• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi yaptiranlar dikkat!!

balbademlinuga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
358
201
323
Kizlar histeroskopiden sonra 3- 4 gün kanamam oldu sonrada 6gündür akintim var ( yumurtlama zamaninda oldugu gibi yumurta aki kivaminda seffaf ) sizde de olmusmuydu??

Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi

Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi

Ben yatirdim t shape ameliyati oldum. Genel anestezi aliyorsun ama kisa süreli bir islem oldugu icin cabuk uyanirsin mrk etme

Ben batı bahat ikitallide 1200 tl ye yaptırdım

Ayılıp bayılmam ameliya toplam 45-50 dakika sürdü

Ben 28 yaşındayım ilk defa ameliyat oldum ilk defa anestezi aldım ilk defa ameliyathaneyi gördüm girdim

45 gün önce 6 aylık bebeğim ölü doğum ile doğdu:((( o da ekstra etkiliyor beni. tekrar ameliyathane ortamına girmek çok geriyor beni:((
iyiki genel anestezi ile yapılıyor bu oprasyon

Çok üzüldüm. Allah tekrar nasip eder sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Benimde doktorum tüp bebek denesem tutmayabilir tutsa ölü doğabilir rahim duvarı temiz olmalı dedi başta yaptı bu işlemi

Ben 28 yaşındayım 30 haziran 2013 de evlendim

Mayıs 2014 de bebek istedik ama hala hiç hamile kalamadım

Harcadığımız para döktüğüm göz yaşı

Benimde doktorum tüp bebek denesem tutmayabilir tutsa ölü doğabilir rahim duvarı temiz olmalı dedi başta yaptı bu işlemi
Evet duymustum genellikle tup bebek deneyiminden once yapilan bir islemmis. Benim dogum sonrasi plesanta parcasi kalmis icerde onu temizlemek icin yapmak istiyor dr:/ umarim kolay olur

merhaba arkadaşım bana da aynı işlem yapılacak adet bitiminde kamera ile alttan bakılacak anestezi verecek, bu işlemin ardından korun hamile kalma felan diyorlar mı? teşekkürler

Back