• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopiyle rahimdeki polipi aldıranlar bilgi verebilir mi? Süreç nasıl oluyor?

Canlar selâm çok geçmiş öncelikle. Bende Üsküdar Zeynep Kamil e gidiuroum şuan doktorum Evrim Bostancı benim de hikâyem şöyle, 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştı 😔. Kürtaj olalı nerdeyse iki ay olacak ama.benim lekelenmelerim bitmedi. Doktora gittim bu arada. Evrim hoca bende miyom var dedi yada kürtaj dan kalan bir parça. Hastane ye yatış yaptilar bana histereskopi icin en son vziite de Mustafa Eroğlu muayene etti. O da ahim içinde polip var buna bağlı olarak gebelik değeriniz Sifirlanmamis dedi bana histereskopi yapılacaktı ama maalesef beta değerim 59 çıktığı için iptal ettiler bu seviyedeyken yapayiz dediler nedense artık bilemedim. Ben iki aydan fazla ilişki Zaten yaşamıyorum yeni bir bebek olması imkansız. iki gün sonra kan tahlili vericem yine orada ona göre bişey diyecekler. Çok canım sıkkın. Kürtaj oldum hala atlatamadim 😞😞 bu beta değeri nasıl düşer bunun histereskopi ye ne gibi engeli olabilir ki bilen var mı

Back