibiyotik ve agrı kesici verdi
İlk gün çok kanamam oldu agrı hiç Yok gibiydi
İkinci günüm bugün agrım az var kan azaldı oturmakta zorlanıyorum biraz . Bu konuyu yazmanın sebebi Emin'im merak eden çok kişi var bende çok merak ettim ama lütfen doktor ismi sormayın çünkü reklam falan sanırlar burda en azından fikir Edinen olsun

Bugün 3. Günüm agrım az var otururken agrı hissediyorum . Bir damla ya yakın kanamam oldu .iyim pansuman ve ilaçlarımı kullanıyorum .iyi günler kızlar

Bi kaç gereksiz insan yargılamış burda onlara sesleniyorum. Siz kimsiniz ve Bizim şeyimiz sizi niye geriyor defolun ve kendinize el degmemiş kız alın kız yetiştirin okey. Defolun burda ki forumlarda işiniz Yok insancıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…