• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histeroskopi

Arkadaşlar benim rahimde miyom bulundu. Adet kanamalrım 10 gün sürüyordu ve çok yoğun bir şekilde oluyordu.En son kan ölçümü yaptırdığımda kanım 7 olmuş çok düşük.Aşırı derece de halsizlik var ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. miyomun alınması gerek dediler ama ben bekarım dolayısıyla bu işlemde kızlık zarımın bozulma ihtimali yüksekmiş.Ama ben herşeyi göze aldım sağlığım sözkonusu. Fakat çok korkuyorum daha önce jinekolojik muayene bile yaptırmadım. Histereskopi ameliyatı yaptıran varmı bana ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız çok korkuyorum.Neler olacak öncesi ve sonrası nasıl canım yanacakmı lütfen yardım edin bana....
Genel anestezi yapacaklar, sonrasında içini su benzeri bir sıvıyla şişirecekler ve polipi alacaklar yarım saatte biter.

Hic korkma canim. Agrili sancili bi durum degil. Anesteziyle yapilacak zaten. Uyandiginda bi sey hissetmiyosun. Ara ara yanma gibi oldu o kadar. Stres yapma simdiden cok gecmis olsun..

hepinize geçmiş olsun kızlar, ben de ankara koru hastanesine Aşkın Bey e gittim. 8 aydır deniyoruz, henüz bebişimiz olmadı :(
daha önce hsg çektirmiştim, filmde polip görünmüştü, aşkın beyden önceki doktorum gerek yok almamıza demişti. Ancak 8 aydır da olmayınca Aşkın Bey de histeroskopi ile alalım dedi. Şimdi hem korkuyorum hem ücretini merak ediyorum :( forumdaki araştırmlarıma göre ücretsiz yaptıran da var, 10.000 TL'ye yaptıran da anlamdım ben bu işi. Bu arada sanırım ofis histeroskopi olacak. Nedir buişin ücreti kızlar tam olarak, neden ücretler arasında bu kadar fark var

Canim ben trabzon medical park hastanesinde 2015/7. ayda 600 tl ye genel anestezi ile yaptirdim. Calisiyorum sgkliyim verdigim ucret bu. Onbinlerde rakamlarin dogrulugunu merak ediyorum acikcasi..

hepinize geçmiş olsun kızlar, ben de ankara koru hastanesine Aşkın Bey e gittim. 8 aydır deniyoruz, henüz bebişimiz olmadı :KK43:
daha önce hsg çektirmiştim, filmde polip görünmüştü, aşkın beyden önceki doktorum gerek yok almamıza demişti. Ancak 8 aydır da olmayınca Aşkın Bey de histeroskopi ile alalım dedi. Şimdi hem korkuyorum hem ücretini merak ediyorum :KK43: forumdaki araştırmlarıma göre ücretsiz yaptıran da var, 10.000 TL'ye yaptıran da anlamdım ben bu işi. Bu arada sanırım ofis histeroskopi olacak. Nedir buişin ücreti kızlar tam olarak, neden ücretler arasında bu kadar fark var
polip ne kadar buyuklukte canım. ? fıyatıda degısıyor hastaneye göre

Canim ben trabzon medical park hastanesinde 2015/7. ayda 600 tl ye genel anestezi ile yaptirdim. Calisiyorum sgkliyim verdigim ucret bu. Onbinlerde rakamlarin dogrulugunu merak ediyorum acikcasi..

nazendehayat nazendehayat öncelikle geçmiş olsun tatlım. Ben de sgklıyım ve özel sağlık sigortam da var ama karşılar mı bilmiyorum. 10.000TL lik rakamı Acıbadem Hast. için forumda gördüm. Benim anestezi olmayacakmıs, belki daha ucuz olur yani inşallah ucuz olur :)

polip ne kadar buyuklukte canım. ? fıyatıda degısıyor hastaneye göre

edosko edosko canım 4 - 5 ay önce hsg çektirmişitim o zaman çıkmıştı 4 mm gibi bişiydi sanırım. Şimdiki doktorum adet bitince gel bakalım dedi, tekrar büyüklüğüne bakacakmış ama pko da olduğu için alalım dedi :(

nazendehayat nazendehayat öncelikle geçmiş olsun tatlım. Ben de sgklıyım ve özel sağlık sigortam da var ama karşılar mı bilmiyorum. 10.000TL lik rakamı Acıbadem Hast. için forumda gördüm. Benim anestezi olmayacakmıs, belki daha ucuz olur yani inşallah ucuz olur :)

edosko edosko canım 4 - 5 ay önce hsg çektirmişitim o zaman çıkmıştı 4 mm gibi bişiydi sanırım. Şimdiki doktorum adet bitince gel bakalım dedi, tekrar büyüklüğüne bakacakmış ama pko da olduğu için alalım dedi :KK43:
Seninkide kucukmus..biZimde sorunumuz yok ama 11 aydir gebelik olusmadi. Hsg de cektirdim . O zamanda kimse bisey demedi. 2 ay once bu dr uma geldim. Polip var almamiz gerekebilir adet sonu boyutuna iyice bakmam lazim demisti. 3mm oldugunu mudahaleye gerek yok dedi... klomene baslicam yarin adet olmam lazim. 2 ay ymrta takibi yapti buyuyp catliyo o acidanda prob yok.. ben de diyorum acaba polipmi engelliyo..
Dr a da guveniyorum degismekte istemiyorum.

edosko edosko canım 4 - 5 ay önce hsg çektirmişitim o zaman çıkmıştı 4 mm gibi bişiydi sanırım. Şimdiki doktorum adet bitince gel bakalım dedi, tekrar büyüklüğüne bakacakmış ama pko da olduğu için alalım dedi :KK43:
Cok tesekkur ederim canim. Zor gunler yasadim 3 dusugum var. Suan yine hamileyim dua edin nolur bu sefer bi sorun olmasin. Cumartesi gunu doktora gidecegim saniyorum 7 haftalik insallah kalp atisini alabilirz. Dua edin bana.

Seninkide kucukmus..biZimde sorunumuz yok ama 11 aydir gebelik olusmadi. Hsg de cektirdim . O zamanda kimse bisey demedi. 2 ay once bu dr uma geldim. Polip var almamiz gerekebilir adet sonu boyutuna iyice bakmam lazim demisti. 3mm oldugunu mudahaleye gerek yok dedi... klomene baslicam yarin adet olmam lazim. 2 ay ymrta takibi yapti buyuyp catliyo o acidanda prob yok.. ben de diyorum acaba polipmi engelliyo..
Dr a da guveniyorum degismekte istemiyorum.

inşallah tez zamanda güzel haberler alırız canım, doktor da önemli tabi. Ben 3 doktora göründüm. Biri polip önemli değil dedi, pko var dedi(pko olduğumu biliyordum zaten), biri de hiç bi sorun yok dedi sonra istanbuldan ankaraya tasınınca bi doktora daha gittim ank.da 8 aydır olmayınca ara kanamalarım da olunca polibi alalım, ondan sonra yine bebek olmazsa ona göre tedaviyi devam ettirelim dedi. Bana mantıklı geldi açıkcası. Bu arada eşin de muayene oldu mu

Cok tesekkur ederim canim. Zor gunler yasadim 3 dusugum var. Suan yine hamileyim dua edin nolur bu sefer bi sorun olmasin. Cumartesi gunu doktora gidecegim saniyorum 7 haftalik insallah kalp atisini alabilirz. Dua edin bana.

canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah :)Bugün gittin mi doktora

Evet gittim doktora. 8 haftalikmis bebegim ve kalp atisini duyduk.. İnsallah hayirlisiyla hepimize bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip eder rabbim. Suan da bi sorun yokmus bi suru tahlil verdim pazartesi sonucu alacagim insallah...

inşallah tez zamanda güzel haberler alırız canım, doktor da önemli tabi. Ben 3 doktora göründüm. Biri polip önemli değil dedi, pko var dedi(pko olduğumu biliyordum zaten), biri de hiç bi sorun yok dedi sonra istanbuldan ankaraya tasınınca bi doktora daha gittim ank.da 8 aydır olmayınca ara kanamalarım da olunca polibi alalım, ondan sonra yine bebek olmazsa ona göre tedaviyi devam ettirelim dedi. Bana mantıklı geldi açıkcası. Bu arada eşin de muayene oldu mu
oldu canım eşimde de sıkıntı yok. benım adetlerım duzenli. ara kanama vs yapmıyor bende.
sen ne zaman aldırcaksın peki. karar verdın mı ?

Evet gittim doktora. 8 haftalikmis bebegim ve kalp atisini duyduk.. İnsallah hayirlisiyla hepimize bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip eder rabbim. Suan da bi sorun yokmus bi suru tahlil verdim pazartesi sonucu alacagim insallah...

Çok sevindim canım <3 ; ben de dün rüyamda test yapıyorum hamile çıkıyorum filan :( bıktım böyle rüya görmekten :(

oldu canım eşimde de sıkıntı yok. benım adetlerım duzenli. ara kanama vs yapmıyor bende.
sen ne zaman aldırcaksın peki. karar verdın mı ?

Belki seninki de psikolojiktir canım, çok takınca da olmuyormuş bu meret :( rahat olmaya calıs. Ben de adeti bekliyorum,olunca gel tahlil filan da yapıcam dedi.

Belki seninki de psikolojiktir canım, çok takınca da olmuyormuş bu meret :KK43: rahat olmaya calıs. Ben de adeti bekliyorum,olunca gel tahlil filan da yapıcam dedi.
yanı öyle strestte yapmıyorum. tabıkı ıstıyorum tamamen unutmak mumkun degıl ama. ağlamalık olmuyorum :)
hayırlsı artık. hem yoruldum hem alıstım :(

Merhaba kızlar hen yeni katıldım aranıza ben de polip çıktı aldırmalı mıyım acaba aldırırsam hamile kalmam kolaylaşır mo 19aydır hamile kalamıyorum çünkü

Merhaba,
Uzun zamandır Egeüniversitesi tüp bebek için bekliyoruz. Süreç sabir gerektiriyor. Daha önce hsg yapılmıştı dolma defekti görüldü bu sali ofis histeroskopi yapilacak. Ege'de yaptiran arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?o_O

Back
X