• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histeroskopi

Çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Sanada çok geçmiş olsun canım. İnşallah ağrısız sızısız olur. Kısa sürüyor olması içimi rahatlattı birde sonucum güzel çıksın inşallah ne diyeyim. Açıkçası çok yoruldum bir dış gebelik ve açık ameliyat ardından 3 kimyasal gebelikle düşüğüm oldu tüm genetik vs testler normal gözüküyor. Eşime de bakıldı sorun yok.Benim tek tüpüm alınmıştı dış gebeliikte diğeri açık mı diye hsg çekildi fındıkzadede rahatça atlattım diğer tüpüm açık çıktı.Polibe de bir bakılacak daha da olmazsa ne yaparım bilmiyorum.Bi çekileyim inşallah haberleşiriz.Buradan paylaşırım durumumu . Sende Allah emanet ol. Yardım eden herkese teşekkür ederim...
ben teşekkür ederim canım birbirimize destek olalım sanada çok geçmiş olsun kötü günler geçirmişsin inşallah bu son olur artık hayırlısıyla gelir bebişin çok zor beklemek ne zman çekilceksin histeroskopiyi ? canım bide bana ve kızkardeşime söylenenleri sanada söylemek istiyorum ben hiç gebe kalamadım ama kızkardeşim 3 düşük yaşadı 8 .haftalarında ondada bı sorun yok bendede artık en son bi hocaya gidin dediler şimdi araştırma içerisindeyim sende eğer inanıyosan ki araştır bak gerçektende çok şifa bulan var Allahın izniyle

ben teşekkür ederim canım birbirimize destek olalım sanada çok geçmiş olsun kötü günler geçirmişsin inşallah bu son olur artık hayırlısıyla gelir bebişin çok zor beklemek ne zman çekilceksin histeroskopiyi ? canım bide bana ve kızkardeşime söylenenleri sanada söylemek istiyorum ben hiç gebe kalamadım ama kızkardeşim 3 düşük yaşadı 8 .haftalarında ondada bı sorun yok bendede artık en son bi hocaya gidin dediler şimdi araştırma içerisindeyim sende eğer inanıyosan ki araştır bak gerçektende çok şifa bulan var Allahın izniyle
canım cuma günü aradım çapayı histeroskopi aletinin makası tamir olmamış çarşamba tekrar arayacağım. Burdan haber veririm.Valla bende şaşırdım tıbbi olarak herşeyi deniyorum. Kimi havuç suyu iç diyor,kimi meryem suresini oku diyor kafam iyice karıştı inansam mı inanmasammı bilemiyorum ki.Bu konular da istismara çok açık.Neyse haberlerini bekliyorum inşallah gönlümüzdeki olur.

canım cuma günü aradım çapayı histeroskopi aletinin makası tamir olmamış çarşamba tekrar arayacağım. Burdan haber veririm.Valla bende şaşırdım tıbbi olarak herşeyi deniyorum. Kimi havuç suyu iç diyor,kimi meryem suresini oku diyor kafam iyice karıştı inansam mı inanmasammı bilemiyorum ki.Bu konular da istismara çok açık.Neyse haberlerini bekliyorum inşallah gönlümüzdeki olur.
Slm arkadaslar banada hsgden sonra sol tüp kapalı ve rahimde perde görüldü Y şeklinde bi rahmim var onun için hem histereoskopı hemde laporoskopi olcam ben Fransa'da ym 2 gün hastanede kalcm 2 haftada çalışamaz raporu verecek hayırlısı inşallah

arkadaşlar bende perde var ve kalınmış aynı zamanda tüpler kapalı mı değil mi ona bakılacakmış sizlerden okuduğuma göre çapadaki doktorlar gerçekten iyimi güvenebilir miyim özel bir hastaneden fiyat aldım 7000 tl istedi şimdi ne yapayım .....

Back