Histeroskopi

Bide yenimi yaptırdın cnm acaba sen sonucun nasıl oldu
Benim ara kanamalarım olduğu için alındı polip hamilelik düşünmüyordum o zaman ama yine de yakın zamanda düşündüğüm için engel olur diye aldırdık. Henüz bebek denemesi olmadı

7bin neymiş ya ?
ben 950 tl ye yaptırdım hemde çok tercih edilen bir özel hastanede.
Kesinlikle orada yaptırmayın başka doktor araştırın
Nerede yaptirdiniz acaba banada ozelden yazarmisiniz bende yaptircam ama cok korkuyorum

ofis histereskopi anestezi ile yapılmıyor genelde sadece bir hap veriyorlar, sabah hastaneye gitmeden onu içiyosun rahim ağzının açılmasını sağlıyormuş, işlem sırasında herhangi bir acı ağrı hissetmedim zaten 1 dk bile sürmedi, rahimde hafif düzeyde perde gördü doktor tüp bebek hastası olduğun için almamız lazım dedi pazartesi operatif histereskopi yani ameliyat olacak ameliyat anestezi ile yapılıyor.
canım selam konuya cvp yazalı epey olmuş ama belki yine takiptesindir. Bende de operasyonel histerekopi yapacaklar. Kürtaj oldum 2 ay olacak neredeyse hala lekelenmelerim bitmedi benim. Muayene sırasında doktor rahimde birşey gördü miyom olabilir dedi yada kürtaj sonrası parça kalmış da olabilir dedi birkaç ihtimal saydı net tanı için hst yapalım dedi. anestezii ona göre de ne varsa temizleriz dedi. Ameliyat için tetkikler yapıldı yarın anestezi uzamnı görecek gün verecekler operasyon için. Nasıl bir süreçti senin ki amleyiat sonrası öncesi neler yaptın nerlere dikkat etke gerekir?

canım selam konuya cvp yazalı epey olmuş ama belki yine takiptesindir. Bende de operasyonel histerekopi yapacaklar. Kürtaj oldum 2 ay olacak neredeyse hala lekelenmelerim bitmedi benim. Muayene sırasında doktor rahimde birşey gördü miyom olabilir dedi yada kürtaj sonrası parça kalmış da olabilir dedi birkaç ihtimal saydı net tanı için hst yapalım dedi. anestezii ona göre de ne varsa temizleriz dedi. Ameliyat için tetkikler yapıldı yarın anestezi uzamnı görecek gün verecekler operasyon için. Nasıl bir süreçti senin ki amleyiat sonrası öncesi neler yaptın nerlere dikkat etke gerekir?
Öncelikle geçmiş olsun canım zaten basit bir işlem öncesinde bir şeye dikkat etmeye gerek yok normal yaşantına devam et, 23 aralık pazartesi günü ameliat için hastaneye gittim yatışım yapıldı o gün gün içerisinde kan testleri falan yapıldı gece yatmadan önce rahime yerleştirmek için fitil ve ufak bir hap verildi sabaha kadar etki etsin diye salı günü öğlen ameliyat oldu anestezi aldığım için uyandığımda herşey bitmişti, çok hafif ağrım vardı odaya geçince ağrı kesici yaptılar oda geçti, o gece hastanede kaldım yine anestezi aldığım için tedbir amaçlı anestezinin etkisi geçince normal hayatıma devam ettim çok hafif kasılmalar ve ağrım oldu 1 hafta kadar ağır iş yapmadım ve kendimi soğuktan korudum başka ek birşey yapmadım canım.

Öncelikle geçmiş olsun canım zaten basit bir işlem öncesinde bir şeye dikkat etmeye gerek yok normal yaşantına devam et, 23 aralık pazartesi günü ameliat için hastaneye gittim yatışım yapıldı o gün gün içerisinde kan testleri falan yapıldı gece yatmadan önce rahime yerleştirmek için fitil ve ufak bir hap verildi sabaha kadar etki etsin diye salı günü öğlen ameliyat oldu anestezi aldığım için uyandığımda herşey bitmişti, çok hafif ağrım vardı odaya geçince ağrı kesici yaptılar oda geçti, o gece hastanede kaldım yine anestezi aldığım için tedbir amaçlı anestezinin etkisi geçince normal hayatıma devam ettim çok hafif kasılmalar ve ağrım oldu 1 hafta kadar ağır iş yapmadım ve kendimi soğuktan korudum başka ek birşey yapmadım canım.
Çok sağol anladım canım. Ben devlette olacağım için beni yatırmazlar hiç sanmıyorum. DEdiğin gibi belki bana da gün veridklrinde bu ilaçları al geceden gel diyebilirler onlar muallakta. Benim 20 Ozakta yurt dışı seyehatim var ve çok soğuk bir ülkeye gidiyorum nasıl olacak bu soğuktan korunma işi ya :KK43::KK43: kafam karman çorman

Ben ofis yaptırdım hemde devlette
İlaç falan vermediler tok karnına gel dediler. Çok korkmustum canlı canlı biryerime birsey yapıp kesecekler diye
Ayyy şimdi kendime ne güldüm. Ne acı ne ağrı ne sizi hicbirsey olmadı :) korkmayın rahat olun
Ofis dedilende bri kesi falan olmuyorki can yansın. Ona bakılırsa ben rahim filmi çektirdim ne uyuşturma ne anestei o daha acı verir bence ona bilr dayandık allahımıza şükür ama onda kasılmalarım çok olmuştu. Şimdi operatif hst yapılacak bana Zeynep Kamil'de

Çok sağol anladım canım. Ben devlette olacağım için beni yatırmazlar hiç sanmıyorum. DEdiğin gibi belki bana da gün veridklrinde bu ilaçları al geceden gel diyebilirler onlar muallakta. Benim 20 Ozakta yurt dışı seyehatim var ve çok soğuk bir ülkeye gidiyorum nasıl olacak bu soğuktan korunma işi ya :KK43::KK43: kafam karman çorman
Bende devlet hastanesinde oldum canım asıl özel hastaneler yatırmıyor bildiğim kadarıyla, ameliyattan kaç gün sonra seyahatin.

Merhaba. Bendede 2 düşük sonrası polip çıktı. Doktorum önce biyopsi yapıcam sonra histeroskopi dedi. Bu arada doktorum özel mauayenehanesi var ve üniversite kadın doğum bölüm başkanı prof. Ama biyopsi için 1250 tl istedi. Histeroskopi de üniversite de ücretsiz yaparım dedi. Siz nerde oldunuz ücret ödediniz mi.
Canım selam, seninle daha önce yazışmıştık. Kürtaj düşük konulatıyla ilgili olaak. Bende lekelenmelerim bitmeyince tekrar doktor gittim muayene oldum. Rahimde birşey gördü doktor amane olduğu tam anlayamadı bundan dolayı histerekopi yapacak operasyonel anestezi altında olacak. Sen yaptıdın mı bende miyom da olabilirmiş.

Bende devlet hastanesinde oldum canım asıl özel hastaneler yatırmıyor bildiğim kadarıyla, ameliyattan kaç gün sonra seyahatin.
Yarın gideceğim operasyon için gün verecekler. Doktor haftaya veririz demişti günü hafta başı verseler p.tesi salı falan çok iyi olur ben 20 Şubatta uçuşum var. 10/11 şubatta olsam dinlenmeye vaktim olur.

Yarın gideceğim operasyon için gün verecekler. Doktor haftaya veririz demişti günü hafta başı verseler p.tesi salı falan çok iyi olur ben 20 Şubatta uçuşum var. 10/11 şubatta olsam dinlenmeye vaktim olur.
o zamana kadar dinlenirsin canım merak etme birşey olmaz Allah'ın izniyle.

Selam ben daha yaptiramadim korkudan ama sadece tani icin bakacagiz dedi sonra ameliyat histereskopiye bir gidebilsem gerisi gelecek ama hala bekliyorum

Selam ben daha yaptiramadim korkudan ama sadece tani icin bakacagiz dedi sonra ameliyat histereskopiye bir gidebilsem gerisi gelecek ama hala bekliyorum
Korkulacak birşey yok diyorlar aslında. Kürtaj oldum sonuçta onda da çok krkarak girmiştim ama kolay geçmişti. Biliyorum belki de eksik iş yaptılar bu operasyon sonrası belli olacak o. Korkunun ecele faydası yok canım. Ben artık çok sıkıldım bu lekelenmelerden bir de bebek istiyorum bekleme sansım yok. Bence sen de korkma artık. Sağlığımız herşeyden önemli.

X