Bende de polip vardı onlar alındı. Ayrıca amh düşüklüğü var bende. Verilen ilaçlarla adet oldum. Adetimden sonra normal yolla kalabileceğim söylendi. Ha olurda kalmazsam da tüp bebek önerdi.Merhaba evet ameliyatdan sonra ilskiyi yasakladi doktor. Regl sonrasi iliski önerdi. Bende septum vardi kalp seklide rahimdi. Onu ameliyat edip normal rahim yapdilar. Doktor 4,5ay hic bir tedavi önermedi. Bekleyelim kendin hamile kalmazsan tedaviye başlariz dedi. Bu ay bir yumurtam olusdu ve çatladi bu gun reglin 18ci gunu. İnsallah bekliyoruz . Siz ne için ameliyat oldunuz?
Bende de polip vardı onlar alındı. Ayrıca amh düşüklüğü var bende. Verilen ilaçlarla adet oldum. Adetimden sonra normal yolla kalabileceğim söylendi. Ha olurda kalmazsam da tüp bebek önerdi.
Evet genel anestezi verilip yapılıyor tabi bazılarında uyutulmadan lokal anesteziyle yapılanlarda var ama bende genel anesteziydi uyudum uyandım bitmişti işlemHitereskopi ameliyat gibi bişey mi
Merhaba arkadaşım. Bende seninle aynı süreçlerden geçtim histeroskopi oldum bugün üçüncü günüm. Yazdıklarıni okudum acaba sen gebe kalabildin miBende de polip vardı onlar alındı. Ayrıca amh düşüklüğü var bende. Verilen ilaçlarla adet oldum. Adetimden sonra normal yolla kalabileceğim söylendi. Ha olurda kalmazsam da tüp bebek önerdi.
Malesef nasip olmadı tüp bebek yaptırmak için randevu alacağız nasipse sizde durumlar nedir acabaMerhaba arkadaşım. Bende seninle aynı süreçlerden geçtim histeroskopi oldum bugün üçüncü günüm. Yazdıklarıni okudum acaba sen gebe kalabildin mi
Bende iyileştim tamamen regl oldum ve bitti şimdi ovulasyon testi ile yumurtlama bekliyorum ama henüz yok. Bu arada Dr mfk takviyelerini de kullanıyorum dört aydır. Bu aydan sonra bütün takviyeleri kullanmayı bırakacağım olmazsa bizde ya nasip deyip tüp bebeğe başvuracağız.Malesef nasip olmadı tüp bebek yaptırmak için randevu alacağız nasipse sizde durumlar nedir acaba
Kendimiz deneyebilir miyiz diye sorduk oda ihtimal olacağını 2 3 ay kadar bekleyebileceğimizi söyledi ancak 3 ay geçti halen birşey yok o yüzden tüp bebekNurasel salı günü histeroskopi ve hsg çekilecek banada.. ardından hemen tup bebek deneyeceğiz.. size ara vermeyi doktor mu önerdi kendiniz mi istediniz? Bende ameliyattan sonra 2 3 ay kendimiz mi denesek diye düşünüyorum.. amh 0.8 yumurta sayım hep az bu ay 1 tane görüldü..
Benimde amh değerim 0.7 aynı durumdayız seninle İnşaAllah nasip olur hepimizeNurasel salı günü histeroskopi ve hsg çekilecek banada.. ardından hemen tup bebek deneyeceğiz.. size ara vermeyi doktor mu önerdi kendiniz mi istediniz? Bende ameliyattan sonra 2 3 ay kendimiz mi denesek diye düşünüyorum.. amh 0.8 yumurta sayım hep az bu ay 1 tane görüldü..
İnşaAllah nasip olur ama olmazsa beklemeyin kaç yıllık evlisiniz acabaBende iyileştim tamamen regl oldum ve bitti şimdi ovulasyon testi ile yumurtlama bekliyorum ama henüz yok. Bu arada Dr mfk takviyelerini de kullanıyorum dört aydır. Bu aydan sonra bütün takviyeleri kullanmayı bırakacağım olmazsa bizde ya nasip deyip tüp bebeğe başvuracağız.
Amin inşallah... bizde tüp bebek denemeye devam edeceğizBenimde amh değerim 0.7 aynı durumdayız seninle İnşaAllah nasip olur hepimize
İnsallah canım iki buçuk yıllık evliyimİnşaAllah nasip olur ama olmazsa beklemeyin kaç yıllık evlisiniz acaba
Nerede yaptıracaksınız pekiAmin inşallah... bizde tüp bebek denemeye devam edeceğiz
İzmir medical point hastanesi.. siz?Nerede yaptıracaksınız peki
Bende 4 yıllık evliyim İnşaAllah nasip olur güzel yavrular sizede bana da isteyen herkeseİnsallah canım iki buçuk yıllık evliyim
Daha önce İstanbul Kartal dragos tıp merkezine gidiyordum ama tüp bebek için muhtemelen Kocaeli umut tepe hastanesine gideceğimİzmir medical point hastanesi.. siz?
Hayırlı olsun tedaviniz şimdiden.. güzel sonuçları paylaşırsanız umarimDaha önce İstanbul Kartal dragos tıp merkezine gidiyordum ama tüp bebek için muhtemelen Kocaeli umut tepe hastanesine gideceğim
Teşekkür ederim İnşaAllah sizde en güzel sonuçları alırsınızHayırlı olsun tedaviniz şimdiden.. güzel sonuçları paylaşırsanız umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?