Merhaba bayanlar,
Ben de yaklaşık iki ay önce bebeğimin gelişimi durduğu için 8 haftalık olarak kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası lekelenmelerim hiç bitmedi. Ara ara adet kanaması gibi kanamaltim da oldu kısa süreli. Kürtaj sonrası kontrole gittiğimde kötü birşey görmedi doktor kistin var dedi 3 cm ama korkulacak birşey değil. Takipte kalınır dedi. Ama sonraki günler ve bugün hala lekelenmem devam ediyor. Bu arada oluyorum surkeli kanama lekelenme hala bitmediyse parça kaldığından yanaydi açıklamalar. İçim rahat etmedi bugün yine genel muayeneye gittim. Bugünkü doktor da miyom gördü rahimde daha doğrusu miyomdsn şüphelendi, o miyom etrafına bebekten kalan plesentasi yapışmış olabilir kürtaj da müdahale edilememsi olabilir bundan emin olmamiz için histereskopi yapmalıyız dedi o sırada da miyom varsa onu temizlerim dedi. En net bu şekilde görülebilir mi. Bende kabul ettim o an. Ama içimde çok soru işaretleri var şuan. Anestezi altında olacakmış bütün tektkikleri yaptılar bugün anestezi için. Perşembe gün verilecek operasyon için. Bence içimde parça unutuldu. Miyom olsa daha önceleri de çıkmaz mı. Bazen de düşünüyorum acaba bu miyomsa bebeğim bunun yüzünden mi gelisemedi. 1,5 sene üstüne hamile kalabilmistm onun etkisinden dolayı mı geç hamile kaldım. Bir oğlum var 5,5 yaşında Allah ona uzun ömür versin ama kardeşi olsn çok istiyorum yaşımda 38 oldu olacak artık. Beklemek benim için bir lüks bu aşamada. Benim gibi sorun yaşayan var mi aranızda.