kızlar benim histeroskopi ve laporoskopi ameliyatlarını olmam gerekiyor.fakat fiyatlar bana göre uçuk görünüyor.istanbulda devlet hastanesi ya da uygun maliyetle bu ameliyatları yapan bir doktor hastane tavsiye edermisiniz bana.
Ben tüp bebek merkezinde yaptırdım histereskopiyi 500 TL ödedik
Bu arada histereskopi sırasında rahime çizik atıldı. Tutunmayı kolaylaştırırmış. Ondan mıdır bilmiyorum ama hergün kahverengi akıntı kanama gibi
birşey geliyor. 4 Haziranda olmuştum. Geçen adetim de 25'ındeydi.
Doktor endişelenecek birşey yok ara kanama dedi ama yinede huzursuz oldum.
Böyle şikayetleri olan var mı aranızda histereskopiden sonra?
kızlar benim histeroskopi ve laporoskopi ameliyatlarını olmam gerekiyor.fakat fiyatlar bana göre uçuk görünüyor.istanbulda devlet hastanesi ya da uygun maliyetle bu ameliyatları yapan bir doktor hastane tavsiye edermisiniz bana.
Histeroskopi ve lopoliskopi olanlar gebe kalan varmi ben yeni oldum amaliyat merak ettim
canım naptın oldun mu.rahimde gölge derken gölge perde demekmiarkadaşlar merhaba önümüzdeki hafta bana da uygulanacak histeroskopi tüp bebek denemesi öncesi,rahimde gölge varmış,Semiha ŞAkir de olucam bende,ama ne yalan söyleyim korkuyorum :2:
Semiha ŞAkir de olan var mı aranızda?
merhaba canım bende çapa tıp fakültesinde oldum gayet tecrubelı doktorlar var benımki ofis histeroskopiydı yanı tanısal ama benden önce girenlerinki amelıyattı gecmiş olsun sıkıntın nedır bıde nerdesın ıstanbulda_? ssklıyım hiç para ödemedim
Canım bende de 4 mm polip gözüktü çapada ofis histeroskopi olacağım sen olmuşsun geçmiş olsun biraz detay verebilir misin.Herkes özelde anesteziyle oluyor açıkçası çok gerginim.merhaba canım bende çapa tıp fakültesinde oldum gayet tecrubelı doktorlar var benımki ofis histeroskopiydı yanı tanısal ama benden önce girenlerinki amelıyattı gecmiş olsun sıkıntın nedır bıde nerdesın ıstanbulda_? ssklıyım hiç para ödemedim
Merhaba Geçmiş olsun. Çapada histeroskopi yaptıracağım doktor ofis histeroskopi dedi.Sen atlatmışsın şükür. Biraz detay verebilir misin.Ne kadar sürüyor,Ağrı kesici veriyorlar mı gibi şimdiden teşekkür ederim.merhaba canım bende çapa tıp fakültesinde oldum gayet tecrubelı doktorlar var benımki ofis histeroskopiydı yanı tanısal ama benden önce girenlerinki amelıyattı gecmiş olsun sıkıntın nedır bıde nerdesın ıstanbulda_? ssklıyım hiç para ödemedim
Canım bende de 4 mm polip gözüktü çapada ofis histeroskopi olacağım sen olmuşsun geçmiş olsun biraz detay verebilir misin.Herkes özelde anesteziyle oluyor açıkçası çok gerginim.
merhaba canım geçmiş olsun öncelikle benimde ofis histeroskopiydi seni korkutmak istemem ama benim çok ağrım oldu benden önce olanların hiç ağrısı olmadı gbiraz dinlenip çıktılar banada ters ters bakıp noldu yaaa çok abartıyosun falan dediler :) çok kısa bi işlem zaten sıvı verip kamerayla bakıyorlar bendede mıyom var 2 tane 5.5 cm ve 3 cm gebeliğe engelmi diye bakıldı çok şükür atlattım ağrı eşiğin düşük değilse çektir derim kişiden kişiye değişiyor mesela rahim filmi çok rahattı benim için ama histeroskopi için aynısını söyleyemeceğim malesef sadece bişey surdu gazlı bezle dısardan uyuşuyo gibi oldu sonrasındada içerde yarım saat falan dinlendim hiç ağrı kesici antibiyotik falanda vermediler bende sormadım düşünemedim o anda çıkışta sadece gidip doktor odasında durumu sordum çok şükür ki doğal yolla gebe kalabilir yazısını aldım ve ürolojiye götürdüm şimdi eşimin sonucunun çıkmasını bekliyoruz...Merhaba Geçmiş olsun. Çapada histeroskopi yaptıracağım doktor ofis histeroskopi dedi.Sen atlatmışsın şükür. Biraz detay verebilir misin.Ne kadar sürüyor,Ağrı kesici veriyorlar mı gibi şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Sanada çok geçmiş olsun canım. İnşallah ağrısız sızısız olur. Kısa sürüyor olması içimi rahatlattı birde sonucum güzel çıksın inşallah ne diyeyim. Açıkçası çok yoruldum bir dış gebelik ve açık ameliyat ardından 3 kimyasal gebelikle düşüğüm oldu tüm genetik vs testler normal gözüküyor. Eşime de bakıldı sorun yok.Benim tek tüpüm alınmıştı dış gebeliikte diğeri açık mı diye hsg çekildi fındıkzadede rahatça atlattım diğer tüpüm açık çıktı.Polibe de bir bakılacak daha da olmazsa ne yaparım bilmiyorum.Bi çekileyim inşallah haberleşiriz.Buradan paylaşırım durumumu . Sende Allah emanet ol. Yardım eden herkese teşekkür ederim...merhaba canım geçmiş olsun öncelikle benimde ofis histeroskopiydi seni korkutmak istemem ama benim çok ağrım oldu benden önce olanların hiç ağrısı olmadı gbiraz dinlenip çıktılar banada ters ters bakıp noldu yaaa çok abartıyosun falan dediler :) çok kısa bi işlem zaten sıvı verip kamerayla bakıyorlar bendede mıyom var 2 tane 5.5 cm ve 3 cm gebeliğe engelmi diye bakıldı çok şükür atlattım ağrı eşiğin düşük değilse çektir derim kişiden kişiye değişiyor mesela rahim filmi çok rahattı benim için ama histeroskopi için aynısını söyleyemeceğim malesef sadece bişey surdu gazlı bezle dısardan uyuşuyo gibi oldu sonrasındada içerde yarım saat falan dinlendim hiç ağrı kesici antibiyotik falanda vermediler bende sormadım düşünemedim o anda çıkışta sadece gidip doktor odasında durumu sordum çok şükür ki doğal yolla gebe kalabilir yazısını aldım ve ürolojiye götürdüm şimdi eşimin sonucunun çıkmasını bekliyoruz...
neyse sonuç olarak anestezi alıp almaman sana kalmış canım dediğim gibi benden önce çekilenler kalkıp işe gidicem burdan çıkınca dediler yalnız gelmişlerdi ben kayınvalimle gitmiştim ve ayrıca 1 hafta ara ara kanamam oldu ağrımda çok oldu benim şansızlığımdı rahim filmi gibi sandım çok kasmışım heralde ondan öyle olmuş neyse cnm kusura bakma çoook uzattım inşallah sorunsuz geçer Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?