- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi colorfulballoons
-
Çok basit bir operasyon, ben özel hastanede yaptırdım ancak sigortam olduğu için ücret ödemedim ve ne kadar ücreti olduğunu bilmiyorum. Genel anestezi ile yapıldı, yaklaşık 1 saat içinde uyandım. Ameliyatım öğleden sonra geç bir saate kaldığı için doktor o gece kalmamı uygun gördü. Uyandığımda regl sancısı gibi bir sancı vardı, hemen ağrı kesici yaptılar ve sonrasında hiç ağrı yaşamadım. Çok hafif bir kanamam oldu bir de operasyon sonrası. Devlet hastanesinde de yaptırabilirsiniz, çok komplike bir operasyon değil.Merhaba
1 bucuk senedir bebek istiyorum olmuyor. En sonunda rahim filmi de cekildim orada kesinlesti, ultrasonda 1,3 cm endometriyal polip görüldü. 1 kez kimyasal gebelik yasadim. Bunu aldırmadan sanirim hamile kalamayacagim. Endometriyal polip aldiranlar yardimci olabilir mi? Nasıl oluyor işlem? Sizce özelde mi, fakülte hastanesinde mi olmaliyim bu operasyonu? Ya da cok memnun kaldiginiz bir doktor var mi? Trakya bölgesi tercihim.
Tesekkurler bilgiler icin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hamileymissiniz :) peki ameliyattan sonra hemen mi hamile kaldiniz? Ne kadar korunmak gerekiyor?Çok basit bir operasyon, ben özel hastanede yaptırdım ancak sigortam olduğu için ücret ödemedim ve ne kadar ücreti olduğunu bilmiyorum. Genel anestezi ile yapıldı, yaklaşık 1 saat içinde uyandım. Ameliyatım öğleden sonra geç bir saate kaldığı için doktor o gece kalmamı uygun gördü. Uyandığımda regl sancısı gibi bir sancı vardı, hemen ağrı kesici yaptılar ve sonrasında hiç ağrı yaşamadım. Çok hafif bir kanamam oldu bir de operasyon sonrası. Devlet hastanesinde de yaptırabilirsiniz, çok komplike bir operasyon değil.
Çok teşekkür ederim, aminTesekkurler bilgiler icin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hamileymissiniz :) peki ameliyattan sonra hemen mi hamile kaldiniz? Ne kadar korunmak gerekiyor?
2 bin gibi birsey odemistim 3 sene once ama korkulacak bir ameliyat degil zaten devlette yada arastirmadada yaptirabilirsinzTesekkur ederim, peki ne kadar ücret ödemistiniz pahalı bir işlem mi ?
Merhaba hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı? Benim de 4 mm polip çıktı. İki kimyasal gebeliğim oldu sanırım aldırmam gerekecekÇok basit bir operasyon, ben özel hastanede yaptırdım ancak sigortam olduğu için ücret ödemedim ve ne kadar ücreti olduğunu bilmiyorum. Genel anestezi ile yapıldı, yaklaşık 1 saat içinde uyandım. Ameliyatım öğleden sonra geç bir saate kaldığı için doktor o gece kalmamı uygun gördü. Uyandığımda regl sancısı gibi bir sancı vardı, hemen ağrı kesici yaptılar ve sonrasında hiç ağrı yaşamadım. Çok hafif bir kanamam oldu bir de operasyon sonrası. Devlet hastanesinde de yaptırabilirsiniz, çok komplike bir operasyon değil.
İstinye Üniversitesi Liv Hospital'da oldum, ancak basit bir operasyon olduğu için hastane konusunda çok seçici olmadım. Geçmiş olsun şimdiden, aldırın kurtulun tabi ki. Peki kimyasal gebelik için pıhtılaşma testleri yaptırdınız mı?Merhaba hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı? Benim de 4 mm polip çıktı. İki kimyasal gebeliğim oldu sanırım aldırmam gerekecek
Doktorum hsg ve spermiypgrafi dışında şu an için gerek yok dedi çünkü pıhtılaşma sorunu olan gebelikler 6. hafta ve sonrasında düşüyormuş açıklaması buydu ama içim rahat etmedi bu ayın sonunda kendim gidip yaptıracağım.İstinye Üniversitesi Liv Hospital'da oldum, ancak basit bir operasyon olduğu için hastane konusunda çok seçici olmadım. Geçmiş olsun şimdiden, aldırın kurtulun tabi ki. Peki kimyasal gebelik için pıhtılaşma testleri yaptırdınız mı?
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinİstinye Üniversitesi Liv Hospital'da oldum, ancak basit bir operasyon olduğu için hastane konusunda çok seçici olmadım. Geçmiş olsun şimdiden, aldırın kurtulun tabi ki. Peki kimyasal gebelik için pıhtılaşma testleri yaptırdınız mı?
Teşekkür ederim inşallahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinPeki işlem sonrası ne zaman hamile kaldınız ?
Ne güzel darısı başıma inşallahTeşekkür ederim inşallahben polipi aldırdığım dönem gebelik düşünmüyordum, 1 yıl sonra 2. denemede hamile kaldım.
Doktorunuzun adını hatırlıyor musunuz peki?Teşekkür ederim inşallahben polipi aldırdığım dönem gebelik düşünmüyordum, 1 yıl sonra 2. denemede hamile kaldım.
İnşallah en kısa zamanda nasip olur size de. Ben Meryem Gökkaya'ya histereskopi yaptırdım şu an gebeliğimi Ceyda Perçinoğlu takip ediyor. İkisi de İstinye Üni Liv Hospital'da.Ne güzel darısı başıma inşallah ❤
İnşallah canımİnşallah en kısa zamanda nasip olur size de. Ben Meryem Gökkaya'ya histereskopi yaptırdım şu an gebeliğimi Ceyda Perçinoğlu takip ediyor. İkisi de İstinye Üni Liv Hospital'da.
Amin, Allah isteyen herkese nasip etsin. Beklemek gerçekten zor ama sakın ümitsizliğe kapılma, eminim doğru zaman gelince bebeğin seninle olacaktırİnşallah canımYıpratıcı bir süreç Allah düşmanımın başına bile vermesin
İnşallah canım çok teşekkürlerAmin, Allah isteyen herkese nasip etsin. Beklemek gerçekten zor ama sakın ümitsizliğe kapılma, eminim doğru zaman gelince bebeğin seninle olacaktır
Ceyda perçinoğlundan memnun musunuz ?İnşallah en kısa zamanda nasip olur size de. Ben Meryem Gökkaya'ya histereskopi yaptırdım şu an gebeliğimi Ceyda Perçinoğlu takip ediyor. İkisi de İstinye Üni Liv Hospital'da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?