- 15 Eylül 2012
- 8.348
- 6.824
- 398
ben teşekkür ederim canım birbirimize destek olalım sanada çok geçmiş olsun kötü günler geçirmişsin inşallah bu son olur artık hayırlısıyla gelir bebişin çok zor beklemek ne zman çekilceksin histeroskopiyi ? canım bide bana ve kızkardeşime söylenenleri sanada söylemek istiyorum ben hiç gebe kalamadım ama kızkardeşim 3 düşük yaşadı 8 .haftalarında ondada bı sorun yok bendede artık en son bi hocaya gidin dediler şimdi araştırma içerisindeyim sende eğer inanıyosan ki araştır bak gerçektende çok şifa bulan var Allahın izniyleÇok teşekkür ederim biraz rahatladım. Sanada çok geçmiş olsun canım. İnşallah ağrısız sızısız olur. Kısa sürüyor olması içimi rahatlattı birde sonucum güzel çıksın inşallah ne diyeyim. Açıkçası çok yoruldum bir dış gebelik ve açık ameliyat ardından 3 kimyasal gebelikle düşüğüm oldu tüm genetik vs testler normal gözüküyor. Eşime de bakıldı sorun yok.Benim tek tüpüm alınmıştı dış gebeliikte diğeri açık mı diye hsg çekildi fındıkzadede rahatça atlattım diğer tüpüm açık çıktı.Polibe de bir bakılacak daha da olmazsa ne yaparım bilmiyorum.Bi çekileyim inşallah haberleşiriz.Buradan paylaşırım durumumu . Sende Allah emanet ol. Yardım eden herkese teşekkür ederim...