- 29 Kasım 2013
- 358
- 201
- 323
- Konu Sahibi balbademlinuga
Kizlar histeroskopiden sonra 3- 4 gün kanamam oldu sonrada 6gündür akintim var ( yumurtlama zamaninda oldugu gibi yumurta aki kivaminda seffaf ) sizde de olmusmuydu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi
ayy çok uzun sürüyormuş dr bana 15-20 dk demişti:/Ben batı bahat ikitallide 1200 tl ye yaptırdım
Ayılıp bayılmam ameliya toplam 45-50 dakika sürdü
İşlem kısa sürüyo ama bayılıp ayılmanla beraber o kadar.
Zaten hiç bişey hissetmiyorsun uyutulunca
Evet duymustum genellikle tup bebek deneyiminden once yapilan bir islemmis. Benim dogum sonrasi plesanta parcasi kalmis icerde onu temizlemek icin yapmak istiyor dr:/ umarim kolay olurÇok üzüldüm. Allah tekrar nasip eder sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benimde doktorum tüp bebek denesem tutmayabilir tutsa ölü doğabilir rahim duvarı temiz olmalı dedi başta yaptı bu işlemi
Hayirlisi olsun hakkimizda:)Çok üzüldüm. Allah tekrar nasip eder sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benimde doktorum tüp bebek denesem tutmayabilir tutsa ölü doğabilir rahim duvarı temiz olmalı dedi başta yaptı bu işlemi
merhaba arkadaşım bana da aynı işlem yapılacak adet bitiminde kamera ile alttan bakılacak anestezi verecek, bu işlemin ardından korun hamile kalma felan diyorlar mı? teşekkürlerÇok üzüldüm. Allah tekrar nasip eder sağlıkla kucağına alırsın inşallah
t shape ameliyatı yapılırken laparoskopi de yapıldı mı?Ben yatirdim t shape ameliyati oldum. Genel anestezi aliyorsun ama kisa süreli bir islem oldugu icin cabuk uyanirsin mrk etme
t shape ameliyatı yapılırken laparoskopi de yapıldı mı?
zor oldu mu sonrası?Laparoskopi tshape icin degil kist icin yapildi ama ayni anda yapildi. Hem histereskopiyle tshape hem laparoskopiyle kist ameliyati oldum