Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
histeroskopi
- Konu Sahibi yasemin 1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım o zaman doktor bu işlemi yaptırmakta haklı .. benım de sorunum yok ve bendende istedı doktorumm belkı içerde görulmeyen bı şey vardır dıye.i..inş olur daha yenı karar vermişsiniz zaten sıtres yapma......... ben onyedı yıllık evlıyım tedavıle bı oğlum var ikinciyi yaşım geçmeden istıyorum nıomalde şu an hıçbir sebep yok rabbımden hayırlısı ..inş tum isteyenler bebişine kavuşur...........
arkadaşlar bu hafta histeroskopi yaptıracağım.bilgisi olan var mı acaba bu konuda. çok zor mu korkuyorum biraz.:a015:
canım bende bayramdan sonra allah nasip ederse olacağım bende septum yani perdeli rahim var ama histeroskopi tedavi amaçlı yapılıyo genelde laporoskopi teşhis amaçlı yapılıyo sana laporoskopi yapıldımı daha önce hsg çekildimi tatlım benim hsg çekildi ama kesin teşhis için laporoskopi şart dedi doktor aynı ameliyatta teşhis kesinleşince histeroskopiyle perdeyi temizleyecekler sen doktor buldunmu bu tarz operasyonlar için iyi bir doktor bulmak lazım normal kadın doğumculara yaptırma ve fiyat arştırdınmı bana ikisi için 3000-5000 arası fiyat verdiler sanırım sadece histeroskopi 1500-2000 arası kızlar ameliyat olacaklarda bilgilerini yazsın lütfen doktor ve verilen fiyatları
Merhaba ben ikigun once histereskopi yaptirdim o kadar cok korkuyordumki dr un yanindan vazgecip cikmayi bile dusunmustum hsg gibi sanmistim.Ama kesinlikle hsg gibi degil ve korkmayin cokta kotu degil hele birde drununz nazikse hic korkmayin birkac gun leke seklinde kan geliyor ama bu normalmis yani zor bir islem degil sakinnnnn korkmayin insallah hayirli sonuclar alirsiniz benimki temiz cikti Allah'a sukur.Bu arada eger sadece tani icinse anesteziyede gerek yok.
Merhaba ben ikigun once histereskopi yaptirdim o kadar cok korkuyordumki dr un yanindan vazgecip cikmayi bile dusunmustum hsg gibi sanmistim.Ama kesinlikle hsg gibi degil ve korkmayin cokta kotu degil hele birde drununz nazikse hic korkmayin birkac gun leke seklinde kan geliyor ama bu normalmis yani zor bir islem degil sakinnnnn korkmayin insallah hayirli sonuclar alirsiniz benimki temiz cikti Allah'a sukur.Bu arada eger sadece tani icinse anesteziyede gerek yok.
geçmiş olsun arkadaşım.bende dün çektirdim sonunda. çok korkuyordum inan.uykularım kaçyerimsenibenıyordu.dediğin gibi o kadar korkulacak bişey yokmuş hsg gibi değil miş.ultrasyon gibi.
- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
ben 2 defa histeroskooi oldum hiçte zor va korkulacak birşey değil
sonrasında da ağrın sıszın çok olmuyor içini ferah tut korkma canım
rabbim acil şifalar versin
saol canım çok şükür kurtuldum.sonrasında biraz ağrım oldu benimde.ama hepsi geçti.arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim a.s.
yasemin nurseay ikinizede geçmiş olsun gözünüz aydın darısı başıma hayırlısıyla ama benimki tedavi amaçlı septumu almak için olcak kızlar varmı septum aldırannnnnn
canım sanada çok geçmiş olsun. seninde hayırlısı ile yapılır inş.
histeroskopi nedir arkadaşlar ,neden yapılıyo biraz bahsedermisiniz,bende hsg çektirmiştim onun gibi bişeymi yoksa ameliyat falanmı?
HİSTEROSKOPİ rahimde herhangi bir sorun olup olmadığına bakılması içinde ameliyat amaçlıda yapılıyo canım hsg ile kesin emin olunamayan şeylerde kesin tanıya varmak için ve cerrahi müdahele etmek için kullanılıyor rahim ağzından içeri doğru ışıklı ultroson gibi bir aletle girilerek yapılıyo
HİSTEROSKOPİ rahimde herhangi bir sorun olup olmadığına bakılması içinde ameliyat amaçlıda yapılıyo canım hsg ile kesin emin olunamayan şeylerde kesin tanıya varmak için ve cerrahi müdahele etmek için kullanılıyor rahim ağzından içeri doğru ışıklı ultroson gibi bir aletle girilerek yapılıyo
arkadaşım çok güzel anlatmış.bende hsg çektirmiştim doktorum emin olmak için yaptırdı.
Bebeğimmm,
Bende de sendeki gibi perdeli rahim (septum) vardı. Ama bu, hamile kalmayı engelleyen bir şey değilmiş. Doktor, hazır işlem yapılırken perdeyi alalım dedi. Benimki sadece tanı amaçlıydı ve öncesinde ağrı kesici ilaç almadım ve anestezi yapılmadı. O yüzden ne yalan söyleyeyim, perdeyi keserken canım yandı. Bana ameliyat ortamında yapıldı ve ameliyat kıyafetleri giydim. giyinip soyunma dahil toplam 10 dakika sürmedi. İşlem zaten 3-4 dakika sürüyor o yüzden çok korkmana gerek yok canım.
Diğer arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum.
Bende de sendeki gibi perdeli rahim (septum) vardı. Ama bu, hamile kalmayı engelleyen bir şey değilmiş. Doktor, hazır işlem yapılırken perdeyi alalım dedi. Benimki sadece tanı amaçlıydı ve öncesinde ağrı kesici ilaç almadım ve anestezi yapılmadı. O yüzden ne yalan söyleyeyim, perdeyi keserken canım yandı. Bana ameliyat ortamında yapıldı ve ameliyat kıyafetleri giydim. giyinip soyunma dahil toplam 10 dakika sürmedi. İşlem zaten 3-4 dakika sürüyor o yüzden çok korkmana gerek yok canım.
Diğer arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum.
Ben de şunu merak ediyoruam kızlar. Bana yapılan işlemin adı ofis histereskopi idi. Bu işlemi yaptıranların bir daha rahim filmi çektirmesai gerekiyor mu biliyor musunuz.
Bir de şunu merak ediyorum, sanıyorum Mumudihaba arkadaşımız 2 kez histeroskopi yaptırmış. İkinciyie neden görüldü. Cevaplarsanız sevinirim.
Bir de şunu merak ediyorum, sanıyorum Mumudihaba arkadaşımız 2 kez histeroskopi yaptırmış. İkinciyie neden görüldü. Cevaplarsanız sevinirim.