Histeroskopi yaptıranlar

DM0111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
322
447
37
Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. 28 yaşındayım ve başımdan 4 kürtaj geçti en son ocak 2015'te kürtaj oldum. 8 haftalık kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. :KK43: tabi ki bende her kadın gibi anne olmak istiyorum. Yalnız 10 aydır düzenli adet olmama rağmen adet kanama miktarım azaldı. Hormon testi yaptırdım 3 ay östrojen hapı kullandım ama nafile. En son histerskopi yapılcak. Yaptıranlar bilenler varsa bilgi verebilir mi.

bende yaptırdım canım kurtajdan daha kolay en azından kanaman daha az oluyo ameliyat sonrası bas donmesı harıcınde birseyin olmuo ıkı gun agır kaldırma ucuncuı gun zaten hıcbıseyın kalmaz normal hayatına geri donersin sakın sıkıntı etme simdiden geçmiş olsun.

bende yaptırdım canım kurtajdan daha kolay en azından kanaman daha az oluyo ameliyat sonrası bas donmesı harıcınde birseyin olmuo ıkı gun agır kaldırma ucuncuı gun zaten hıcbıseyın kalmaz normal hayatına geri donersin sakın sıkıntı etme simdiden geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun canım umarım bidaha yaşatmaz allah.
Sendede yapışıklık mı vardı. Bende gebe kalmayı engelliyor. Adet görüyorum ama çok kısa sürüyor. İyice psikolojim bozuldu zaten hayırlısını dilemekten başka birşey diyemez oldum.

Öncelikle geçmiş olsun canım umarım bidaha yaşatmaz allah.
Sendede yapışıklık mı vardı. Bende gebe kalmayı engelliyor. Adet görüyorum ama çok kısa sürüyor. İyice psikolojim bozuldu zaten hayırlısını dilemekten başka birşey diyemez oldum.

yok canım benden polip alındı rabbim yardımcımız olsun.

Doktor normalde ilk günü yapılması gerekir dedi.benim adet kanım az geldiği için. Benimki bayramdan sonraya kaldı. Yapılır yani bence.
bana da şimdi aradım adetin tamamen temizlenmesi gerekiyor dediler ya
yani bayramdan sonraya kaldım siz neden histeroskopi yaptıracaksınız

bana da şimdi aradım adetin tamamen temizlenmesi gerekiyor dediler ya
yani bayramdan sonraya kaldım siz neden histeroskopi yaptıracaksınız

Kürtaj sonrası adet günlerim hem kısa hem az geliyor. Çocuk sahibi olmak istiyoruz. Kısa süreli ilaç tedavisi görsüm horman değerlerime baktılar ama bi sorun yok. En son his. yapılcak dendi. Kürtaj sonrası yapışıklık oluşmu diye bakılcak yada başka bi neden varmı. :KK43:((

Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi

Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi
ben oldum pazartesi histeroskopi bence de olmalısın yada oldun mu genel anestezi olunca bişi hissetmiyorsun cnm rahat ol, tüp bebek iiçin de olması gerekiyor zaten

mrhb arkadaşlar rahmim t şeklindeymiş doktorum histeroskopi yapmamız lazım dedi. çok tedirginim bu konuda. beni biraz aydınlatırmısınız. ağrınız oldumu. neler yaşadınız.

kızlar selam,
bende ocak ayında genel anestezi altında histeroskopi olcam. polip alınacak. istanbul da önerebileceğiniz hastane var mı ?

Merhaba bayanlar,
Ben de yaklaşık iki ay önce bebeğimin gelişimi durduğu için 8 haftalık olarak kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası lekelenmelerim hiç bitmedi. Ara ara adet kanaması gibi kanamaltim da oldu kısa süreli. Kürtaj sonrası kontrole gittiğimde kötü birşey görmedi doktor kistin var dedi 3 cm ama korkulacak birşey değil. Takipte kalınır dedi. Ama sonraki günler ve bugün hala lekelenmem devam ediyor. Bu arada oluyorum surkeli kanama lekelenme hala bitmediyse parça kaldığından yanaydi açıklamalar. İçim rahat etmedi bugün yine genel muayeneye gittim. Bugünkü doktor da miyom gördü rahimde daha doğrusu miyomdsn şüphelendi, o miyom etrafına bebekten kalan plesentasi yapışmış olabilir kürtaj da müdahale edilememsi olabilir bundan emin olmamiz için histereskopi yapmalıyız dedi o sırada da miyom varsa onu temizlerim dedi. En net bu şekilde görülebilir mi. Bende kabul ettim o an. Ama içimde çok soru işaretleri var şuan. Anestezi altında olacakmış bütün tektkikleri yaptılar bugün anestezi için. Perşembe gün verilecek operasyon için. Bence içimde parça unutuldu. Miyom olsa daha önceleri de çıkmaz mı. Bazen de düşünüyorum acaba bu miyomsa bebeğim bunun yüzünden mi gelisemedi. 1,5 sene üstüne hamile kalabilmistm onun etkisinden dolayı mı geç hamile kaldım. Bir oğlum var 5,5 yaşında Allah ona uzun ömür versin ama kardeşi olsn çok istiyorum yaşımda 38 oldu olacak artık. Beklemek benim için bir lüks bu aşamada. Benim gibi sorun yaşayan var mi aranızda.

X