- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolun arkadaşlar ya.biraz rahatladım.Ben ofis yaptırdım hemde devlette
İlaç falan vermediler tok karnına gel dediler. Çok korkmustum canlı canlı biryerime birsey yapıp kesecekler diye
Ayyy şimdi kendime ne güldüm. Ne acı ne ağrı ne sizi hicbirsey olmadı :) korkmayın rahat olun
Merhaba. Bendede 2 düşük sonrası polip çıktı. Doktorum önce biyopsi yapıcam sonra histeroskopi dedi. Bu arada doktorum özel mauayenehanesi var ve üniversite kadın doğum bölüm başkanı prof. Ama biyopsi için 1250 tl istedi. Histeroskopi de üniversite de ücretsiz yaparım dedi. Siz nerde oldunuz ücret ödediniz mi.Merhaba ben istanbulda oldum devlet hastanesinde bana narkozlu yapıldı ondan önce parça alımı olcakti devlette oda narkozlu yapılacaktı çünkü daha önce hiç dogum yapmamışsın denildi bana ama ben acil durumdan kan kaybıb yogun oldugundan özelde parça aldırdım polip var denildi onun icin histereskopi yapılcak denildi yaptirdim bayıltılarak yapıldı benim
Merhaba canım ben özelde oldum tanısal histereskopi hiç korkma genel anestezi veriliyor anlamıyorsunArkadaşlar devlet hastanesinde tanı için histeroskopi olan yokmu.çok korkanlar için anestezi veriyormu devlet hastanesi. Lütfen acil cevap bekliyorum.
Histeroskopi yapılmadan önce biyopsi yapıldı mı size?Ben o şekilde hiç duymadım kusura bakmayın. Ben direkt üniversite hastanesinde genel anestezi altında oldum. Rahim filminde farkedilmeyen bir yapışıklık olabilir mi diye kontrol amaçlı yapıldı. Yaklaşık 20.30 dakika sürdü. Korkulacak bi yani yok yani merak etmeyin. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.
Merhaba bugün benden biyopsi ile parça alındı. Pazartesi üniversite hastanesine patolojiye vericem. 10 güne çıkar dedi doktorum. Ve sonrasında histeroskopi yapıcak mış. Ama 2 gün yatırıcam dedi. Siz yatmışmıydınız ? Yoksa direk olup çıkmışmıydınız?Ben ofis yaptırdım hemde devlette
İlaç falan vermediler tok karnına gel dediler. Çok korkmustum canlı canlı biryerime birsey yapıp kesecekler diye
Ayyy şimdi kendime ne güldüm. Ne acı ne ağrı ne sizi hicbirsey olmadı :) korkmayın rahat olun
Merhaba anestesiz olmaz zaten ben devlette oldum anesteziyle yaptılar.Arkadaşlar devlet hastanesinde tanı için histeroskopi olan yokmu.çok korkanlar için anestezi veriyormu devlet hastanesi. Lütfen acil cevap bekliyorum.
Merhaba histeroskopi öncesi biyopsi oldunuz mu? Olduysanız devlette mi oldunuz? Ücret ödediniz mi?Merhaba anestesiz olmaz zaten ben devlette oldum anesteziyle yaptılar.
bezmi alemde 650 tl geçen sene yaptırdım parça aldılar biyopsi yaptılar okadarMerhaba histeroskopi öncesi biyopsi oldunuz mu? Olduysanız devlette mi oldunuz? Ücret ödediniz mi?
Tşk ederim cvp içinbezmi alemde 650 tl geçen sene yaptırdım parça aldılar biyopsi yaptılar okadar
Ben kendimi iyi hissettim 2 saate çıktım histerpskopide. Hafif Karnım agriyordu sadece. Devlette oldum ücretsiz. Ama genel anlamda yatsaniz bile yatanlar vardı korkacak durum yokMerhaba bugün benden biyopsi ile parça alındı. Pazartesi üniversite hastanesine patolojiye vericem. 10 güne çıkar dedi doktorum. Ve sonrasında histeroskopi yapıcak mış. Ama 2 gün yatırıcam dedi. Siz yatmışmıydınız ? Yoksa direk olup çıkmışmıydınız?
Yok hayır biyopsi olmadı bendeHisteroskopi yapılmadan önce biyopsi yapıldı mı size?
Merhaba hangi üniversite de histeroskopi yapıldı.Merhaba. Bendede 2 düşük sonrası polip çıktı. Doktorum önce biyopsi yapıcam sonra histeroskopi dedi. Bu arada doktorum özel mauayenehanesi var ve üniversite kadın doğum bölüm başkanı prof. Ama biyopsi için 1250 tl istedi. Histeroskopi de üniversite de ücretsiz yaparım dedi. Siz nerde oldunuz ücret ödediniz mi.
Merhaba benim de histeroskopi yaptırmam gerekiyor. Bezmialemde hangi de. Gittinizbezmi alemde 650 tl geçen sene yaptırdım parça aldılar biyopsi yaptılar okadar
Histeroskopi yapılması daha cnm. Biyopsi yapıldıMerhaba hangi üniversite de histeroskopi yapıldı.
Bezmialemde pınar özcan a gittimMerhaba benim de histeroskopi yaptırmam gerekiyor. Bezmialemde hangi de. Gittiniz
7bin neymiş ya ?Merhaba kızlar 3 tane tup bebek düşüğüm var şimdi histeroskopi yapılacak bana da istanbul da önerebileceğiniz bir doktor varmı fiyat olarak benim doktorum 7 bin çekti ve kesinlikle durumumuz yok yeni yaptıranlar kaça yaptırdı ve memnun kaldinizmi acaba çok ihtiyacım var gerçekten bilgilerinize teşekkürler
Nerde yaptırdınız peki cnm isim verebilirmisin doktor arıyorum bende7bin neymiş ya ?
ben 950 tl ye yaptırdım hemde çok tercih edilen bir özel hastanede.
Kesinlikle orada yaptırmayın başka doktor araştırın