- 29 Kasım 2013
- 358
- 201
- 323
- Konu Sahibi balbademlinuga
Tabiki korktum ama korktugm gibi olmadi 2gün agrim oldu sonra gectizor oldu mu sonrası?
korktun mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki korktum ama korktugm gibi olmadi 2gün agrim oldu sonra gectizor oldu mu sonrası?
korktun mu?
balbademlinuga Merhaba ben 2 hafta omce t shape için operatif histereskopi oldum.Aynı durumda olduğunuzu görünce biseyler sormak istedim.
-İle sonrası verilen hormon ilacını adet görsekde kullanmaya devam etmelisiniz
-işlem sonrası size spiral yada balon yaptılar mi çünkü bazı bayanlar yapisiklik olmasın diye takıldığıni söylüyor
-Birde benim doktorum 2 ay sonra bir Hsg çektirip son duruma bakalım ona göre tüp bebeğe başlarız dedi, sizin kontrolleriniz nasıl olmuştu
-Son sorum da regl olduğunuzda aşırı kanama bel ve karın ağrısı şikayetleriniz oldumu Simdiden Teşekkürler
Çok teşekkür ederim Allah razi olsun,inanin çok rahatladımHormon ilacini ne zamana kadar aldim hatirlamiyorum ama baya kullandim
Bana hic birsey takilmadi. 3ay sonra film cekildi hic bir problem yok yapisiklik olmamis sekilde gayet düzelmiş
Asiri kanama olmaya basladi evet ama doktora sordum alan genisledi kanamanin artmasi normal dedi. Bel agrim zaten hep oluyordu devam ediyor :)
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için benim doktorum Hacettepe gürkan Bozdağ yonlendirdi ama hakkinda fazla bilgiye ulasamadimbalbademlinuga
florence night hastanesinde oldum 4 nisanda polip alındı 3.000 tl ödedim.
Hayatım hayalini kurarken bile korktuğum ameliyat ortamı. Kan aldırırken bile ağlayan ben...Çok tedirgin gittim. Mavi önlüğümü giydim bekledim hiç konuşmadan. Tekerlekli sandalyeye oturduğumda daha fazla dayanamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım bian fenalaşır gibi oldum. Ameliyathaneye girdiğimde hemşireler beni görünce direk morilimi düZeltmeye çalıştılar. Allah razı olsun çok iyilerdi. Zaten herşey narkozu alana kadar sonrasını bilmiyosun bile. 25 dk sonra yarı ayılmış bi şekilde çıktım hiç ama hiç ağrım olmadı kanamamda sürülme şeklinde oldu. Odaya geldiğimde yatağa yattığımda hatırladım tek şey annemin anne olmak kolay değil annem dediği... Şimdi olsa çok rahat girerim çok hafif ni operasyon. 1 saat sonra normal yaşantıma devam etti .Himm peki islem nasil agrili bir islem mi ??
Hayatım hayalini kurarken bile korktuğum ameliyat ortamı. Kan aldırırken bile ağlayan ben...Çok tedirgin gittim. Mavi önlüğümü giydim bekledim hiç konuşmadan. Tekerlekli sandalyeye oturduğumda daha fazla dayanamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım bian fenalaşır gibi oldum. Ameliyathaneye girdiğimde hemşireler beni görünce direk morilimi düZeltmeye çalıştılar. Allah razı olsun çok iyilerdi. Zaten herşey narkozu alana kadar sonrasını bilmiyosun bile. 25 dk sonra yarı ayılmış bi şekilde çıktım hiç ama hiç ağrım olmadı kanamamda sürülme şeklinde oldu. Odaya geldiğimde yatağa yattığımda hatırladım tek şey annemin anne olmak kolay değil annem dediği... Şimdi olsa çok rahat girerim çok hafif ni operasyon. 1 saat sonra normal yaşantıma devam etti .
Gerçekten insanlar nasıl operasyonlara giriyo inan çıktıktan sonra hiç bişeymiş diceksin inş. Bende şuanda doğal yolla olma süresine doldurursam doktorum tüp bebek yapıcak oyüzden engel olarak gördüğü için alıcaz dedi cnm.Cok sagol canim içimi rahatlattin bende korktugum herseyi yasiyorum ama yinede Allah beterinden korusun insallah sen ne icin yaptirdin ben tup bebek tedavim icin yaptiricam sanirim bugun negatif sonuc aldim doktorum bunu yapabiliriz dedi ;(
Gerçekten insanlar nasıl operasyonlara giriyo inan çıktıktan sonra hiç bişeymiş diceksin inş. Bende şuanda doğal yolla olma süresine doldurursam doktorum tüp bebek yapıcak oyüzden engel olarak gördüğü için alıcaz dedi cnm.
Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlarlar nasip etsin inş. Nerde yaptırdın cnm tüp bebeğiInsallah insallah seninde gerek kalmaz tup bebek tedavisine ve dogal yollakalirsin hamile gercekten ilaclar igneler kullanmak bisey degil de en son 12 gun bekleyip negatifi gormek gercekten uzuyor ama yinede hakkimizda hayirlisj olsun insallah